برنامه مطالعاتی راه ابریشم
-
بچه ها کسی می دونه برنامه مطالعاتی ویژه فارغ التحصیلان واسه ماه آبان کی میاد؟ یا اومده من خبر ندارم
و این که از کجا می تونیم پیداش کمیم؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمHoney M سلام امروز اومد و توی پروفایلت ( داشبورد قرار گرفته )
بچه ها اگه میتونین لینکش رو بدید دانش-آموزان-آلاء -
بچه ها به نظرتون مشکل منبع داشت که از سایت برداشته شد؟؟؟ من تا جایی که دقت کردم اشکال منبعی نداشت
اینا به غیر از درس ریاضی که اصلا معلوم نیست چی به چیه و با قلم چی تطابق نداره ولی بقیه درسا اوکی هستن -
بچه ها یه سوال هدف اینه که اول دهم رو با ۱۲ام بخونیم یا اینکه فرسنگ به فرسنگ پیش بریم؟؟؟
اخه اینجا زده فرسنگ ۳
فکر کنم اول میخوایم ۱۰ام رو ببندیم درسته؟
من میدونستم قبلا ترتیب یادگیری با ابریشم چه جوریه ولی یادم رفته الان .
اطلاعاتی دارید بهم بگید چون من نتونستم فرسنگ ۱ رو هنوز تموم کنم .
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
-
بچه ها یه سوال هدف اینه که اول دهم رو با ۱۲ام بخونیم یا اینکه فرسنگ به فرسنگ پیش بریم؟؟؟
اخه اینجا زده فرسنگ ۳
فکر کنم اول میخوایم ۱۰ام رو ببندیم درسته؟
من میدونستم قبلا ترتیب یادگیری با ابریشم چه جوریه ولی یادم رفته الان .
اطلاعاتی دارید بهم بگید چون من نتونستم فرسنگ ۱ رو هنوز تموم کنم .
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
Yegane Dehqan
تو برنامه قمچی دهم و دوازدهم رو پیش رفته ولی تو فرسنگ دوم زیست دوازدهم و یازدهمه و ادامه دهم میره تو فرسنگ 3. -
Yegane Dehqan
تو برنامه قمچی دهم و دوازدهم رو پیش رفته ولی تو فرسنگ دوم زیست دوازدهم و یازدهمه و ادامه دهم میره تو فرسنگ 3.Hhh Hh من گزینه ۲ ام
اشتباه تایپیه یا به ترتیبت فرسنگ ها باید برم ؟ -
Hhh Hh من گزینه ۲ ام
اشتباه تایپیه یا به ترتیبت فرسنگ ها باید برم ؟Yegane Dehqan
مگه تو گزینه تو این آزمون پیش رو که چنذ هفته دیگه برگذار میشه یازدهم هم هست؟ -
Yegane Dehqan
مگه تو گزینه تو این آزمون پیش رو که چنذ هفته دیگه برگذار میشه یازدهم هم هست؟Hhh Hh از آذر ماه یازدهم هم میاد .
ممنون فهمیدم چه جوری باید بخونم -
Hhh Hh از آذر ماه یازدهم هم میاد .
ممنون فهمیدم چه جوری باید بخونمYegane Dehqan
خواهش میکنم -
بچه ها به نظرتون مشکل منبع داشت که از سایت برداشته شد؟؟؟ من تا جایی که دقت کردم اشکال منبعی نداشت
اینا به غیر از درس ریاضی که اصلا معلوم نیست چی به چیه و با قلم چی تطابق نداره ولی بقیه درسا اوکی هستنAbolfazl Saberi 0 سلام
برداشتن اصلاح کنن چون برنامه ی رشته ریاضی بجای حسابان و گسسته و هندسه،ریاضی تجربی و زیست داشت
بالاخره اشتباه پیش میاد
هنوز تا شنبه یه روز وقت مونده -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.an این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد