روش مطالعه مسائل شیمی
-
Amir 6
سلام😄
من خودم واس مسائل شیمی تا جایی که امکانش هست از کسر تبدیل استفاده میکنم همون کسر پیش ساخته منظورمه چون کار باهاشون خیلی خیلی راحت تره
حالا این روشی که میگم کلا واس مسائله چه با کسر تبدیل چه بدون کسر تبدیل، اول از همه میام کلا میخونم که چی به چیه مثلا مولار چیه اصلا بازده چیه اصلا بعد چند تا سوال حل میکنم همون راه حل تشریحی هم میرم که قشنگ برام جا بیوفته بعدش که دستم راه افتاد میرم سراغ تست هاش انقدر میزنم تا دستم راه بیوفته و بتونم سریع حل کنم البته بگم اولاش تست هاش برام سخته هی میرم پاسخنامه رو می بینم چند بار تست رو حل میکنم که جا بیوفته
و برای مرور مباحث هم بستگی داره چی باشه اگر مبحثی باشه که اسونه برام دیگه میرم سراغ تست مرور ولی اگر سختم باشه میرم سراغ تشریحی و بعد تست ولی از اون بار اول خوندنم کمتره چون دیگه کامل یاد گرفتم وقت زیادی نمیزارم واس تشریحی
من خودم تا زمانی که استوکیومتری حل میکردم تو تست مشکل داشتم فقط تشریحیم خوب بود اونم بعضی سوالات ولی با کسر تبدیل خیلی بهتر شدم به نظرم اگر میتونی کسر تبدیل استفاده بکن اگر استفاده نمیکنی
موفق باشی😁 -
Amir 6
سلام😄
من خودم واس مسائل شیمی تا جایی که امکانش هست از کسر تبدیل استفاده میکنم همون کسر پیش ساخته منظورمه چون کار باهاشون خیلی خیلی راحت تره
حالا این روشی که میگم کلا واس مسائله چه با کسر تبدیل چه بدون کسر تبدیل، اول از همه میام کلا میخونم که چی به چیه مثلا مولار چیه اصلا بازده چیه اصلا بعد چند تا سوال حل میکنم همون راه حل تشریحی هم میرم که قشنگ برام جا بیوفته بعدش که دستم راه افتاد میرم سراغ تست هاش انقدر میزنم تا دستم راه بیوفته و بتونم سریع حل کنم البته بگم اولاش تست هاش برام سخته هی میرم پاسخنامه رو می بینم چند بار تست رو حل میکنم که جا بیوفته
و برای مرور مباحث هم بستگی داره چی باشه اگر مبحثی باشه که اسونه برام دیگه میرم سراغ تست مرور ولی اگر سختم باشه میرم سراغ تشریحی و بعد تست ولی از اون بار اول خوندنم کمتره چون دیگه کامل یاد گرفتم وقت زیادی نمیزارم واس تشریحی
من خودم تا زمانی که استوکیومتری حل میکردم تو تست مشکل داشتم فقط تشریحیم خوب بود اونم بعضی سوالات ولی با کسر تبدیل خیلی بهتر شدم به نظرم اگر میتونی کسر تبدیل استفاده بکن اگر استفاده نمیکنی
موفق باشی😁 -
-
Amir 6
اگه راه حل بلد نیستی نمیفهمی که فیلم اموزشی نگاه کن
اگه تو تستا نمیفهمی باید چه کاری انجام بدی فیلم حل تست نگا کن
من خودم تو دومی مشکل داشتم فیلمای حل تست راه ابریشم رو دارم نگاه میکنم بنظرم خیلی کمک میکنه ذهنت باز میشه -
-
@sania-andiravan
سلام خسته نباشی
ممنون ازت🙏
کسرتبدیل همون بود که میگفتی 1مول فلان ماده انقدره نیم مولش چقدره؟
به صورت دوتا تساوی می نوشتی؟
یا نه؟
متاسفانه تو مسائل خیلی داغونم😕Amir 6
سلام
سلامت باشی😊
خواهش کاری نکردم😁
نه اونی که به صورت دو تا تساوی می نویسیم
اگر میخوای برات کسرهای پیش ساخته رو برات بفرستم
خب اشکال نداره هنوز کلی زمان داری میتونی خودتو عالی کنی یکمی زمان میبره تا دستت راه بیوفته
حتی اگر میتونی هر شب یه مقدار مسائل حل کن که کلی پیشرفت بکنی😁 -
Amir 6
من خودم تو دومی مشکل داشتم فیلمای حل تست راه ابریشم رو دارم نگاه میکنم بنظرم خیلی کمک میکنه ذهنت باز میشه -
Amir 6
Amir 6
سلام
سلامت باشی😊
خواهش کاری نکردم😁
نه اونی که به صورت دو تا تساوی می نویسیم
اگر میخوای برات کسرهای پیش ساخته رو برات بفرستم
خب اشکال نداره هنوز کلی زمان داری میتونی خودتو عالی کنی یکمی زمان میبره تا دستت راه بیوفته
حتی اگر میتونی هر شب یه مقدار مسائل حل کن که کلی پیشرفت بکنی😁 -
@sania-andiravan
تو کتاب تست نگاه کردم بود
نمیفهممش فقط
تو صفرتاصد توضیح میدن استاد پویان نظر؟
چون راه ابریشم ندارم
آره اگه ببینم با این کتاب ها نمیتونم بخونم
یه کتاب مسائل شیمی باید بگیرمAmir 6
والا من صفر تا صد های آقا پویان نظر رو ندیدم ولی دوستام دیده بودن میگفتن خیلی خوبه اینا
اره کتابا بد توضیح میدن
اره کتاب مسائل منم شنیدم ولی همین شیمی خودمو تموم کنم هنر کردم😂👌🏻
البته من شنیدم که بچه ها میگن آقاجانی هم ویدئو های مسائل شون خوبه فقط قدیمیه
خودم ندیدم شون ولی اگر میتونی به اونا هم یه سر بزن -
Amir 6
والا من صفر تا صد های آقا پویان نظر رو ندیدم ولی دوستام دیده بودن میگفتن خیلی خوبه اینا
اره کتابا بد توضیح میدن
اره کتاب مسائل منم شنیدم ولی همین شیمی خودمو تموم کنم هنر کردم😂👌🏻
البته من شنیدم که بچه ها میگن آقاجانی هم ویدئو های مسائل شون خوبه فقط قدیمیه
خودم ندیدم شون ولی اگر میتونی به اونا هم یه سر بزن -
@sania-andiravan
آره حتما ممنون ازت
یه کاریش میکنم
فقط راجب کسرهای تبدیل یه توضیحی میدی؟
چون کتاب تست میخونم نمیفهمم هیچی🙄