زیست1 /فصل 1/
-
-
Maryam Nateqi منظورش از اینکه شیبش به سمت بیرونه اینه که به سمت بیرون منتشر میشه و درنتیجه یعنی غلظتش در درون بیشتر از بیرونه که داره از یاخته میره بیرون
وقتی هم شیب به سمت درون یاخته باشه، درنتیجه داره به سمت درون یاخته سوق پیدا میکنه و یعنی غلظتش در بیرون بیشتر از درون یاخته است.بنظرم الان بتونی سوالو حل کنی اما اگه جاییش رو بازم مشکل داری، بپرس
-
Maryam Nateqi منظورش از اینکه شیبش به سمت بیرونه اینه که به سمت بیرون منتشر میشه و درنتیجه یعنی غلظتش در درون بیشتر از بیرونه که داره از یاخته میره بیرون
وقتی هم شیب به سمت درون یاخته باشه، درنتیجه داره به سمت درون یاخته سوق پیدا میکنه و یعنی غلظتش در بیرون بیشتر از درون یاخته است.بنظرم الان بتونی سوالو حل کنی اما اگه جاییش رو بازم مشکل داری، بپرس
@m-sina
سلام مرسی از شما
من خود صورت سوال رو متوجه شده بودم منتها توی گزینه ها مخصوصا گزینه 4 مشکل دارم
چطور یه ماده زمانی که شیب غلظتش به سمت داخله مثل مثلا سدیم امکان خروجش از درون سلول در نوعی روش انتقال غیر فعال وجود دارد؟(البته سدیم رو خودم گفتم)
-
@m-sina
بازم ممنونم خودم فهمیدم
ممنون که اهمیت دادید -
M Maryam Nateqi marked this topic as a question on
-
M Maryam Nateqi has marked this topic as unsolved on
-
@m-sina
سلام مرسی از شما
چطور یه ماده زمانی که شیب غلظتش به سمت داخله مثل مثلا سدیم امکان خروجش از درون سلول در نوعی روش انتقال غیر فعال وجود دارد؟(البته سدیم رو خودم گفتم)
Maryam Nateqi در زیست1 /فصل 1/ گفته است:
@m-sina
سلام مرسی از شما
ببین یه چیزی داشتیم توی فیزیک سال یازدهم فصل 2 که میگفت الکترون ها به هر سمتی حرکت میکنند ولی برآیند(سوق) شون به سمت مشخصی هستش
اینجام همینطوریه. یعنی به همه طرف حرکت میکنند(چه به سمت درون چه به سمت بیرون) اما برآیند و حرکت خالص اون ذره به سمت شیب غلظتشه!
به عبارتی شیب غلظت، جهت برآیند حرکت رو نشون میده نه جهت همه ی سدیم هاروبازم یه طور دیگه میتونم توضیح بدم اگه متوجه نشدی
-
@m-sina
بازم ممنونم خودم فهمیدم
ممنون که اهمیت دادیدMaryam Nateqi در زیست1 /فصل 1/ گفته است:
@m-sina
بازم ممنونم خودم فهمیدم
ممنون که اهمیت دادیدخواهش میکنم.آره معمولا کسی اهمیت نمیده! البته حقم دارند. کی حوصله داره کل این تست رو تحلیلشو بنویسه
شما توی تاپیکتون نوشتید کل تست رو متوجه نشدید. ولی بهتره اون بخشی که متوجه نشدی رو بپرسی تا پاسخ دادنش برای بچه هام آسون تر باشه
-
Maryam Nateqi در زیست1 /فصل 1/ گفته است:
@m-sina
بازم ممنونم خودم فهمیدم
ممنون که اهمیت دادیدخواهش میکنم.آره معمولا کسی اهمیت نمیده! البته حقم دارند. کی حوصله داره کل این تست رو تحلیلشو بنویسه
شما توی تاپیکتون نوشتید کل تست رو متوجه نشدید. ولی بهتره اون بخشی که متوجه نشدی رو بپرسی تا پاسخ دادنش برای بچه هام آسون تر باشه
@m-sina
آخه فقط صورت سوال رو متوجه شده بودم دیگه اونم ننوشتم
فصل یک دهم کلا از همه فصل ها سخت تره برام -
@m-sina
فصل یک دهم کلا از همه فصل ها سخت تره برامMaryam Nateqi در زیست1 /فصل 1/ گفته است:
@m-sina
فصل یک دهم کلا از همه فصل ها سخت تره برام