قیمت مشاور خصوصی حدودا چقدراس!؟
-
sh m 1
دقیقا منم همینطورم
حس میکنم برنامه ریختنم درست نیست : (Nazanin Nobakht
وای آره -
sallar savadkoohi
من میگم احتیاح دارم چون مطالعه درست هر درسو بلد نیستم. نمیدونم رو هر درسی چقدر وقت بذارم. راه پیش روم واسم کامل روشن نیست. یکیو احتیاج دارم که بهم بگه چه جوری برنامه ریزی کنم؟ هر درسو چقدر بخونم؟ آزمون بدم یا نه و چه آزمونی بدم؟ با استرسم چیکار کنم؟ وقتی انگیزم کم شد و کم آوردم چه کاری رو انجام بدم و....Sajedeh Ghavi 0
اینارو من خودم با تجربه به دست اوردم
ولی مشکل شما بیشتر از اینکه به مشاور نیاز داشته باشه با یه سرچ ساده توی تلگرام یا گوگل حل میشه
خیلی از کانالا جواب این سوالارو گفتن
من کانال دکتر فصیحی رو پیشنهاد میکنم بهتون ویساشون خیلی مفیده
کانال نوتروفیلم خوبه -
sh m 1
سلام
من از پیگیر اموزشی اصلا خوشم نمیاد ترجیح میدم با انعطاف درس بخونم یا اگه یه روز حالم بد شد مجبور نشم هی به یه نفر جواب پس بدم
ولی خوب برای برنامه ریزی ویسای زیادی هست که میتونین گوش بدین با توجه به بازده خودتون بنویسین
من نمیگم مشاور نگیرینا
نه
میگم تلقین به اینکه مشاور قراره منو خوشبخت کنه درست نیست
چون مثلا شما که میگی پیگیر اموزشی
اولاش یکم به قول خودمون حساب میبری از مشاور یا برات مهمه گزارش خوب بدی برای همین دس میخونی
بعدش دیگه برات مهم نیست اون اهمیت سابقو نداره
چون خودم پارسال دقیقا با مشاور مدرسمون همین داستانو داشتم
به نظرم اگه اون نیاز به پیگیری رو از یه شخص خارجی نداشته باشین بهتره
بازم اینا پیشنهاد بود تصمیم اخر با خود شماست
برای مشاوره تیم نوتروفیل هم خوبه
امسال رتبه زیاد داشته میتونین به اونا هم پیام بدینsallar savadkoohi وای منم اینطوری ام
️
بدم میاد از مشاور جماعت این که یکی هس بگه چی خوندی چیکار کردی؟میخوام برگردم بزنم تو دهنش که آخه به توچه؟:/
خودم برنامه مینویسم بهتر از صد تا مشاور
به نظر منم با آب ریختن تو چاه پر نمیشه باید خود آدم از درون یه انگیزه و اشتیاقی واسه درس خوندن و رسیدن به چیزی که میخواد رو داشته باشه.این که یکی هی تو گوشت از آینده خوشگل و رویایی حرف بزنه فایده نداره
برا روش برنامه بریزی و حجم مطالعه واسه هر درس کلی مطالب آموزشی هست که با یه سرچ ساده میتونید ازشون استفاده کنید
مشاوره ی راه ابریشم هم خوبه استفاده کنید اگه راه ابریشمی هستید -
Nazanin Nobakht
وای آرهSajedeh Ghavi 0
ب چ نتیجه ای رسیدی؟ -
sallar savadkoohi وای منم اینطوری ام
️
بدم میاد از مشاور جماعت این که یکی هس بگه چی خوندی چیکار کردی؟میخوام برگردم بزنم تو دهنش که آخه به توچه؟:/
خودم برنامه مینویسم بهتر از صد تا مشاور
به نظر منم با آب ریختن تو چاه پر نمیشه باید خود آدم از درون یه انگیزه و اشتیاقی واسه درس خوندن و رسیدن به چیزی که میخواد رو داشته باشه.این که یکی هی تو گوشت از آینده خوشگل و رویایی حرف بزنه فایده نداره
برا روش برنامه بریزی و حجم مطالعه واسه هر درس کلی مطالب آموزشی هست که با یه سرچ ساده میتونید ازشون استفاده کنید
مشاوره ی راه ابریشم هم خوبه استفاده کنید اگه راه ابریشمی هستید@zahra-hamrang
دیگه اینقدر موافقم که خواستم یه منشنم بذارم به لایک بسنده نکنم -
Sajedeh Ghavi 0
ب چ نتیجه ای رسیدی؟Nazanin Nobakht
به نظرم ارزششو داره که یه ماه مشاوره رو امتحان کنم. حالا با این مشاور نه یه مشاور خوب دیگه. فعلا مسئله هزینه ست که به خانواده گه جوری بگم -
Nazanin Nobakht
به نظرم ارزششو داره که یه ماه مشاوره رو امتحان کنم. حالا با این مشاور نه یه مشاور خوب دیگه. فعلا مسئله هزینه ست که به خانواده گه جوری بگمSajedeh Ghavi 0 از کجا میخواید مشاوره بگیرید ؟
من خیلییییی سردرگم شدم
از طرفی میترسم با برنامه و استراتژی خودم مسیرو اشتباه طی کنم ، از طرفیم نگرانم که با مشاور ارتباط نگیرم -
Sajedeh Ghavi 0 از کجا میخواید مشاوره بگیرید ؟
من خیلییییی سردرگم شدم
از طرفی میترسم با برنامه و استراتژی خودم مسیرو اشتباه طی کنم ، از طرفیم نگرانم که با مشاور ارتباط نگیرمsh m 1
راستش به مشاورای کانالای تلگرام و پیج اینستاگرام اعتقادی ندارم. این بنده خدایی که گفتم استاد فیزیکم هستن. بچه ها گروه مشاوره نوتروفیل رو پیشنهاد کردن. خودم هم گروه مشاوره ریزوریوس رو پیشنهاد میکنم. ریزوریوس هم هزینش بالاست. از استادم بیشتر میگیرن، ولی قبولیای خوبی داره و رضایتا ازشون زیاده -
sh m 1
راستش به مشاورای کانالای تلگرام و پیج اینستاگرام اعتقادی ندارم. این بنده خدایی که گفتم استاد فیزیکم هستن. بچه ها گروه مشاوره نوتروفیل رو پیشنهاد کردن. خودم هم گروه مشاوره ریزوریوس رو پیشنهاد میکنم. ریزوریوس هم هزینش بالاست. از استادم بیشتر میگیرن، ولی قبولیای خوبی داره و رضایتا ازشون زیادهSajedeh Ghavi 0 ممنونننن از راهنماییتون
موفق باشیدد -
Sajedeh Ghavi 0 مشاورای تیم خانم جعفری عالین
-
Sajedeh Ghavi 0 مشاورای تیم خانم جعفری عالین
@yeganeh-fallah
هزینه هرماه مشاوره شون چقدره؟ -
کانال های مشاوره تلگرام که مشاوره اختصاصی دارن{والبته ازشون تعریف میکنن}مثل مدیکال استوز ،سیب ترش ، زودبیست
از این هاهم اگه مایل بودید میتونید استفاده بکنید -
کانال های مشاوره تلگرام که مشاوره اختصاصی دارن{والبته ازشون تعریف میکنن}مثل مدیکال استوز ،سیب ترش ، زودبیست
از این هاهم اگه مایل بودید میتونید استفاده بکنیدkianoosh alavi
ممنونم از راهنمایی تون -
S Sajedeh Ghavi 0 has marked this topic as solved on
-
Bahare Rasouli
به نظرتون خود الآنتون خیلی با قبل از اینکه مشاور بگیرین فرق کرده!؟ حالا چه از لحاظ درسی چه از لحاظ مدیریت استرس و انگیزه...
میخوام تفاوتشون رو بدونمSajedeh Ghavi 0 صد در صد
من اینقدر مشغله فکریم زیاده رسیدگی به درسا و برنامه ریزیاش کار خودم در حال حاضر نبود سپردم به یکیانصافا هم خوب کار میکنن
من از تیرماه نشستم به خوندن از مرداد مشاور گرفتم تو تیر برنانه ای که میرختم زیاد نبود ولی من فقط میشستم ۴ساعت زیست میخوندم و بقیش هیچی
ولی مرداد که مشاور گرفتم اخر شب دعوام میکرد میگفت این چه وضعه خوندن؟!
با این کارا رشته ای که میخوای رو نمیاری
هرشب اخطار اخطار اخطار
شد شهریور نفهمیدم اصلا چجوری گذشت رسیدیم به مهر
وقتی برمیگردم نگاه میکنم خداروشکر میکنم حداقل یکی بود کمکم کنه چون پایه ی دهمم رو بسته بودم چون چون تخصصیا رو نصف کرده بودم چون من تست نمیزدم درسارو کامل نمیخوندم سوالارو گیر میکردم فرار از درس داشتم ولی تقریبا توی ۳ماه اینا رفع شده
برای ازمونم هم من عالی نبودم اما برای شروع خودم خیلی خوب بود
قطعا اگر مشاورم نبود من الان اولای مسیرم گیر بودم
البته همه به مشاور احتیاج ندارن ادم باید باتوجه به شرایط خودش ببینه مشاور نیاز هست یا نه -
Sajedeh Ghavi 0 صد در صد
من اینقدر مشغله فکریم زیاده رسیدگی به درسا و برنامه ریزیاش کار خودم در حال حاضر نبود سپردم به یکیانصافا هم خوب کار میکنن
من از تیرماه نشستم به خوندن از مرداد مشاور گرفتم تو تیر برنانه ای که میرختم زیاد نبود ولی من فقط میشستم ۴ساعت زیست میخوندم و بقیش هیچی
ولی مرداد که مشاور گرفتم اخر شب دعوام میکرد میگفت این چه وضعه خوندن؟!
با این کارا رشته ای که میخوای رو نمیاری
هرشب اخطار اخطار اخطار
شد شهریور نفهمیدم اصلا چجوری گذشت رسیدیم به مهر
وقتی برمیگردم نگاه میکنم خداروشکر میکنم حداقل یکی بود کمکم کنه چون پایه ی دهمم رو بسته بودم چون چون تخصصیا رو نصف کرده بودم چون من تست نمیزدم درسارو کامل نمیخوندم سوالارو گیر میکردم فرار از درس داشتم ولی تقریبا توی ۳ماه اینا رفع شده
برای ازمونم هم من عالی نبودم اما برای شروع خودم خیلی خوب بود
قطعا اگر مشاورم نبود من الان اولای مسیرم گیر بودم
البته همه به مشاور احتیاج ندارن ادم باید باتوجه به شرایط خودش ببینه مشاور نیاز هست یا نهBahare Rasouli
خیلی ممنونم از راهنمایی تون -
سلام دوستان. میخواستم ازتون بپرسم آیا مشاور خصوصی دارید و اگه دارید هزینه ماهیانه ای که بهشون پرداخت میکنید چقدره؟ آیا به نسبت پولی که میدین خدمات خوبی دریافت میکنین؟
راستش من میخوام مشاور بگیرم اما از محدوده قیمت مشاور خبر ندارم! با یه مشاوری صحبت کردم گفتن ماهانه 550 تومن. خیلی زیاد میگیره به نظرتون!؟Sajedeh Ghavi 0 سلام از ۲۵۰ فک کنم هستش تا ۳۵۰ اینا اگ ۵۵۰ عه اون مشاوره حتما ی خدمات اضافی میده ولی واقعا من ک خودم مشاور گرفتم خیلی پشیمون شدم همه شون فقط لب و دهن ان و زیاد کاری از دستشون بر نمیاد انجام بدن
-
Sajedeh Ghavi 0 سلام از ۲۵۰ فک کنم هستش تا ۳۵۰ اینا اگ ۵۵۰ عه اون مشاوره حتما ی خدمات اضافی میده ولی واقعا من ک خودم مشاور گرفتم خیلی پشیمون شدم همه شون فقط لب و دهن ان و زیاد کاری از دستشون بر نمیاد انجام بدن
Atieh Safari
شما چقدر هزینه کردین برای مشاور؟ ماهی چند تومن میدادین بهشون که ازشون راضی نبودید؟ -
S Sajedeh Ghavi 0 marked this topic as a regular topic on
-
-
سلام دوستان. میخواستم ازتون بپرسم آیا مشاور خصوصی دارید و اگه دارید هزینه ماهیانه ای که بهشون پرداخت میکنید چقدره؟ آیا به نسبت پولی که میدین خدمات خوبی دریافت میکنین؟
راستش من میخوام مشاور بگیرم اما از محدوده قیمت مشاور خبر ندارم! با یه مشاوری صحبت کردم گفتن ماهانه 550 تومن. خیلی زیاد میگیره به نظرتون!؟Sajedeh Ghavi 0 تو قزوین آقای سعید طاهری معلم شیمی خیلی خوب درس میده برنامه تحصیلی میده بهت ماهیانه 150 تومان خیلی خوب من ازش راضی ام
-
Sajedeh Ghavi 0 تو قزوین آقای سعید طاهری معلم شیمی خیلی خوب درس میده برنامه تحصیلی میده بهت ماهیانه 150 تومان خیلی خوب من ازش راضی ام
mahdi mehrabani
ما تهرانیمالبته ایشون برنامه میدن. من مشاور خصوصی میخوام