تست سخت 😶
-
سلام دوستان
این تست و ببینید
لطفا کامل برام تحلیلش کنید و اینکه اصلا معنی صورت سوال رو متوجه نمیشم
ممنونم🌸
گزینه ۲ میشه
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
این تست و ببینید
ممنونم🌸
گزینه ۲ میشه
@sara-haghighatrad
سلام امیدوارم برداشتم از تست درست باشه
خب منظور تست اینه که ما میل به جاودانگی داریم دیگه و خب دلمون میخواد اون دنیا بهشت اینا باشیم و از عمر جاودان مون نهایت استفاده رو ببریم
خب عوامل مزاحم حیات به نظر من منظورش گناه و هر چیزی که ما رو از عمر جاودان پر لذت و بهشت دور میکنه یا مثل نفس اماره یا شیطان
که خب من میدونم گناه انجام بدم بعدش از اون عمر جاودانم نمیتونم با لذت استفاده کنم دیگه پس از گناه دوری میکنم خب این بیانگر چیه؟این نشون میده که از گناه این کارا میزنم تا به اون جاودانگی با ارزش برسم که نشون میده میل من به جاودانگی و زندگی جاودانه با لذت ارزشمنده
چون خب انجام دادن بعضی گناها مثل دروغ آسونه و می تونیم هزاران بار استفاده کنیم یا از غیبت کردن و گفت و گو در مورد یکی شاید لذت ببریم وقتی از اینا میزنم حتی یه دروغ نگم یا اعمال دینی رو به طور صحیح انجام بدم نشون میده که میل به جاودانگی و زندگی جاودانه ام برام با ارزشه میخوام ازش لذت ببرم
و قسمت دوم گزینه منظورش اینه به این میل جاودانم برسم باید بمیرم دیگه نه فقط من که همه مون تو این دنیا که به عمر جاودانه هیچ جوره نمیرسم که با مرگ میرسم دیگه میرم آخرت که زندگی جاودانس
امیدوارم درست تحلیلش کرده باشم و فهمیده باشم -
سلام دوستان
این تست و ببینید
ممنونم🌸
گزینه ۲ میشه
@sara-haghighatrad سلام
ببین دو منطقی تر از همه است تو وقتی داری تلاش میکنی برای حیات عقل مصلحت اندیشت کاری نمیکنه چون تو فقط تلاش میکنی برای حیات کاری به مصلحت نداری
خدا گرایی هم ک ربطی نداره اصلا تو فقط داری تلاش میکنی برای زندگی و حیات نه خدا و راهش که قرار بر شکوفایی باشه
گزینه یکم توضیحش میخوای؟
و چرا میشه گزینه دو؟ چون این حس و میل قطعا بیهوده نیست ما این به میل به زندگی نیاز داریم برای دفاع از خودمون -
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
سلام دوستان
این تست و ببینید
ممنونم🌸
گزینه ۲ میشه
@sara-haghighatrad
درود
به نظر من :
میل به جاودانگی که در انسان هست ، بهش در بقا پیدا کردن و ادامه دادن به زندگیش ، کمک میکنه ؛ یعنی باعث میشه که آدم بره دنبال کار هایی که بقاش رو افزایش بده مثه کشف دارو ها و درمان بیماری ها ، ساخت خونه هایی که ازش در برابر عوامل محیطی محافظت کنه و خلاصه هر کاری که بیشتر زنده نگهش داره چون میل به جاودانگی داره و نمیخواد از بین بره ؛ عوامل مزاحم حیات رو میتونیم تهدید های محیطی در نظر بگیریم
گزینه 2 هم میگه این میل بیهوده نیست و وجود آدم هم به ازای آخرت و زندگی ابدی برای این میل بیهوده نیست ( یعنی اینکه وجود آدم برای اینکه این میل در اون قرار بگیره بیهوده نیست در ازای اینکه آخرت و زندگی ابدی براش وجود داشته باشه )
امیدوارم رسونده باشم ، اگر سوالی بود بفرمایید
. -
سلام دوستان
این تست و ببینید
ممنونم🌸
گزینه ۲ میشه
@roghayeh-eftekhari
@sania-Andiravan
@سینا-0دوستان واقعا ممنونم🌸لطف کردید🌸🌸
-
S Sara_R marked this topic as a question on