سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
قیمت مشاور خصوصی حدودا چقدراس!؟
-
sallar savadkoohireplied to Sajedeh Ghavi 0 on آخرین ویرایش توسط sallar savadkoohi انجام شده
Sajedeh Ghavi 0
به نظرم بدترین انتخاب ممکن تیم مهرشاد سبطیه
به شدت دنبال پولو تبلیغات
قشنگ منو دیوونه کردن همش تبلیغ میکردن
اخرشم مشاورشونو شروع نشده تموم کردم و کلی پول هدر دادم رفت -
Sajedeh Ghavi 0
استاد طلوعی هم مشاوره انجام میدن
ماهی 950 تا 1 میلیون تومنه
من خودم دیدم گرونه انجام ندادم ولی اگر میتونید اینقدر پول بدین گزینه بدی نیست -
من گرفتم ماهی ۲۴۰تومن میدم فوق العاده متعهده و واقعا کار میکنه خیلی ازشون راضیم یعنی اگر دستمو نمیگرفت الان کاسه ی چه کنم چه کنم دستمبود
-
Bahare Rasouli
با کی گرفتین؟ -
Bahare Rasouli بگم اسمش چیه یا چی؟
-
Nazanin Nobakht متوجه منظورتون نشدم؟!!
-
sallar savadkoohi من با پیج مدیکال گرفتم ولی مشاوراشون زیادن زنگ میزنن میگن چجور مشاوری میخوای
منکه اصلا نمیدونستم یعنی چی گفتم منظورتون چیه گفت مشاورت چه خصیصه ای داشته باشه
برام مهم بود یکم سخت گیر باشه و الکی هی امید واهی نده خلاصه گفتم بهشون و الان مشاورم رتبه برتر دوسال پیش هستن هرشب گزارش کار میگیرن یه شب نفرستم بیچارم میکنه
عقب بیوفتم همون شب برناممو تغییر میده سوال داشته باشم تو درسا همون لحظه یا اخر شب جواب میدنهرهفته هم یه تماس دارم و با توجه به درسی که میخونم ازمون هم میگیرن
-
Bahare Rasouli راستش دنبال مشاور خوب میگشتم
اگه مشکلی نیس اسم مشاورتون رو خواستم بدونم -
sallar savadkoohireplied to Bahare Rasouli on آخرین ویرایش توسط sallar savadkoohi انجام شده
Bahare Rasouli
اهااا اه اسم مدیکالو شنیده بودم
تشکر -
Nazanin Nobakht اها با پیج مدیکال تعداد مشاوراشون زیاده
البته مشاور من خانم غفوریان هستن الان دیگه دارم میرم تو ماه ۴ام که باهاشون کار میکنم -
Mina Sadeghi دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Bahare Rasouli on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@bahare-rasouliاع منم تازه دیروز با مدیکال مشاوره گرفتم با خانم شیروانی
-
بچه ها از سایت مدیکال ثبت نام کردید یا اینستاش؟
چقد طول کشید بهتون زنگ زدن؟ -
sallar savadkoohi در قیمت مشاور خصوصی حدودا چقدراس!؟ گفته است:
Sajedeh Ghavi 0
استاد طلوعی هم مشاوره انجام میدن
ماهی 950 تا 1 میلیون تومنه
من خودم دیدم گرونه انجام ندادم ولی اگر میتونید اینقدر پول بدین گزینه بدی نیستاتم میخواد برامون غنی کنه ماهی ی تومن
-
Nazanin Nobakht تو کانال تلگرامشون به ادمین پیام بدی خیلی طول نمیکشه که زنگ بزنن
-
M Tg دسخوش راست میگه بنظر من بیشترششون دکون باز کردن و نجس تر از اینها نیست از بس دزدن
هرچی هم بهشون بگی زبون دارن جوری جوابتو میدن که قانع بشی -
M Tg منم همینطور دقیقا
-
Samia Movahedi
بله میدونم هزینش کم نیست ولی استاد فیزیک آموزشگاهی که میرم هستن. از نظر اعتقاد و حروم حلال سرشون میشه و برای همین فکر میکنم با 550 خدمات خوبی هم بدن. راستش به این پیجای اینستاگرام و کانالای تلگرامی هم اعتقادی ندارم چون اصلا نمیشناسمشون. حداقل این بنده خدا جلو چشممه هر هفته یه بار باهاشون کلاس دارم میبینمشون.رتبه شون خوب بوده و دبیر مدارس برتر هستن و دانشگاه هم تدریس دارن... -
M Tg
هموووون. ولی من چون یازدهمم بهم گفتن 550؛ برای دوازدهم گفتن ۹٠٠_۱تومن درمیاد