IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
اینو میشه جواب بدین؟
-
پریساقاسمی ١؟!
-
moein در اینو میشه جواب بدین؟ گفته است:
پریساقاسمی ١؟!
اره جواب 1 میشه میخوام عکس بگیرم براش بفرستم نمیشه
-
ببین خلاصش اینه که طرفین وسطین کن ،y رو در مخرج کسر ضرب کن. بعد همه رو ببر یه طرف مساوی صفر قرار بده دلتا بگیر محدوده y درمیاد .پریساقاسمی
-
پریساقاسمی در اینو میشه جواب بدین؟ گفته است:
ببينين يه روش به اسم درون نگر داريم اينو يك تقسيم بر f در نظر ميگيريم حالا برد f رو به دست مياريم ك يه تابع درجه ٢ هستش و از هفت چهارم ك راس هس تا مثبت بي نهايت ادامه ميده صورت هم صفر نيس پس كلا اين تابع به ما صفر نميده و حداً تا صفر ادامه پيدا ميكنه اينجوري تو كاغذ هم صرفه جويي ميكنيم:)
-
اخرشو نمیفهمم ینی چی که حدا تاصفرادامه پیدا میکنه؟
-
پریساقاسمی در اینو میشه جواب بدین؟ گفته است:
اخرشو نمیفهمم ینی چی که حدا تاصفرادامه پیدا میکنه؟
اگه به x بي نهايت بديم تابع چند ميده؟ مخرج ميشه بي نهايت،عدد بر روي بي نهايت چند ميشه؟ صفر حدي!
-
خب برد توی مخرج هست هفت چهارم تا بینهایت.بعد بردیک به روی f برعکس میشه؟؟؟ینی صفر تا ۷چهارم؟؟
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ -
-
دوست عزیز راهی که من گفتم خوبه
فهمش ساده تره ،اکثرا هم واسه توابع هموگرافیک جواب میده