سوال از شما پاسخ از ما
-
sanaz-b در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
چشم مرسي از راهنمايي ها️️
شما ام كنكورى هستى؟؟خواهش میکنم
اوهوم -
-
سلام . خسته نباشید . شرمنده نمیدوم این سوال باید اینجا بپرسم یا جای دیگه . من از فلیم های کنکور شیمی استاد اقاجانی سال ۹۴-۹۵ استفاده میکنم . چون عالی دسته بندی کردن . حالا نمیدونم تو کنکور ۹۷ میتونه کمکم کنده یا استفاده ازشون بی فایدس .خودمم از تهران دورم نمیتونم تو کلاس های حضوری ۹۷ شرکت کنم . فلیم اموزشی ۹۵-۹۶ کنکور . مثل ۹۵ دسته بندی نشده .
-
منم از کلاس کنکور می خونم...
-
ممنون از اینکه پاسخ دادید اما باز نمیدونم گاج بگیرم یا خیلی سبز دودل شدم
-
خخخخ بازم ممنون
-
سلام بچه ها دنبال اموزش اتحادها و تجزیه و معادله خط میگردم همه جا فقط تستیشو فیلم دادن کسی لینک نداره بفرسته برام لطفا
-
سلام دوستان، کسی آدرس کانال دکتر پوریا رحیمی رو داره؟؟
-
تو لینک کانالا فکر کنم هست
-
سلام . عذر میخوام من تازه عضو سایت شدم و دقیق اطلاع ندارم کجا باید پیام بدم . لطفا من رو راهنمایی کنید .
من دیپلم و پیش ریاضی دارم . میخواستم بپرسم اگه در کنکور تجربی شرکت کنم و رتبه معقولی بدست بیارم . آیا در انتخاب رشته پرستاری به مشکلی بر میخورم ؟ منظورم اینه آیا رشته های پزشکی یا پرستاری نیاز به دیپلم و پیش تجربی داره یا سایر رشته ها هم می تونن؟ -
نه می تونی کنکور بدی ،وانتخاب رشته هم می تونی کنی،هر رشته ای رتبت رسید می تونی بری
-
nybbas نه اصلا نگران نباش هیچ مانعی نداره . میتونی به راحتی انتخاب رشته کنی . من خودم دیپلم ریاضی اما دارم کنکور تجربی میخونم . خیالت تخت هیچ مشکلی نیست
-
من همیشه از فیزیک متنفر بودم اما الان گیر افتادماز چه کتابی استفاده کنم؟همشونم نمیخوام بخونم.سال چندم از همه آسونتره تا از اون شروع کنم؟؟؟؟
-
سلام خسته نباشید
من یک سال پشت کنکور برای پزشکی میخوام بخونم
ممکنه از مشاوران الا خواهش کنم برنامه ای در اختیار ما قرار بدن که بدونیم چند ساعت در روز درس بخونیم
و چه درس هایی بخونیم
61/193