سوال از شما پاسخ از ما
-
سلام . عذر میخوام من تازه عضو سایت شدم و دقیق اطلاع ندارم کجا باید پیام بدم . لطفا من رو راهنمایی کنید .
من دیپلم و پیش ریاضی دارم . میخواستم بپرسم اگه در کنکور تجربی شرکت کنم و رتبه معقولی بدست بیارم . آیا در انتخاب رشته پرستاری به مشکلی بر میخورم ؟ منظورم اینه آیا رشته های پزشکی یا پرستاری نیاز به دیپلم و پیش تجربی داره یا سایر رشته ها هم می تونن؟nybbas در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
سلام . عذر میخوام من تازه عضو سایت شدم و دقیق اطلاع ندارم کجا باید پیام بدم . لطفا من رو راهنمایی کنید .
من دیپلم و پیش ریاضی دارم . میخواستم بپرسم اگه در کنکور تجربی شرکت کنم و رتبه معقولی بدست بیارم . آیا در انتخاب رشته پرستاری به مشکلی بر میخورم ؟ منظورم اینه آیا رشته های پزشکی یا پرستاری نیاز به دیپلم و پیش تجربی داره یا سایر رشته ها هم می تونن؟اتفاقا منم مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیم ریاضی فیزیکه و کنکور تجربی میخوام بدم
در مورد این مسئله هم خیلی تحقیق کردم
نه شما نیازی به دیپلم یا پیش تجربی ندارید و از ریاضی میشه کنکور تجربی داد -
سلام خسته نباشید .من تو درس زیست شناسی پیش ژنتیکش رو مشکل دارم (اون مسایل ها )کلا بلد نستم الان چکار کنم بنظرتون.درس زبان انگلیسی هم بلد نیستم هیچی میخوام برا کنکور .از چ فیلمی یا کتاب کمک درسی استفاده کنم .
تشکر بهنام رحمانی -
سلام خسته نباشید .من تو درس زیست شناسی پیش ژنتیکش رو مشکل دارم (اون مسایل ها )کلا بلد نستم الان چکار کنم بنظرتون.درس زبان انگلیسی هم بلد نیستم هیچی میخوام برا کنکور .از چ فیلمی یا کتاب کمک درسی استفاده کنم .
تشکر بهنام رحمانی -
سلام
برنامه کجا گذاشته شده؟
کسی ک میخواد دوباره شرو کنه چکار کنه؟ -
@dr-saraaa
خخخخخخخخخخخخخخخخ
منظورم برنامهه بود ک از کجا باید دانلودش کرد
لینک یا کانالش چیه؟ -
@dr-saraaa
خخخخخخخخخخخخخخخخ
لینک یا کانالش چیه؟ -
@dr-saraaa
خخخخخخخخخخخخخخخخ
لینک یا کانالش چیه؟paripari در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
@dr-saraaa
خخخخخخخخخخخخخخخخ
لینک یا کانالش چیه؟برنامه دهم توی کانال بود. برنامه کنکور هم باید همونجا بزارن.
-
سلام ی دنیا ممنون بابت همه زحمتای بی چشم داشت تیم آلا من سال 90 کنکور دادم الان ی لیسانس دارم ولی میخوام امسال بخونم و یکی از بهترین رتبه هارو ب کمک خدا و تیم آلا بیارم ی مشکلی دارم ک اصن کتاب کمک درسی نمیدونم کدومش برا چ درسی بهتر اگ میدونید بهم کمک کنید و ی برنامه هفتگی برا خوندن درسا اگ میشه بهم بگید بازم ممنونم از لطفتون
-
سلام ی دنیا ممنون بابت همه زحمتای بی چشم داشت تیم آلا من سال 90 کنکور دادم الان ی لیسانس دارم ولی میخوام امسال بخونم و یکی از بهترین رتبه هارو ب کمک خدا و تیم آلا بیارم ی مشکلی دارم ک اصن کتاب کمک درسی نمیدونم کدومش برا چ درسی بهتر اگ میدونید بهم کمک کنید و ی برنامه هفتگی برا خوندن درسا اگ میشه بهم بگید بازم ممنونم از لطفتون
@dr-lila در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
سلام، برنامه مهرماه منتشر شده:
http://forum.alaatv.com/topic/4697/برنامه-کلی-مهرماه-آلاء-دورهمی-آلایی-ها
-
سلام، برنامه مهرماه منتشر شده:
http://forum.alaatv.com/topic/4697/برنامه-کلی-مهرماه-آلاء-دورهمی-آلایی-ها
mohammadhassan مرسی از لطفتون این برنامه رو دارم اگ میشه برنامه هفتگی بدید و این ک کتاب کمک درسی چی بخرم
-
mohammadhassan مرسی از لطفتون این برنامه رو دارم اگ میشه برنامه هفتگی بدید و این ک کتاب کمک درسی چی بخرم
فکرکنم قرار میدن دقیقا نمیدونم بزارید M.an جواب بدن.
درباره کتاب هم یه پی ام تو پی وی به من بدید تا راهنمایی کنم -
فکرکنم قرار میدن دقیقا نمیدونم بزارید M.an جواب بدن.
درباره کتاب هم یه پی ام تو پی وی به من بدید تا راهنمایی کنمmohammadhassan راسش من همین الان اینجا اومدم بلد نیستم اگ میشه راهنماییم کنید یا خودتون ت پی وی پی ام بدید ممنون میشم
-
mohammadhassan راسش من همین الان اینجا اومدم بلد نیستم اگ میشه راهنماییم کنید یا خودتون ت پی وی پی ام بدید ممنون میشم
mohammadhassan راسش من همین الان اینجا اومدم بلد نیستم اگ میشه راهنماییم کنید یا خودتون ت پی وی پی ام بدید ممنون میشم
شما پی ویتون رو محدود کردید. البته شایدم تنظیمات پیش فرض اینه. وارد این لینک بشید :
http://forum.alaatv.com/user/mohammadhassan
روی سه نقطه کلیک کنید و شروع چت رو بزنید تا بتونید پیام بدید.
-
@dr-lila
سلام
برنامه روزانه کنکور ریاضیاینا برنامه روزانه هستن می تونی ببنی در هفته چیا قراره بخونی
درمورد منابع هم بچه ها گفت و گو های زیادی کردن می تونید یه سرچ بزنید و نظراتشون رو بخونید -
@dr-lila
سلام
برنامه روزانه کنکور ریاضیاینا برنامه روزانه هستن می تونی ببنی در هفته چیا قراره بخونی
درمورد منابع هم بچه ها گفت و گو های زیادی کردن می تونید یه سرچ بزنید و نظراتشون رو بخونید -
@dr-lila
سلام
درمورد منابع هم بچه ها گفت و گو های زیادی کردن می تونید یه سرچ بزنید و نظراتشون رو بخونید