روز قبل ازمون
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
ی سوال داشتم درمورد اینکه روز قبل ازمون شما چیکار میکنین؟
تست میزنین یا درسارو مرور میکنین؟
و اینکه اصلا چطوری جمعبندی میکنین درساتون رو قبل ازمون چطوری طبقه بندیشون میکنین؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-زیست @کنکورسراسری-کنکورسراسری -
سلام دوستان وقتتون بخیر
و اینکه اصلا چطوری جمعبندی میکنین درساتون رو قبل ازمون چطوری طبقه بندیشون میکنین؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-زیست @کنکورسراسری-کنکورسراسری@f-seif-0 سلام من از دیروز و امروز تست های جمع بندی مثل کنکورچه یا اگه کتاب تست داری ازمون های اخر فصل اونارو میزنم
یعنی بیشتر سعی میکنم با تست تخصصی هارو واسه خودم یادآوری کنم
ولی خب یه سری جاهاش که خوندنی هست رو مرور انجام میدم
برای عمومی ها هم فاکتور های مهمترشو مثلا آیات دینی کلمات عربی و فارسی و زبان سعی میکنم مرور داشته باشم -
@f-seif-0 سلام من از دیروز و امروز تست های جمع بندی مثل کنکورچه یا اگه کتاب تست داری ازمون های اخر فصل اونارو میزنم
یعنی بیشتر سعی میکنم با تست تخصصی هارو واسه خودم یادآوری کنم
ولی خب یه سری جاهاش که خوندنی هست رو مرور انجام میدم
برای عمومی ها هم فاکتور های مهمترشو مثلا آیات دینی کلمات عربی و فارسی و زبان سعی میکنم مرور داشته باشم@ftm-montazeri
خیلی ممنون -
سلام دوستان وقتتون بخیر
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-زیست @کنکورسراسری-کنکورسراسری@f-seif-0
یه نکته کوچیک بگم، تست های غلطی رو که در طول هفته (۲ هفته) زدید رو مرور کنید. درسته که همون روز تست هارو تحلیل کردین و نکته شو یاد گرفتین، اما لزوماً تا روز آزمون و تا روز کنکور همه نکات سوالات غلط یادتون نمیمونه اگر مرور نشه. شاید نهایت تو مباحث مهم (قواعد عربی و زبان و دروس اختصاصی) ۱۰۰ تا تست باشه. خیلی که وقت نمیگیره، دوباره حلشون کنید ببینید واقعاً چند تارو یاد گرفتین. اینجوری از «اشتباهات پرتکرار» جلوگیری میکنید.