سوال از شما پاسخ از ما
-
@amirkonkuri97 سلام والا این سوال منم بود نمیدونم راستش حالا من ی سوال ازتون دارم این فیلمای ک الا داره متابق با تغییرات کتاب درسی هس//؟و اینکه منظور از زیست1 برا سال دوم دبیرستان یا برا اول دبیرستان؟
-
سلام.میخواستم بدونم.یه دانش آموز کی باید فیلم ببینه کی باید بخونه کی باید تست بزنه؟ممنون میشم کمکم کنید.
-
Dr.Lila
خواهش می کنم
پیشنهاد می کنم تاپیک زیر رو دنبال کنید
http://forum.alaatv.com/topic/4697/برنامه-کلی-مهرماه-آلاء-دورهمی-آلایی-ها/62 -
Dr.Lila
سلام
برنامه روزانه کنکور ریاضیاینا برنامه روزانه هستن می تونی ببنی در هفته چیا قراره بخونی
درمورد منابع هم بچه ها گفت و گو های زیادی کردن می تونید یه سرچ بزنید و نظراتشون رو بخونید -
Dr.Lila در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
mohammadhassan راسش من همین الان اینجا اومدم بلد نیستم اگ میشه راهنماییم کنید یا خودتون ت پی وی پی ام بدید ممنون میشم
شما پی ویتون رو محدود کردید. البته شایدم تنظیمات پیش فرض اینه. وارد این لینک بشید :
http://forum.alaatv.com/user/mohammadhassan
روی سه نقطه کلیک کنید و شروع چت رو بزنید تا بتونید پیام بدید.
-
mohammadhassan راسش من همین الان اینجا اومدم بلد نیستم اگ میشه راهنماییم کنید یا خودتون ت پی وی پی ام بدید ممنون میشم
-
mohammadhassanreplied to Dr.Lila on ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
mohammadhassan مرسی از لطفتون این برنامه رو دارم اگ میشه برنامه هفتگی بدید و این ک کتاب کمک درسی چی بخرم
فکرکنم قرار میدن دقیقا نمیدونم بزارید M.an جواب بدن.
درباره کتاب هم یه پی ام تو پی وی به من بدید تا راهنمایی کنم -
mohammadhassan مرسی از لطفتون این برنامه رو دارم اگ میشه برنامه هفتگی بدید و این ک کتاب کمک درسی چی بخرم
-
mohammadhassanreplied to Dr.Lila on ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
سلام ی دنیا ممنون بابت همه زحمتای بی چشم داشت تیم آلا من سال 90 کنکور دادم الان ی لیسانس دارم ولی میخوام امسال بخونم و یکی از بهترین رتبه هارو ب کمک خدا و تیم آلا بیارم ی مشکلی دارم ک اصن کتاب کمک درسی نمیدونم کدومش برا چ درسی بهتر اگ میدونید بهم کمک کنید و ی برنامه هفتگی برا خوندن درسا اگ میشه بهم بگید بازم ممنونم از لطفتون
سلام، برنامه مهرماه منتشر شده:
http://forum.alaatv.com/topic/4697/برنامه-کلی-مهرماه-آلاء-دورهمی-آلایی-ها
-
سلام ی دنیا ممنون بابت همه زحمتای بی چشم داشت تیم آلا من سال 90 کنکور دادم الان ی لیسانس دارم ولی میخوام امسال بخونم و یکی از بهترین رتبه هارو ب کمک خدا و تیم آلا بیارم ی مشکلی دارم ک اصن کتاب کمک درسی نمیدونم کدومش برا چ درسی بهتر اگ میدونید بهم کمک کنید و ی برنامه هفتگی برا خوندن درسا اگ میشه بهم بگید بازم ممنونم از لطفتون
-
-
paripari در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
Dr.Saraaa
خخخخخخخخخخخخخخخخ
منظورم برنامهه بود ک از کجا باید دانلودش کرد
لینک یا کانالش چیه؟برنامه دهم توی کانال بود. برنامه کنکور هم باید همونجا بزارن.
-
paripari در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
Dr.Saraaa
خخخخخخخخخخخخخخخخ
لینک یا کانالش چیه؟منتظر برنامه نباش
خودت بخون! -
Dr.Saraaa
خخخخخخخخخخخخخخخخ
لینک یا کانالش چیه؟ -
-