سوال از شما پاسخ از ما
-
Nas Nas در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
عاطف برنامه چی؟؟
همون برنامه ای که اقای سلیمانی گذاشته دیگه پس شنا چطوری درس میخونید
-
حداقل تعداد تستی که حتما باید در یک بازه مطالعاتی مثلا ۱/۵ برای دروس مختلف بزنیم چقدره و چطور بفهمیم که مطالعه با کیفیتی انجام دادیم از نظر تناسب تعداد تست و ساعت مطالعه
@five-wave
تعداد تست شما در بازه زمانی 1/5 ساعت با تعداد تست یه نفر دیگه فرق میکنه! چون سطح درسی شما با همه یه جور نیست
ممکنه یه نفر از سال های پایه همه دروس رو مطالعه کرده و الان فقط میخواد تست بزنه
یه نفر هم الان میخواد شروع به خوندن کنه که مسلما در بازه ی زمانی 1/5 ساعت تست کمتری رو میتونه بزنه و بیشتر درسنامه و جزوه میخونه:)
ولی تعداد تستتون هر چقدر هست باید روزانه حداقل 10 تا بیشترش کنید
+در مورد کیفیت از نظر ساعت مطالعه که یا یه ساعت مچی بگیرین دستتون و ساعات مفید مطالعه تونو باهاش بگیرین یا میتونید از کرنومتر استفاده کنید(ساعت مفید مطالعه رو نشون میده،چون هر وقت حواستون پرت شد میتونین کرنومتر رو متوقف کنید) و از نظر تعداد تست هم شما میتونید بعد از مطالعه و تست چند تا تست رو از خودتون آزمون بگیرین اگه به درصد خوبی رسیدین متوجه کیفیت خوب مطالعتون میشید اگه نه که دوباره باید برای یادگیری اون مبحث تلاش کنید:)
موفق باشید -
dr-bijan در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
منظورم اینه که نیازی به منبع اموزشی دیگه ای هم دارم یا نه؟
همش بستگی به خودتون داره!چون خودتون می دونید یادگیریتون در چه حد بوده!
من توصیه م کتاب خیلی سبز هستش ..چون صفر تا صد ریاضی رو گفته:) -
دوستان من ریاضی رو صفر صفرم
اولش توی تابستون درسنامه های ریاضی گل واژه اول دبیرستان و نوشتم.
الان هم دارم فیلم های ریاضی تجربی مهدی امینی راد و میبینم.
حالا نمیدونم چیکار کنم.dr-bijan در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
دوستان من ریاضی رو صفر صفرم
اولش توی تابستون درسنامه های ریاضی گل واژه اول دبیرستان و نوشتم.
الان هم دارم فیلم های ریاضی تجربی مهدی امینی راد و میبینم.
حالا نمیدونم چیکار کنم.میشه بگید برای چ درسی توی درس ریاضی تلاش میکنید تا بتونم بهتر راهنماییتون کنم ؟
-
حداقل تعداد تستی که حتما باید در یک بازه مطالعاتی مثلا ۱/۵ برای دروس مختلف بزنیم چقدره و چطور بفهمیم که مطالعه با کیفیتی انجام دادیم از نظر تناسب تعداد تست و ساعت مطالعه
@five-wave در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
اگه کسی بهتون گفت روزانه xتا تست بزنید بدونید راهنمایی غلطی بهتون کرده
تست زدن هدف های مختلفی داره
یکی تایم میگیره میزنه تا سرعتشو ببره بالا
یکی میزنه تا تسلطشو ببره بالا
یکی برای یادگیری میزنه که توی این زمان بهترین نوعش همینه
وقتی برای یادگیری تست میزنی تعداد تست و تایمی ک براش صرف کردی اصلا مهم نیست مهم یادگیریه ک انجام دادید
بعدشم هر تستی ک میزنید رو همون لحظه پاسخ نامهشو نگاه کنید و چکک کنید اگه بذارید آخر سر چک کنید مطمئنن یادگیریتون کیفیتش خیلی کاهش پیدا میکنه
من الان مثلا بگم شما روزانه 30 تا تست زیست بزن ... بعد یکی میاد از کتاب آیکیو میزنه یکی از کتاب میکرو گاج!آیا 30 تا تست ازین دوتا کتاب برابرن با هم ؟ قطعا نه
اگه نکته ای مد نظرتونه ک من نگفتم بفرمایید ک بهتر راهنماییتون کنم دوست عزیز -
سلام خسته نباشید.من درسام خوبه و تومدرسه هم شاگرد اولم.ولی الان ک ی ماه مونده من نمیدونم چجوری درس بخونم.من کنکوری نود و هفتم تورو خدا کمکم کنین
Nas Nas در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
سلام خسته نباشید.من درسام خوبه و تومدرسه هم شاگرد اولم.ولی الان ک ی ماه مونده من نمیدونم چجوری درس بخونم.من کنکوری نود و هفتم تورو خدا کمکم کنین
شاگرد اوول ها هم خیلی بخش های پایه ای رو مشکل دارن ! به نظر من با یه برنامه درست بخشی از مشکلات پایه ای تونو بر طرف کنید و از مهر ماهم با برنامه آزمونی که شرکت میکنید پیش برید
-
سلام خسته نباشید ممنون میشم واسه کتب شیمی و ریاضی و فیزیک پیش منابع کمکی معرفی کنید .
FERESHTEH97 در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
سلام خسته نباشید ممنون میشم واسه کتب شیمی و ریاضی و فیزیک پیش منابع کمکی معرفی کنید .
http://forum.alaatv.com/topic/4260/منابع-دروس-اختصاصی-برای-پزشکای-آینده/14
-
bahare در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
سلام خسته نباشید
من یک سال پشت کنکور برای پزشکی میخوام بخونم
ممکنه از مشاوران الا خواهش کنم برنامه ای در اختیار ما قرار بدن که بدونیم چند ساعت در روز درس بخونیم
و چه درس هایی بخونیمنفر اول تجربي امسال ١١ ساعت ميخوند
اين نشون ميده اقل ١٦ ساعت ميخونده
كسي هم ك ميخواد پزشكي بياره فك كنم "چ درسهايي بخونيم" سوال بامزه ايه در موردش
moein در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
bahare در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
سلام خسته نباشید
من یک سال پشت کنکور برای پزشکی میخوام بخونم
ممکنه از مشاوران الا خواهش کنم برنامه ای در اختیار ما قرار بدن که بدونیم چند ساعت در روز درس بخونیم
و چه درس هایی بخونیمنفر اول تجربي امسال ١١ ساعت ميخوند
اين نشون ميده اقل ١٦ ساعت ميخونده
-
سلام . عذر میخوام من تازه عضو سایت شدم و دقیق اطلاع ندارم کجا باید پیام بدم . لطفا من رو راهنمایی کنید .
من دیپلم و پیش ریاضی دارم . میخواستم بپرسم اگه در کنکور تجربی شرکت کنم و رتبه معقولی بدست بیارم . آیا در انتخاب رشته پرستاری به مشکلی بر میخورم ؟ منظورم اینه آیا رشته های پزشکی یا پرستاری نیاز به دیپلم و پیش تجربی داره یا سایر رشته ها هم می تونن؟nybbas در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
سلام . عذر میخوام من تازه عضو سایت شدم و دقیق اطلاع ندارم کجا باید پیام بدم . لطفا من رو راهنمایی کنید .
من دیپلم و پیش ریاضی دارم . میخواستم بپرسم اگه در کنکور تجربی شرکت کنم و رتبه معقولی بدست بیارم . آیا در انتخاب رشته پرستاری به مشکلی بر میخورم ؟ منظورم اینه آیا رشته های پزشکی یا پرستاری نیاز به دیپلم و پیش تجربی داره یا سایر رشته ها هم می تونن؟اتفاقا منم مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیم ریاضی فیزیکه و کنکور تجربی میخوام بدم
در مورد این مسئله هم خیلی تحقیق کردم
نه شما نیازی به دیپلم یا پیش تجربی ندارید و از ریاضی میشه کنکور تجربی داد -
سلام خسته نباشید .من تو درس زیست شناسی پیش ژنتیکش رو مشکل دارم (اون مسایل ها )کلا بلد نستم الان چکار کنم بنظرتون.درس زبان انگلیسی هم بلد نیستم هیچی میخوام برا کنکور .از چ فیلمی یا کتاب کمک درسی استفاده کنم .
تشکر بهنام رحمانی -
سلام خسته نباشید .من تو درس زیست شناسی پیش ژنتیکش رو مشکل دارم (اون مسایل ها )کلا بلد نستم الان چکار کنم بنظرتون.درس زبان انگلیسی هم بلد نیستم هیچی میخوام برا کنکور .از چ فیلمی یا کتاب کمک درسی استفاده کنم .
تشکر بهنام رحمانی -
سلام
برنامه کجا گذاشته شده؟
کسی ک میخواد دوباره شرو کنه چکار کنه؟ -
@dr-saraaa
خخخخخخخخخخخخخخخخ
منظورم برنامهه بود ک از کجا باید دانلودش کرد
لینک یا کانالش چیه؟ -
@dr-saraaa
خخخخخخخخخخخخخخخخ
لینک یا کانالش چیه؟ -
@dr-saraaa
خخخخخخخخخخخخخخخخ
لینک یا کانالش چیه؟paripari در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
@dr-saraaa
خخخخخخخخخخخخخخخخ
لینک یا کانالش چیه؟برنامه دهم توی کانال بود. برنامه کنکور هم باید همونجا بزارن.
-
سلام ی دنیا ممنون بابت همه زحمتای بی چشم داشت تیم آلا من سال 90 کنکور دادم الان ی لیسانس دارم ولی میخوام امسال بخونم و یکی از بهترین رتبه هارو ب کمک خدا و تیم آلا بیارم ی مشکلی دارم ک اصن کتاب کمک درسی نمیدونم کدومش برا چ درسی بهتر اگ میدونید بهم کمک کنید و ی برنامه هفتگی برا خوندن درسا اگ میشه بهم بگید بازم ممنونم از لطفتون