تست
-
سلام
وقت بخیردوستان من فکر می کردم تو برنامه مطالعاتی راه ابریشم برا هفته دوم، هم تست آزموشی قرار داده شده هم تست تسلط گفتم حتما با شماره فیلم نوشتن...
امروز که رسیدم به کنکورچه ها دیدم عملاً هیچی بلد نیستم و تو فیلماشم استاد مربوطه می گه که مشابه این تو تستای آزموشی و تسلط و پیش آزمون حل شده...
در حالی که من متوجه نشدم اونارو باید خودم ببینم.
این تستای آزموشی و تسلط رو خودمون باید حل کنیم و ببینیم؟
الان منی که فقط درسنامه دیدم و تست هم فقط تستای داخل درسنامه رو حل کردم، چیکار می تونم بکنم؟لطفاً راهنماییم کنید
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام
وقت بخیردوستان من فکر می کردم تو برنامه مطالعاتی راه ابریشم برا هفته دوم، هم تست آزموشی قرار داده شده هم تست تسلط گفتم حتما با شماره فیلم نوشتن...
امروز که رسیدم به کنکورچه ها دیدم عملاً هیچی بلد نیستم و تو فیلماشم استاد مربوطه می گه که مشابه این تو تستای آزموشی و تسلط و پیش آزمون حل شده...
در حالی که من متوجه نشدم اونارو باید خودم ببینم.
این تستای آزموشی و تسلط رو خودمون باید حل کنیم و ببینیم؟
الان منی که فقط درسنامه دیدم و تست هم فقط تستای داخل درسنامه رو حل کردم، چیکار می تونم بکنم؟لطفاً راهنماییم کنید
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمSara Aliakbari بله دیگه
یعنی شما اصلا خودتون تست تسلط حل نکردید؟ -
Sara Aliakbari بله دیگه
یعنی شما اصلا خودتون تست تسلط حل نکردید؟@ftm-montazeri
نه هیچی، من فکر می کردم هفته دوم نوشتن که باید حل کنیم -
@ftm-montazeri
نه هیچی، من فکر می کردم هفته دوم نوشتن که باید حل کنیمSara Aliakbari ببینید شما باید اون تایم هایی که توی برنامتون زدن حل تست(حالا تسلط یا اموزشی)
خودتون برید تست هاشو بزنید بعد با پاسخنامه کلیدی جواب هاتون بررسی کنید اگر جوابی اشتباه بود برید جواب همون سوال رو که استاد حل کردن ببینید
وگرنه غیر از این با دیدن درسنامه تنها که نمیشه -
Sara Aliakbari ببینید شما باید اون تایم هایی که توی برنامتون زدن حل تست(حالا تسلط یا اموزشی)
خودتون برید تست هاشو بزنید بعد با پاسخنامه کلیدی جواب هاتون بررسی کنید اگر جوابی اشتباه بود برید جواب همون سوال رو که استاد حل کردن ببینید
وگرنه غیر از این با دیدن درسنامه تنها که نمیشه@ftm-montazeri
آخه اصلا تو برنامه نوشته نشده که حل تست
منم فکر کردم اون شماره های هفته دوم مربوط به حل تستاس، نگو اونام درسنامه هستن
وگرنه منم نمی گم با یه درسنامه همه چی اوکی میشه
من کلا نمی دونستم باید خودمون بزنیم فکر می کردم تو برنامه براش زمان دادن -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد