IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تست دشوار زیست فصل ۱ دوازدهم
-
سلام به آلایی ها
این تستو یخورده تغییرش دادم چون جمله به جمله بود منم ۴ تا جمله رو اوردم داخل یه تست
-
-
@زهرا-محمدی-4 گزینه دو میشه؟
عبارت اول غلطه چون ساختار سوم پروتیین هاعم مارپیچ داره ولی دارای حلقه الی نیست
عبارت دومم غلطه خود کتاب گفته با تغییر یک امینو اسید میتواند فعالیتپروتیین تغییر پیدا کند یا مختل شود
به نظرم گزینه سوم و چهارم صحیحه -
@زهرا-محمدی-4
سلام به نظر من هر 4 تا غلطن
ولی مطمئن نیستم -
@sania-andiravan
دلایل رو بخوام بگم
خب گزینه اول هر چیز مارپیچی دلیل میشه حلقه باز آلی داشته باشه مثل پروتئین که ساختار مارپیچی داره که البته پیوند هیدروژنی داره(چون همه پروتئین ها حداقل تا ساختار 3 رو دارن)
گزینه 2 خب درستش اینه که میتونه
گزینه 3 رو زیاد مطمئن نیستم چون میوگلوبین یه رشته ای و به آهن داره ولی خب تو شکلش که تو کتاب اومده بود بخش های پیچ خورده زیادتری داشت نسبت به آهن امیدوارم مفهوم جمله رو درست فهمیده باشم
گزینه 4 دلیلی نمیشه من میوگلوبین مثلا بردارم هی پیچ و تاب بدم دلیل نمیشه ساختار چهارم بیاد که چون میوگلوبین یه رشته ای و به رشته ای ها ساختار 4 ام ندارن حالا من هی پیچ بدم تعداد رشته که زیاد نمیشه -
@sania-andiravan هر ۴ تا غطله
-
mahdis_0016 ۴ تاش غطله
-
@زهرا-محمدی-4
خب خداروشکر درست گفتم
تست خیلی خوبی بود سپاس -
@sania-andiravan خواهش میکنم