سوال از شما پاسخ از ما
-
سلام ی دنیا ممنون بابت همه زحمتای بی چشم داشت تیم آلا من سال 90 کنکور دادم الان ی لیسانس دارم ولی میخوام امسال بخونم و یکی از بهترین رتبه هارو ب کمک خدا و تیم آلا بیارم ی مشکلی دارم ک اصن کتاب کمک درسی نمیدونم کدومش برا چ درسی بهتر اگ میدونید بهم کمک کنید و ی برنامه هفتگی برا خوندن درسا اگ میشه بهم بگید بازم ممنونم از لطفتون
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده@dr-lila در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
سلام ی دنیا ممنون بابت همه زحمتای بی چشم داشت تیم آلا من سال 90 کنکور دادم الان ی لیسانس دارم ولی میخوام امسال بخونم و یکی از بهترین رتبه هارو ب کمک خدا و تیم آلا بیارم ی مشکلی دارم ک اصن کتاب کمک درسی نمیدونم کدومش برا چ درسی بهتر اگ میدونید بهم کمک کنید و ی برنامه هفتگی برا خوندن درسا اگ میشه بهم بگید بازم ممنونم از لطفتون
سلام، برنامه مهرماه منتشر شده:
http://forum.alaatv.com/topic/4697/برنامه-کلی-مهرماه-آلاء-دورهمی-آلایی-ها
-
@dr-lila در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
سلام، برنامه مهرماه منتشر شده:
http://forum.alaatv.com/topic/4697/برنامه-کلی-مهرماه-آلاء-دورهمی-آلایی-ها
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan مرسی از لطفتون این برنامه رو دارم اگ میشه برنامه هفتگی بدید و این ک کتاب کمک درسی چی بخرم
-
mohammadhassan مرسی از لطفتون این برنامه رو دارم اگ میشه برنامه هفتگی بدید و این ک کتاب کمک درسی چی بخرم
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده@dr-lila در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
mohammadhassan مرسی از لطفتون این برنامه رو دارم اگ میشه برنامه هفتگی بدید و این ک کتاب کمک درسی چی بخرم
فکرکنم قرار میدن دقیقا نمیدونم بزارید M.an جواب بدن.
درباره کتاب هم یه پی ام تو پی وی به من بدید تا راهنمایی کنم -
@dr-lila در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
فکرکنم قرار میدن دقیقا نمیدونم بزارید M.an جواب بدن.
درباره کتاب هم یه پی ام تو پی وی به من بدید تا راهنمایی کنمنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan راسش من همین الان اینجا اومدم بلد نیستم اگ میشه راهنماییم کنید یا خودتون ت پی وی پی ام بدید ممنون میشم
-
mohammadhassan راسش من همین الان اینجا اومدم بلد نیستم اگ میشه راهنماییم کنید یا خودتون ت پی وی پی ام بدید ممنون میشم
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-lila در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
mohammadhassan راسش من همین الان اینجا اومدم بلد نیستم اگ میشه راهنماییم کنید یا خودتون ت پی وی پی ام بدید ممنون میشم
شما پی ویتون رو محدود کردید. البته شایدم تنظیمات پیش فرض اینه. وارد این لینک بشید :
http://forum.alaatv.com/user/mohammadhassan
روی سه نقطه کلیک کنید و شروع چت رو بزنید تا بتونید پیام بدید.
-
@dr-lila
سلام
برنامه روزانه کنکور ریاضیاینا برنامه روزانه هستن می تونی ببنی در هفته چیا قراره بخونی
درمورد منابع هم بچه ها گفت و گو های زیادی کردن می تونید یه سرچ بزنید و نظراتشون رو بخونید -
@dr-lila
سلام
برنامه روزانه کنکور ریاضیاینا برنامه روزانه هستن می تونی ببنی در هفته چیا قراره بخونی
درمورد منابع هم بچه ها گفت و گو های زیادی کردن می تونید یه سرچ بزنید و نظراتشون رو بخونیدنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an اینایی ک فرستادی غیر فعالناااا...باز نمیشن
-
@dr-lila
سلام
درمورد منابع هم بچه ها گفت و گو های زیادی کردن می تونید یه سرچ بزنید و نظراتشون رو بخونیدنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an مرسی از لطفتون
-
@dr-lila
خواهش می کنم
پیشنهاد می کنم تاپیک زیر رو دنبال کنید
http://forum.alaatv.com/topic/4697/برنامه-کلی-مهرماه-آلاء-دورهمی-آلایی-ها/62 -
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.میخواستم بدونم.یه دانش آموز کی باید فیلم ببینه کی باید بخونه کی باید تست بزنه؟ممنون میشم کمکم کنید.
-
سلام.میخواستم بدونم.یه دانش آموز کی باید فیلم ببینه کی باید بخونه کی باید تست بزنه؟ممنون میشم کمکم کنید.
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirkonkuri97 سلام والا این سوال منم بود نمیدونم راستش حالا من ی سوال ازتون دارم این فیلمای ک الا داره متابق با تغییرات کتاب درسی هس//؟و اینکه منظور از زیست1 برا سال دوم دبیرستان یا برا اول دبیرستان؟
-
@amirkonkuri97 سلام والا این سوال منم بود نمیدونم راستش حالا من ی سوال ازتون دارم این فیلمای ک الا داره متابق با تغییرات کتاب درسی هس//؟و اینکه منظور از زیست1 برا سال دوم دبیرستان یا برا اول دبیرستان؟
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-lila سلام.تو سایت نوشته زیست سال دوم نه زیست۱بخاطرهمین فکر می کنم اونی ک شما میگی برای اول دبیرستانه
-
@amirkonkuri97 سلام والا این سوال منم بود نمیدونم راستش حالا من ی سوال ازتون دارم این فیلمای ک الا داره متابق با تغییرات کتاب درسی هس//؟و اینکه منظور از زیست1 برا سال دوم دبیرستان یا برا اول دبیرستان؟
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-lila مطابق با آخرین تغییرات درسی هستش
-
@dr-lila سلام.تو سایت نوشته زیست سال دوم نه زیست۱بخاطرهمین فکر می کنم اونی ک شما میگی برای اول دبیرستانه
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirkonku چند پست پایین تر برنامه روزانه کنکور تجربی نگا کنید ت اون برنامه نوشته
-
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا چقد دنبال این تاپیک می گشتم خواهشن هرکی تجربه داره خیلی ممنون میشم جواب بدین
میگم من برای ریاضی استاد امینی
برای شیمی استاد اقاجانی
برای فیزیک استاد طلوعی
میخوام ببینم چطورن؟ وبرای دزسهای دیگه شما که تجربه دارین کمک کنین وکدوم کتابها رو کتاب بخونیم کدام رو فیلم ببینیم ممنونم -
اقا چقد دنبال این تاپیک می گشتم خواهشن هرکی تجربه داره خیلی ممنون میشم جواب بدین
برای شیمی استاد اقاجانی
برای فیزیک استاد طلوعی
میخوام ببینم چطورن؟ وبرای دزسهای دیگه شما که تجربه دارین کمک کنین وکدوم کتابها رو کتاب بخونیم کدام رو فیلم ببینیم ممنونمنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@afshani
سلام من واسه درس ریاضی و فیزیک که نمیدونم ولی برای شیمی شک نکنید استاد اقاجانی تدریسشون بی نظیره. -
برای شیمی استاد اقاجانی
برای فیزیک استاد طلوعی
میخوام ببینم چطورن؟ وبرای دزسهای دیگه شما که تجربه دارین کمک کنین وکدوم کتابها رو کتاب بخونیم کدام رو فیلم ببینیم ممنونمنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@afshani در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
برای شیمی استاد اقاجانی
برای فیزیک استاد طلوعی
میخوام ببینم چطورن؟ وبرای دزسهای دیگه شما که تجربه دارین کمک کنین وکدوم کتابها رو کتاب بخونیم کدام رو فیلم ببینیم ممنونمعالین , هر 3 استاد فوق العاده هستن
-
برای شیمی استاد اقاجانی
برای فیزیک استاد طلوعی
میخوام ببینم چطورن؟ وبرای دزسهای دیگه شما که تجربه دارین کمک کنین وکدوم کتابها رو کتاب بخونیم کدام رو فیلم ببینیم ممنونمنوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@afshani ســـَــ لام. من از آقاین امینی راد و طلوعی استفاده میکنم عالین شک نکن. برا درس شیمی ندید نمیدونم
-
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنونممممممممممممم از همگی
شیمی من اول از سال 96شروع کردم بعد بچه ها گفتن 95کامله خواستم ببینم جریان چیه از کدوم شروع کنم