اهدای کتاب
-
با عرض سلام و خسته نباشید
بچه ها من ی کنکوری نظام قدیم بودم امسال خواستم کنکور بدم بخاطر شرایطی نتونستم الانم ک همه نظام جدید باید کنکور بدن من کتابی ندارم بتونم بخونم اگه هم باشه تا بعداز عید میتونم شاید جور کنم آیا کسی هست کتاباشو بخاد اهدا کنه تجربی نظام قدیمMARYAM Abbassi در کتاب اهدایی گفته است:
بچه ها من ی کنکوری نظام قدیم بودم امسال خواستم کنکور بدم بخاطر شرایطی نتونستم الانم ک همه نظام جدید باید کنکور بدن من کتابی ندارم بتونم بخونم اگه هم باشه تا بعداز عید میتونم شاید جور کنم آیا کسی هست کتاباشو بخاد اهدا کنه تجربی نظام قدیم -
بچه ها من ی کنکوری نظام قدیم بودم امسال خواستم کنکور بدم بخاطر شرایطی نتونستم الانم ک همه نظام جدید باید کنکور بدن من کتابی ندارم بتونم بخونم اگه هم باشه تا بعداز عید میتونم شاید جور کنم آیا کسی هست کتاباشو بخاد اهدا کنه تجربی نظام قدیم -
بچه ها من ی کنکوری نظام قدیم بودم امسال خواستم کنکور بدم بخاطر شرایطی نتونستم الانم ک همه نظام جدید باید کنکور بدن من کتابی ندارم بتونم بخونم اگه هم باشه تا بعداز عید میتونم شاید جور کنم آیا کسی هست کتاباشو بخاد اهدا کنه تجربی نظام قدیماین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
بچه ها کسی هست کتابای نظام جدیدشو بخاد اهدا کنه من نظام قدیم بودم و توانایی مالیشو ندارم ک بخرم کسی هست یا میشناسین که بخاد کتاباشو اهدا کنه.
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
بچه ها کسی هست کتابای نظام جدیدشو بخاد اهدا کنه من نظام قدیم بودم و توانایی مالیشو ندارم ک بخرم کسی هست یا میشناسین که بخاد کتاباشو اهدا کنه.
MARYAM Abbassi در اهدا کتاب گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
بچه هایی ک امسال قبول شدن به دوستمون کمک کنین -
کدوم رشته؟
-
این پست پاک شده! -
کدوم رشته؟
Morteza Khodaie تجربی
-
Morteza Khodaie تجربی
MARYAM Abbassi ب چن تا از دوستان ک قبول شدن پیام بدین پی وی شون شاید بتونن کمک کنن
-
سلام دوستان
میخواستم بدونم از دوستامون که کنکور ۱۴۰۰ و دادن یا قبل تر کسی هست بخواد کتاباش و به من بده:)
به کتاب درسی ها واقعا احتیاج دارم -
-
اینجانب نیز به کتاب های کمک درسی شما نیازمندم
.
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
سلام دوستان
میخواستم بدونم از دوستامون که کنکور ۱۴۰۰ و دادن یا قبل تر کسی هست بخواد کتاباش و به من بده:)
به کتاب درسی ها واقعا احتیاج دارم@ariana-ariana
سلام خوبی؟!
من کتابامو نمیخام و یه بارم حتی پست گذاشتم گفتم انقد نوعن که از وسطش بوی نویی میاد و خعلی نوعن میفروشم ولی کسی نخاست:/
اگه میخای میتونیم توافق کنیم : ) -
اینجانب نیز به کتاب های کمک درسی شما نیازمندم
.
علیرضا راستی
سلام شمام همینطور : )
اگ خاستید ای دی تلگرامم رو بدم با هم صحبت کنیم درباره قیمتا و این ک چ کتابایی دارم : )