سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
تست فرسنگ ها
-
سلام برنامه یجوری تنظیم شده که هیچ زمانی برای تست زنی نیست! یعنی کلا درسنامهست، الان من چجوری باید جا به جا کنم تا به تست زنی هم برسم؟؟؟!
-
Mohades Ahmadi اتفاقا تو برنامه حل تست رو تو باکس ها قرار دادن
نگاه بندازین متوجهش میشین -
Mohades Ahmadi دانش آموزان آلاءreplied to سید رضا ساداتی on آخرین ویرایش توسط Mohades Ahmadi انجام شده
سید رضا ساداتی آخه کووو، مال قلمچی فقط یروز مونده به ازمون، کنکورچه قرار دادن!
منظور من تست روزانهس -
Mohades Ahmadi بهتره خودتون برنامه تست بعد از مطالعه رو قرار بدید
-
Hhh Hh میدونین با مدرسه واقعا جور در نمیاد، مدرسه خیلی تایم میگیره:((((
شما خودتون جا به جا کردین برنامه رو؟ ینی تست جا کردین تو باکسا؟ -
Mohades Ahmadi
شما ک مدرسه میرید باید از وقتتون استفاده کامل رو ببیرید. اون تایمی که تو مدرسه هستید یا حتی مجازی سعی کنید تا جای ممکنه از فرصت استفاده کنید و درس رو (حتی شده کلیت) در مدرسه یاد بگیرید که دیگه نخواید بعد از مدرسه باز اون تایم رو به یادگیری اختصاص بدید. و بعدش اگه خوب یاد گرفتید که مستقیم میرید سراغ تست و اگه کلیتش رو تونستید یاد بگیرید میتونید فیلم ها رو رو دور تند بزنید که سریع از درسنانه رد بشید(چون کلیت رو قبلا فهمیدید و الان میرید تو جزءیات و یادگریتون سریع تره)
برای اینکه بتونید زمان بیشتری رو بخونید ، بهتون توصیه میکنم که سحرخیز باشید(ی سرچ ساده تو اینترنت کنید ، با فوایدش بیشتر آشنا میشید) که ی تایم (مثلا ۲ ساعته) رو قبل از شروع خونده باشید و بهتر به درستون میرسید
بنظرم بهتره خودتون ی برنامه بچینید
برای تست هم ، میتونید مثلا درس زیست و شیمی که هرروز تو برنامتونه(بر اساس ضریب کنکور) مثلا دو ساعت ک فیلم میبینید ۱ ساعت بعد رو تست اون قسمت رو بزنید.جمعا ۳ ساعت
برای دروس فیزیک و ریاضی هم ی روز درمیون. مثلا امروز ک کلیپ ریاضی رو دیدید فرداش تست اون قسمت رو بزنید + کلیپ فیزیک و دوباره فرداش تست فیزیک و فیلم ریاضی(یکی درمیون تست و فیلم) این تستی که میگم بغیر از تستاییه ک استاد در حین تدریس حل میکنن
اینجور که گفتم شما در برنامتون هم تست دارید و هم فیلم
تو برنامه آلا ی هفته اول کلا درسنامست و هفته دوم تست شروع میشه که این باعث میشه وقتی به هفته دوم برسید مطالب هفته اول رو فراموش کنید(فقط کلیات یادتون میمونه)(این نظر منه ، ممکنه کس دیگه ای بتونه خوب باهاش یاد بگیره)
مرور(تورق یا تست علامتدار(این خیلی بهتره) هم یادتون نره که داشته باشید(یکی ابتدای شروع هر درس که درس قبلیش رو مرور میکنید. یکی در پایان روز(به صورت تورق که مطالب روز قبل از خواب براتون مرور بشه) و یکی هم آخر هفته ها (جمعه))
دو روز قبل از آزمون یا ی روز قبلش هم مرور همیشه هست(با پیش آزمون ها و کنکورچه ها و تست های علامتدار)
درباره سوال آخرتون ، بله . کلا تعداد فیلما رو دراوردم و خودم برای خودم برنامه ریختم
ببخشید خیلی طولانی شد
امیدوارم برات مفید بوده باشه
یاعلی -
Mohades Ahmadi وایییییییی منم اصلا نتونستم تست بزنم مهم ترین چیز تسته برنامش به درد نمیخوره من که دنبال یه مشاورم برام برنامه ریزی کنه اگه با این برنامه ادامه بدم واقعا به مشکل میخورم
-
ریحانه باقری 0
اون پستی ک پایین تر گذاشتم رو بخون. امیدوارم کمکت کنه -
ریحانه باقری 0 اوکی کردی کمک حال منم باش:))))
-
Hhh Hh خیلی کامل این بود گفته:)))))️
دستتون طلا، باید یکم دقت کنم و برنامه رو خودم جفت و جور کنم مرسی️ -
Mohades Ahmadi
خواهش میکنم -
Hhh Hh آها ی چیزیم بپرسم:
منی که الان رشتم ریاضیع، یک در میان تست و درسنامه کار کنم ینی؟
فرضا امروز کلیپ ریاضی ببینم، فردا یا پس فرداش که دوباره ریاضی دارم توی برنامه، جای کلیپ تستشو بزنم و دوباره روز بعد کلیپ و...
میدونین تایم مدرسه من ساعت یک تمومه، تا به خودم بیام میشه ساعت سه و شروع میکنم درسمو، توی برنامه زده که ساعت ده شب تموم میشه تقریبا، الان ساعت ده شبه و هنوز دوتا عمومی من مونده،
ینی تایم درسیم میکشه به نصف شب! خب آدم خسته میشه نمیکشه که، (تازه اینایی که گفتم فقط و فقط کلیپ بود و هیچ جایی واسه تست ندارم)))))))))هق:((( هِلپ می
-
Mohades Ahmadi
من اون مثال رو براساس دروس رشته خودم زدم. حالا تو اون رو بر اساس رشتت تطابق بده.(ضریب هاش)
بین حرفام گفتم. کلا برنامه آلا رو بذار کنار رو خودت ی برنامه بریز
و صبح ها زود بیدار شو که 2 ساعت صبح و 7 ساعت عصر بخونی که میشه 9 ساعت(این متغیره و حدودی گفتم) اینجور کلی زمان داری
و بقیه حرفا رو ک بخوام بزنم تکراریه . درباره استفاده از وقت . تست زنیا. مرور ها و....
برو پایین دوباره بخونش(جاهایی که نفهمیدی) -
Hhh Hh ️
-
Hhh Hh در تست فرسنگ ها گفته است:
شما ک مدرسه میرید باید از وقتتون استفاده کامل رو ببیرید. اون تایمی که تو مدرسه هستید یا حتی مجازی سعی کنید تا جای ممکنه از فرصت استفاده کنید و درس رو (حتی شده کلیت) در مدرسه یاد بگیرید که دیگه نخواید بعد از مدرسه باز اون تایم رو به یادگیری اختصاص بدید. و بعدش اگه خوب یاد گرفتید که مستقیم میرید سراغ تست و اگه کلیتش رو تونستید یاد بگیرید میتونید فیلم ها رو رو دور تند بزنید که سریع از درسنانه رد بشید(چون کلیت رو قبلا فهمیدید و الان میرید تو جزءیات و یادگریتون سریع تره)
برای اینکه بتونید زمان بیشتری رو بخونید ، بهتون توصیه میکنم که سحرخیز باشید(ی سرچ ساده تو اینترنت کنید ، با فوایدش بیشتر آشنا میشید) که ی تایم (مثلا ۲ ساعته) رو قبل از شروع خونده باشید و بهتر به درستون میرسید
بنظرم بهتره خودتون ی برنامه بچینید
برای تست هم ، میتونید مثلا درس زیست و شیمی که هرروز تو برنامتونه(بر اساس ضریب کنکور) مثلا دو ساعت ک فیلم میبینید ۱ ساعت بعد رو تست اون قسمت رو بزنید.جمعا ۳ ساعت
برای دروس فیزیک و ریاضی هم ی روز درمیون. مثلا امروز ک کلیپ ریاضی رو دیدید فرداش تست اون قسمت رو بزنید + کلیپ فیزیک و دوباره فرداش تست فیزیک و فیلم ریاضی(یکی درمیون تست و فیلم) این تستی که میگم بغیر از تستاییه ک استاد در حین تدریس حل میکنن
اینجور که گفتم شما در برنامتون هم تست دارید و هم فیلم
تو برنامه آلا ی هفته اول کلا درسنامست و هفته دوم تست شروع میشه که این باعث میشه وقتی به هفته دوم برسید مطالب هفته اول رو فراموش کنید(فقط کلیات یادتون میمونه)(این نظر منه ، ممکنه کس دیگه ای بتونه خوب باهاش یاد بگیره)
مرور(تورق یا تست علامتدار(این خیلی بهتره) هم یادتون نره که داشته باشید(یکی ابتدای شروع هر درس که درس قبلیش رو مرور میکنید. یکی در پایان روز(به صورت تورق که مطالب روز قبل از خواب براتون مرور بشه) و یکی هم آخر هفته ها (جمعه))
دو روز قبل از آزمون یا ی روز قبلش هم مرور همیشه هست(با پیش آزمون ها و کنکورچه ها و تست های علامتدار)
درباره سوال آخرتون ، بله . کلا تعداد فیلما رو دراوردم و خودم برای خودم برنامه ریختم
ببخشید خیلی طولانی شد
امیدوارم برات مفید بوده باشه
یاعلیخیلی استفاده کردم...ممنونم :))
-
Fatemeh Barati 2
خواهش میکنم -
Mohades Ahmadi با برنامه گزینه دو پیش برید ،قلمچی رو با فرسنگ ها پیش بردن جز عجله ای خوندن هول هولکی خوندن چیزی نداره ،بودجه بندی قلمچی و گزینه دو تقریبا عین همه ،به جز زیستشون البته .میتونید با گزینه دو برید جلو و و تو طول هفته آزمون قلمچی هفته پیش رو که یا مثل همین گزینه دو هست رو مرور کنید و شب قبل از آزمون آزمون بودجه بندی قلمچی رو هم بزنید .گزینه دو وقت بیشتری دارچهه و مینونید قشنگ تست هارو هفته اخر کار کنین .آزمون هفته پیش قلمچی رو کار کردن باعث میشه همش مرور هم
-