اهدای کتاب
-
طیب
سلام
اعلام نتایج یکشنبه هست.
انشاءالله دوستان به هدفی که داشتند و دارند دست پیدا کنند.
ما هم التماس دعا داریم
ساکن خوزستان و دزفول هستم.اگر دوستان قصد اهدا داشتند ، ممنون میشم هوای ما خوزستانیا رو هم داشته باشن
یاعلی -
سلام
اشخاصی هستن ک واقعا توان مالی برای تهیه ی کتاب درسی و یا کتاب تست و جزوه ندارن
کسانی ک کنکور دادن و دیگه کتاباشون رو لازم ندارن و دوست دارن کتاباشون رو اهدا کنن تو این تاپیک بگن و کمک کنن️
اجرتون با امام مهدی
مشخصات:
نام کتاب ها
نظام قدیم یا جدید -
سلام
اشخاصی هستن ک واقعا توان مالی برای تهیه ی کتاب درسی و یا کتاب تست و جزوه ندارن
کسانی ک کنکور دادن و دیگه کتاباشون رو لازم ندارن و دوست دارن کتاباشون رو اهدا کنن تو این تاپیک بگن و کمک کنن️
اجرتون با امام مهدی
مشخصات:
نام کتاب ها
نظام قدیم یا جدید -
BARAN75 سلام
میشه یکم بیشتر توضیح بدین که اونایی که به کتاب ها احتیاج دارن چجوری میتونن از طرح شما استفاده کنن؟؟
-
با عرض سلام و خسته نباشید
بچه ها من ی کنکوری نظام قدیم بودم امسال خواستم کنکور بدم بخاطر شرایطی نتونستم الانم ک همه نظام جدید باید کنکور بدن من کتابی ندارم بتونم بخونم اگه هم باشه تا بعداز عید میتونم شاید جور کنم آیا کسی هست کتاباشو بخاد اهدا کنه تجربی نظام قدیم -
بچه ها من ی کنکوری نظام قدیم بودم امسال خواستم کنکور بدم بخاطر شرایطی نتونستم الانم ک همه نظام جدید باید کنکور بدن من کتابی ندارم بتونم بخونم اگه هم باشه تا بعداز عید میتونم شاید جور کنم آیا کسی هست کتاباشو بخاد اهدا کنه تجربی نظام قدیمMARYAM Abbassi در کتاب اهدایی گفته است:
بچه ها من ی کنکوری نظام قدیم بودم امسال خواستم کنکور بدم بخاطر شرایطی نتونستم الانم ک همه نظام جدید باید کنکور بدن من کتابی ندارم بتونم بخونم اگه هم باشه تا بعداز عید میتونم شاید جور کنم آیا کسی هست کتاباشو بخاد اهدا کنه تجربی نظام قدیم -
بچه ها من ی کنکوری نظام قدیم بودم امسال خواستم کنکور بدم بخاطر شرایطی نتونستم الانم ک همه نظام جدید باید کنکور بدن من کتابی ندارم بتونم بخونم اگه هم باشه تا بعداز عید میتونم شاید جور کنم آیا کسی هست کتاباشو بخاد اهدا کنه تجربی نظام قدیماین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
بچه ها کسی هست کتابای نظام جدیدشو بخاد اهدا کنه من نظام قدیم بودم و توانایی مالیشو ندارم ک بخرم کسی هست یا میشناسین که بخاد کتاباشو اهدا کنه.
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
بچه ها کسی هست کتابای نظام جدیدشو بخاد اهدا کنه من نظام قدیم بودم و توانایی مالیشو ندارم ک بخرم کسی هست یا میشناسین که بخاد کتاباشو اهدا کنه.
MARYAM Abbassi در اهدا کتاب گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
بچه هایی ک امسال قبول شدن به دوستمون کمک کنین -
کدوم رشته؟
-
این پست پاک شده! -
کدوم رشته؟
Morteza Khodaie تجربی
-
Morteza Khodaie تجربی
MARYAM Abbassi ب چن تا از دوستان ک قبول شدن پیام بدین پی وی شون شاید بتونن کمک کنن