امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
قاطی بودن تستای زیست راه ابریشم:/
-
سلام سلام راه ابریشمی ها
با این تست های قاطی پاتی زیست چیکار میخواید بکنید؟
تستای گفتار سه فصل یک دوازدهم با فصل اول یازدهم قاطیه و همچنین تستای فصل ۳ و۴ دهم با فصل دو دوازدهم
و عملا بلااستفاده هستن
اگرم بخوایم جدا کنیم و بزنیم تستاشو خیلیییییییی زمانبره
مخصوصا من که از رو pdf میخونم
پیشنهادی دارین اگه بگیم ماهم مستفیض بشیم
کاش جدا باشن این تستا این نظر آقای موقاری که میگن مباحث رو قاطی بزنی درسته ولی آخه اون جریان واسه بودجه بندی گزینه دو بود الان ما قلمچی ها چیکار باید بکنیم؟
@راه-ابریشمی-ها-زیست
M.an -
@zahra-hamrang توی ستای ویژه فصل ها جدا هستن
بعد کنکورچه های فرسنگ قرار داره ویدیو هاشون وخب شماره تست هم مشخصه که از چند شروع میشه این تست ها این مدل رو امسال ضبط کردن و تا فرسنگ۴ هم فکر کنم تا الان ضبط شده میتونید به راحتی استفاده کنید -
@ali-valicheki
خوب اینا که تعدادشون کمتره
اصلا گیریم اینا تفکیک شدن
باز بقیه تستا بلا استفاده هستن
خیلی توی انجمن خواستیم که رفع شه متاسفانه کسی گوش نکرد
به نظر من یا یه فایل بدین که کدوم تستا مال کدوم فصله
یا اینکه تستارو طبق فصل فارغ از شماره بچنید کنار هم
اگه این کارو میکردید توی جزوه جدید خیلی خوب بود پاسخ کلیدی ها هم به دد بخور میموند
ولی حالا ظاهرا کار از کار گذشته
حداقل پیشنهاد اول رو انجام بدین لطفا
@مدیر-محصول-ابریشم
Arshia Yazdian -
این ایده ی آقای موقاری خوب هست ولی کارآمد نیس فقط برا یه عده کمی از بچه ها ازش استفاده میکنن مثلا گزینه دو ها یا فارغ التحصیل ها
مثلا میکرو علاوه بر تستایی که از هر مبحث داره آخر هر فصل تستای پخش و پلا هم داره یه همچین ایده ای خوبه ولی این که بخوای کلا همهی تستارو قاطی کنی مفید نیس
فقط شاید برا نزدیکای کنکور که همه ی درسا خونده شده و فقط میخوای جمع بندی کنی خوب باشه
الان فقط وقت تلف کنی داره واسه ما
کاش آلا به ایده هاش از منظر دانش آموز هم نگاه کنه و ببینه که برامون مفید هس یا نه؟
@مدیر-محصول-ابریشم
sohrab
M.an -
@چzahra-hamrang
آره واقعا مشکل بزرگیه
مگه با هم هماهنگ بشیم هرکی یه فرسنگ رو برداره تستارو درس به درس جدا کنیم توی جزوه هم یه علامت کناره تستایی که مال یک درس هست بزنیم
نظرتون؟؟؟ -
mh. Mojarrad
من این کارو برای چند تا فصل انجام دادم
اگه بخواین میذارم براتون -
sallar savadkoohi
آره واقعا ممنون میشم اگه بذارین -
mh. Mojarrad
برای اینکه ادمینا پاک نکنن
یه تاپیک توی گروه راه ابریشمیا میزنم تا جایی که در اوردم خودم رو میذارم -
sallar savadkoohi میشه منم تگ کنید
پیدا نکردمش -
@zahra-hamrang
الان تازه تاپیکشو زدم -
براچی تستا بلا استفاده باشه؟؟حالا تست تقریبا ازمونی طور چیده شدن تا حضور ذهنت رو بسنجی و قوی بکنیش
-
کی گفت بلا استفاده هستن ؟ شما برو تحیلی ازمون هارو نیگاه کن . خودت ببین توی حتی یکی الی دوتاش استاد میگه با اینکه حذفیات داریم ولی با این حال الا رو دوباره ضبط نکردن که اهمیت به مباحث همینجور پایدار بمونه و تست های کم نداریم ! اونایی که اونا جدا کردن فقط برای بهانه کسانی بود که میگفتن حذفیات اعمال بشه . که همون تست های جدا شده از توی همون مجموعه تست هایی بود از اول بود پس کم نیستن شما درسنامه رو بخونم بشین تست هاش رو بزن ببین الا میرسی !!!! خدایی اونقدر زیادن که نمیرسی
-
Mohammad Ramezani
الان مثلا فرسنگ دو برای بچه های قلم چی و گزینه دو فقط دوازدهمش قابل استفادست
پایه رو باید بریم از فرسنگ سه تست بزنیم
برای همین این پخش بودنش کاراییش رو کم کرده -
@zahra-hamrang من هم گزینه دوئی ام، هم فارغ التحصیل.
به دردِ هیچکس نمیخوره این جور تستا.
از پارساله دارم میگم که جدا کنن، کو گوشِ شنوا؟! -
Ali Alii نمیگم تستاش کمه میگم اینطوری که پخش وپلا هستن نمیشه استفاده کرد
الان مثلا من میخوام تستای پروتئین رو بزنم باید برم جزوه فرسنگ ۲ و تستاشو از فصل اعصاب و گیرنده ها جدا کنم
خب میتونست خیلی راحت تر باشه اگه قاطی پاتی نبودن -
زیاد حساس نباش این مشکل زیادم بزرگ نیست ! جزوه رو که داشته باشی دیگه مشکلی نداری اگرم سفارش دادی که حالا این بارو شما با تحمل و صبر بزن تا جزوه به دستت برسه اون موقع میتونی راحت به همه فرسنگ ها و تست ها تسلط داشته باشی
-
sallar savadkoohi وا...چرا کاراییش رو کم کنه؟یا کلا حرفت اشتباهه یا من منظورتو نگرفتم.
-
@zahra-hamrang منم موافقم وثتم همش سر جدا کردن تستا میره اخه این چه کاریه