نظرتون چیه؟
-
سلام دوستان
من نمیتونم خودم از روی درسنامه کتابها درسو یاد بگیرم
و مسئله دیگه ای ک دارم اینه که گفتن همه تستارو ویدیوشو نگاه نکنید و فقط غلط ها و نزده هارو ببینیند ک درسته قطعا ولی چون وسواس مطالعاتی دارم و بعضی پاسخنامه ها اشتباهه و از طرفیم بعضی وقتا مجبوریم توی یک تست همه گزینه هارو تحلیلشو ببینیم حتی اگ اون تستو درست زده باشیم مخصوصا توی درس زیست
یک تصمیمی گرفتم که توی شیمی و زیست از درسنامه ها و نکات توی درسنامه استفاده کنم ولی تست هاشو خودم از روی کتاب تستی که دارم بزنم و از ویدئوهای تست اگر فرصت شد استفاده
کنم ولی واسه فیزیک فیلم های تستشم ببینم
میخواستم ببینم کس دیگه ای هست ک همچین کاری کرده باشه و نتیجه گرفته باشه دیگه چه کاری کرده یا کلا توصیتون چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنم.
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
المپیادیا -
سلام به نظر من این کار درستیه من خودم خیلی عقب موندم از برنامه ها ولی مثلا درسنامه ی مبحثی رو که دیده بودم از رو کتاب تست میزدم، مثل هندسه.
بعد میدیدم با اطلاعاتی که از راه ابریشم گرفتم میتونم تستای منبع دیگه ای رو بزنم یا نهBahram 0 سلام یعنی شما هم از نکات و تستای توی خود درسنامه استفاده میکنید و بعد از منابع دیگه تست میزنین؟ راضی بودین از اینکار
-
Bahram 0 سلام یعنی شما هم از نکات و تستای توی خود درسنامه استفاده میکنید و بعد از منابع دیگه تست میزنین؟ راضی بودین از اینکار
Mahdieh Anvary اره ولی همه اینو میدونیم این یه ریسکه چون بعضی دروس راه ابریشم رو جوری چیدن که تو تستاش هم درسنامه هست
ولی بعضی دروس این ویژگی رو نداره
قطعا کسی همه ی تستای دینی رو نمیبینه، تونست تستای تسلط و کنکورچه رو میزنه و با پاسخ کلیدی چک میکنه اگر غلط بود و نفهمید غلطش کجاست از فیلم مربوط به تست استفاده میکنه درسایی مثل شیمی و هندسه و عربی و تا حدی انگلیسی واسه من این جوریه
ولی از طرفی دروسی مثل ریاضی و مخصوصا فیزیک جوریه که باید ببینی با هر تست چجوری رفتار میشه و راه سریع ترش چیه که حد الامکان باید دیدن پاسخ تشریحی تست های این دروس رو دید من خودم برای دیدن جوابا سرعت رو دوبرابر میکنم اگه نکته ای داشت مینویسم و میرم سراغ تست بعدی -
Mahdieh Anvary اره ولی همه اینو میدونیم این یه ریسکه چون بعضی دروس راه ابریشم رو جوری چیدن که تو تستاش هم درسنامه هست
ولی بعضی دروس این ویژگی رو نداره
قطعا کسی همه ی تستای دینی رو نمیبینه، تونست تستای تسلط و کنکورچه رو میزنه و با پاسخ کلیدی چک میکنه اگر غلط بود و نفهمید غلطش کجاست از فیلم مربوط به تست استفاده میکنه درسایی مثل شیمی و هندسه و عربی و تا حدی انگلیسی واسه من این جوریه
ولی از طرفی دروسی مثل ریاضی و مخصوصا فیزیک جوریه که باید ببینی با هر تست چجوری رفتار میشه و راه سریع ترش چیه که حد الامکان باید دیدن پاسخ تشریحی تست های این دروس رو دید من خودم برای دیدن جوابا سرعت رو دوبرابر میکنم اگه نکته ای داشت مینویسم و میرم سراغ تست بعدیBahram 0 درسته منم گفتم ک واسه شیمی و زیست میخام اینکارو انجام بدم ولی واسه فیزیک فیلم تست هارم میبینم
یعنی منظور شما اینه واسه درسایی مثل فیزیک و ریاضی این کار ک خودمون تست بزنیم خیلی مناسب نیس ولی واسه بقیه اکیه درسته؟ -
Bahram 0 درسته منم گفتم ک واسه شیمی و زیست میخام اینکارو انجام بدم ولی واسه فیزیک فیلم تست هارم میبینم
یعنی منظور شما اینه واسه درسایی مثل فیزیک و ریاضی این کار ک خودمون تست بزنیم خیلی مناسب نیس ولی واسه بقیه اکیه درسته؟Mahdieh Anvary کلا کار درستی نیست ولی واسه کسی که جا مونده و وقت نداره تا ازمونش، باید از اون مطالب بزنه(یعنی ولشون کنه).
ولی بعدا سر وقت باید برنامه بچینه و ببینه