کدوم دبیر فیزیک در الا موثر و کامل هست برای تست و کنکور ؟؟؟ دبیر طلوعی کازانیان و فدایی فرد
-
@mahdis127 داداش با دکتر طلوعی رو بنده یه جلسه دیدم به نظرتون ایشون نکته محور درس میدن یا رو تست هم مانور دارن و برای درصد 60 به بالا کاربرد دارن؟
@amir-barok من شخصا با کلاسای اقای طلوعی تونستم 80 درصد بزنم تو ازمون کانون
-
@mahdis127 آزمونهای آخر رو 80 زدید ؟
-
@mahdis127 آزمونهای آخر رو 80 زدید ؟
@amir-barok بله ازمون اخر ،ازمون تعیین سطح 23 خرداد ،که کل مباحث فیزیک سه بود.کارنامم موجوده میتونبن برین ببینین
-
@amir-barok بله ازمون اخر ،ازمون تعیین سطح 23 خرداد ،که کل مباحث فیزیک سه بود.کارنامم موجوده میتونبن برین ببینین
@mahdis127 آها فکر کردم کنکور دادین شما هم مثل خودم کنکوری 97 تید ولی آقای فدایی فرد رو ببینید خیلی حرفه ای درس میدن... دکتر طلوعی نکات تستی رو هم در حد وسیع کار میکنند مانند حل سریع مسائل و...
-
@mahdis127 آها فکر کردم کنکور دادین شما هم مثل خودم کنکوری 97 تید ولی آقای فدایی فرد رو ببینید خیلی حرفه ای درس میدن... دکتر طلوعی نکات تستی رو هم در حد وسیع کار میکنند مانند حل سریع مسائل و...
@amir-barok به نظر من دکتر طلوعی خیلی خوبن من که راضیم
-
@mahdis127 دکتر طلوعی نکات تستی رو هم در حد وسیع کار میکنند مانند حل سریع مسائل و...؟جواب این بخش رو ندادی دادا
-
@mahdis127 دکتر طلوعی نکات تستی رو هم در حد وسیع کار میکنند مانند حل سریع مسائل و...؟جواب این بخش رو ندادی دادا
@amir-barok معمولا نکات تستی زیاد میگن ،واسه هر مبحث
-
من به تحقیقی که رو ویدیو ها کردم به آقای فدایی فرد کلاس کنکور(1) ایشون رسیدم محشر هستن ایشون
@amir-barok در کدوم دبیر فیزیک در الا موثر و کامل هست برای تست و کنکور ؟؟؟ دبیر طلوعی کازانیان و فدایی فرد گفته است:
من به تحقیقی که رو ویدیو ها کردم به آقای فدایی فرد کلاس کنکور(1) ایشون رسیدم محشر هستن ایشون
شما یک مبحث رو از هر دبیر دیدید و به این نتیجه رسیدید یــا ... ؟؟!
-
همه دبیران تو فیزیک خوب کار کردن! باید خودتون انتخاب کنین! هرکسی از یه روشی خوشش میاد
-
@amir-barok در کدوم دبیر فیزیک در الا موثر و کامل هست برای تست و کنکور ؟؟؟ دبیر طلوعی کازانیان و فدایی فرد گفته است:
شما یک مبحث رو از هر دبیر دیدید و به این نتیجه رسیدید یــا ... ؟؟!
reza213 بله من کلاس کنکور آقای کازرانیان و دکتر طلوعی رو هم دیدیم
-
فقط اقا یاری