ریاضی تجربی در برنامه مطالعاتی
-
دوستان من از صبح به همه جا پیام دادم که اقا این برنامه مطالعاتی فرسنگ دوم ک منتشر شده منظورش از ریاضی تجربی کدوم یکی از فایل هاست مثل اینکه اقای ثابتی ی فیلم های جدیدی رو ضبط کردن ک تا الان فقط سه فرسنگ اومده و توی عنوانش ۱۴۰۱ داره
میخوام بدونم منی که فایل های سال قبل هم دارم باید از کدوم استفاده کنم و برنامه مطالعاتی بر اساس کدوم یکی فیلم ها چیده شده مثلا توی برنامه هفته اینده چهارشنبه نوشته فرسنگ دو قسمت ۱۹ خب وقتی دو روز ب ازمون مونده قطعا باید کنکورچه باشه این با فیلم های قبل مطابقت داره وقتی فیلم های قبل رو میبنیی. کنکورچه است ولی تو اون فیلمای ۱۴۰۱جدیدا هنوز درسنامه است و تازه از قسمت ۲۶ تست ها شروع میشه تیکت هم زدم گفتن منظور همونه که توی عنوانش ۱۴۰۱ داره و بجای صفرتاصد ها اومده خب ولی اصلا جور در نمیاد اگه برنامه مطابق اون باشه یعنی ما کل هفته رو داریم درسنامه میخونیم و هیچی تست نمیزنیم ؟ -
نمیدونم باید کدومو دید اما من دارم قدیمیه رو میبینم چون حجمش کمتره میرسم ببینم
-
دوستان من از صبح به همه جا پیام دادم که اقا این برنامه مطالعاتی فرسنگ دوم ک منتشر شده منظورش از ریاضی تجربی کدوم یکی از فایل هاست مثل اینکه اقای ثابتی ی فیلم های جدیدی رو ضبط کردن ک تا الان فقط سه فرسنگ اومده و توی عنوانش ۱۴۰۱ داره
میخوام بدونم منی که فایل های سال قبل هم دارم باید از کدوم استفاده کنم و برنامه مطالعاتی بر اساس کدوم یکی فیلم ها چیده شده مثلا توی برنامه هفته اینده چهارشنبه نوشته فرسنگ دو قسمت ۱۹ خب وقتی دو روز ب ازمون مونده قطعا باید کنکورچه باشه این با فیلم های قبل مطابقت داره وقتی فیلم های قبل رو میبنیی. کنکورچه است ولی تو اون فیلمای ۱۴۰۱جدیدا هنوز درسنامه است و تازه از قسمت ۲۶ تست ها شروع میشه تیکت هم زدم گفتن منظور همونه که توی عنوانش ۱۴۰۱ داره و بجای صفرتاصد ها اومده خب ولی اصلا جور در نمیاد اگه برنامه مطابق اون باشه یعنی ما کل هفته رو داریم درسنامه میخونیم و هیچی تست نمیزنیم ؟Atieh Jafari
سلام دوست عزیز
نباید زیاد تفاوت داشته باشن مثلن درسنامه اینارو نمیخواد دیگه نگا کنی
حالا کنکورچه و تستارو فایلشو دانلود کن اگه دیدی جدیدن بعد فیلماشم دان کن سوالاتی نیاز داری به فیلم رجوع کن -
میخوام بدونم منی که فایل های سال قبل هم دارم باید از کدوم استفاده کنم و برنامه مطالعاتی بر اساس کدوم یکی فیلم ها چیده شده مثلا توی برنامه هفته اینده چهارشنبه نوشته فرسنگ دو قسمت ۱۹ خب وقتی دو روز ب ازمون مونده قطعا باید کنکورچه باشه این با فیلم های قبل مطابقت داره وقتی فیلم های قبل رو میبنیی. کنکورچه است ولی تو اون فیلمای ۱۴۰۱جدیدا هنوز درسنامه است و تازه از قسمت ۲۶ تست ها شروع میشه تیکت هم زدم گفتن منظور همونه که توی عنوانش ۱۴۰۱ داره و بجای صفرتاصد ها اومده خب ولی اصلا جور در نمیاد اگه برنامه مطابق اون باشه یعنی ما کل هفته رو داریم درسنامه میخونیم و هیچی تست نمیزنیم ؟Atieh Jafari سلام
من که آزمون گزینه۲ میدم طبق برنامه و تایمی که تا آزمون بعدی دارم این ۱۴۰۱ ریاضی رو واسه اینکه هم درسنامه ش کامل تموم شه هم به تست و اینا برسم هر روزی که واسه ریاضی باکس گذاشته من یه باکس بیشتر گذاشتم و دیدم میشه هم به درسنامه رسید هم تست (البته من بازبینی کتاب رو کلا نمیبینم چون تفاوتی توی روند تدریس ایجاد نمیکنه و اگه نبینیم مشکلی پیش نمیاد) -
میخوام بدونم منی که فایل های سال قبل هم دارم باید از کدوم استفاده کنم و برنامه مطالعاتی بر اساس کدوم یکی فیلم ها چیده شده مثلا توی برنامه هفته اینده چهارشنبه نوشته فرسنگ دو قسمت ۱۹ خب وقتی دو روز ب ازمون مونده قطعا باید کنکورچه باشه این با فیلم های قبل مطابقت داره وقتی فیلم های قبل رو میبنیی. کنکورچه است ولی تو اون فیلمای ۱۴۰۱جدیدا هنوز درسنامه است و تازه از قسمت ۲۶ تست ها شروع میشه تیکت هم زدم گفتن منظور همونه که توی عنوانش ۱۴۰۱ داره و بجای صفرتاصد ها اومده خب ولی اصلا جور در نمیاد اگه برنامه مطابق اون باشه یعنی ما کل هفته رو داریم درسنامه میخونیم و هیچی تست نمیزنیم ؟Atieh Jafari دقیقا سوال منم همینه اگه متوجه شدید به منم بگید