سوال از شما پاسخ از ما
-
من همیشه از فیزیک متنفر بودم اما الان گیر افتادم
از چه کتابی استفاده کنم؟همشونم نمیخوام بخونم.سال چندم از همه آسونتره تا از اون شروع کنم؟؟؟؟
-
سلام خسته نباشید
من یک سال پشت کنکور برای پزشکی میخوام بخونم
ممکنه از مشاوران الا خواهش کنم برنامه ای در اختیار ما قرار بدن که بدونیم چند ساعت در روز درس بخونیم
و چه درس هایی بخونیمbahare در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
سلام خسته نباشید
ممکنه از مشاوران الا خواهش کنم برنامه ای در اختیار ما قرار بدن که بدونیم چند ساعت در روز درس بخونیم
و چه درس هایی بخونیمنفر اول تجربي امسال ١١ ساعت ميخوند
اين نشون ميده اقل ١٦ ساعت ميخونده
كسي هم ك ميخواد پزشكي بياره فك كنم "چ درسهايي بخونيم" سوال بامزه ايه در موردش
-
سلام خسته نباشید
و چه درس هایی بخونیم -
سلام . خسته نباشید . شرمنده نمیدوم این سوال باید اینجا بپرسم یا جای دیگه . من از فلیم های کنکور شیمی استاد اقاجانی سال ۹۴-۹۵ استفاده میکنم . چون عالی دسته بندی کردن . حالا نمیدونم تو کنکور ۹۷ میتونه کمکم کنده یا استفاده ازشون بی فایدس .خودمم از تهران دورم نمیتونم تو کلاس های حضوری ۹۷ شرکت کنم . فلیم اموزشی ۹۵-۹۶ کنکور . مثل ۹۵ دسته بندی نشده .
ahmadiii1378 در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
سلام . خسته نباشید . شرمنده نمیدوم این سوال باید اینجا بپرسم یا جای دیگه . من از فلیم های کنکور شیمی استاد اقاجانی سال ۹۴-۹۵ استفاده میکنم . چون عالی دسته بندی کردن . حالا نمیدونم تو کنکور ۹۷ میتونه کمکم کنده یا استفاده ازشون بی فایدس .خودمم از تهران دورم نمیتونم تو کلاس های حضوری ۹۷ شرکت کنم . فلیم اموزشی ۹۵-۹۶ کنکور . مثل ۹۵ دسته بندی نشده .
سلام
بله میتونید.فکر نمیکنم کتاب تغییر خاصی کرده باشه.اینطور نیست؟
من برای کنکور ۹۶ استفاده کردم از فیلم های سالهای گذشته ی شیمی.مفید بودن
البته بهتره فیلمایی که جدید ضبط شده رو ببینید و هرچی که تو این فیلم جدیدا نیست رو از قدیمی ها ببینید -
عاطی در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
از چه کتابی استفاده کنم؟همشونم نمیخوام بخونم.سال چندم از همه آسونتره تا از اون شروع کنم؟؟؟؟
الگو عاليه مثه هميشه:)سال سوم ب نظرم روون تره
moein در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
حجمش زیاده؟؟؟گاج که همه تعریفشو میکنن که خیلیی سنگینه -
حجمش زیاده؟؟؟گاج که همه تعریفشو میکنن که خیلیی سنگینهعاطی در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
حجمش زیاده؟؟؟گاج که همه تعریفشو میکنن که خیلیی سنگینهدرسنامه كاملا مختصر و مفيده،تست ها هم من جامع پايه و جامع پيش رو كامل زدم و هيچ سوال تكراريي توش وجود نداره،سنگين بودنه گاج به خاطره اينه ك زرت و زرت سوالايه مث همو برداشته پيوست كرده،خيليا ميگن سوالايه تاليفي خوب نيس و از كنكور فاصله داره اما شما خيلي تا كنكور وقت دارين و قرار نيس از همين الان بريد سراغشون،اونا واس جمع بندي هستن در حال حاضر بايد الفباي قضيه رو كامل يادبگيريد،پس اگه سوالايه تاليفيي ك با تدبير طرح شدنو كامل جمع كنين صددرصد هر چيزي ك واسه كنكور ميخوايد رو داريد در ضمن ٢٠ درصد سوالات الگو هم منتخب كنكور هستن...
-
حجمش زیاده؟؟؟گاج که همه تعریفشو میکنن که خیلیی سنگینهدرسنامه كاملا مختصر و مفيده،تست ها هم من جامع پايه و جامع پيش رو كامل زدم و هيچ سوال تكراريي توش وجود نداره،سنگين بودنه گاج به خاطره اينه ك زرت و زرت سوالايه مث همو برداشته پيوست كرده،خيليا ميگن سوالايه تاليفي خوب نيس و از كنكور فاصله داره اما شما خيلي تا كنكور وقت دارين و قرار نيس از همين الان بريد سراغشون،اونا واس جمع بندي هستن در حال حاضر بايد الفباي قضيه رو كامل يادبگيريد،پس اگه سوالايه تاليفيي ك با تدبير طرح شدنو كامل جمع كنين صددرصد هر چيزي ك واسه كنكور ميخوايد رو داريد در ضمن ٢٠ درصد سوالات الگو هم منتخب كنكور هستن...
-
سلام خسته نباشید ممنون میشم واسه کتب شیمی و ریاضی و فیزیک پیش منابع کمکی معرفی کنید .
-
سلام خسته نباشید ممنون میشم واسه کتب شیمی و ریاضی و فیزیک پیش منابع کمکی معرفی کنید .
FERESHTEH97
سلام
شیمی : مبتکران + آی کیو / موج
فیزیک : الگو
ریاضی : آبی کانون + خیلی سبز / مهروماه -
FERESHTEH97
سلام
شیمی : مبتکران + آی کیو / موج
فیزیک : الگو
ریاضی : آبی کانون + خیلی سبز / مهروماه@dr-saraaa. ممنون
-
سلام خسته نباشید.من درسام خوبه و تومدرسه هم شاگرد اولم.ولی الان ک ی ماه مونده من نمیدونم چجوری درس بخونم.من کنکوری نود و هفتم تورو خدا کمکم کنین
-
@dr-saraaa. ممنون
-
سلام خسته نباشید.من درسام خوبه و تومدرسه هم شاگرد اولم.ولی الان ک ی ماه مونده من نمیدونم چجوری درس بخونم.من کنکوری نود و هفتم تورو خدا کمکم کنین
Nas Nas
سلام توی این یه ماه مونده به نظرمن اختصاصی های سوم رو بیشتر بخونین یا اگر به اونا تسلط کافی دارین دوم رو بخونین.
عربی رو حتما سعی کنید یه دور بکنید.
دینی و حفظی های ادبیات رو نخونین
ولی حتما قرابت و آرایه ها رو تمرین کنین.
زبان هم لغات رو بخونین و تست ریدینگ و کلوز فراموش نشه.
استرس هم نداشته باشین. با توکل به خدا و آرامش بخونین.
با آرزوی موفقیت -
سلام من چجوری بفهمم فرهنگیان قبول شدم برا مصاحبه
نوشته قبول شدم
فقط مشخصاتو نوشته و نوشته پردیس فرهنگیان -
سلام من چجوری بفهمم فرهنگیان قبول شدم برا مصاحبه
نوشته قبول شدم
فقط مشخصاتو نوشته و نوشته پردیس فرهنگیانheysamddz12
سلام
یعنی چی؟
باید برین مصاحبه اگه پذیرفته شدین از مصاحبه که میرین برا نتایج نهایی
اگه نه که هیچ
اگه مصاحبه نرین دیگه برا نتایج نهایی اون رشته براتون لحاظ نمیشه انگار حذفش کردین از انتخاب هاتون
تا جایی که اطلاع دارم
سایتشون توضیحات تکمیلی میزارن مطالعه کنید