برآيند نیرو های الکتریکی
-
کسی می تونه تو این سوال به من کمک کنه؟!!
-
دانش-آموزان-آلاء
@تجربيا -
زهرا حیدری سلام چون نیرو وارد بر (qدو) فقط افقی داره پس دافعه (Q4) که عمودی هست باید با جاذبه ای از (Q3) خنثی بشه
نیرو کیو سه به دو مولفه عمودی و افقی تقسیم میشه که رادیکال دو دوم نیرو کیو سه اند و فاصله کیو 3 با کیو 2 هم رادیکال دو برابر فاصله کیو 4 با کیو 2 هست پس اندازه کیو 3 باید دو رادیکال دو برابر کیو 4 باشه و علامتش هم باید قرینه باشه تا نیرو کیو 4 رو خنثی کنه -
زهرا حیدری سلام چون نیرو وارد بر (qدو) فقط افقی داره پس دافعه (Q4) که عمودی هست باید با جاذبه ای از (Q3) خنثی بشه
نیرو کیو سه به دو مولفه عمودی و افقی تقسیم میشه که رادیکال دو دوم نیرو کیو سه اند و فاصله کیو 3 با کیو 2 هم رادیکال دو برابر فاصله کیو 4 با کیو 2 هست پس اندازه کیو 3 باید دو رادیکال دو برابر کیو 4 باشه و علامتش هم باید قرینه باشه تا نیرو کیو 4 رو خنثی کنهاین پست پاک شده! -
نیرو کیو سه به دو مولفه عمودی و افقی تقسیم میشه که رادیکال دو دوم نیرو کیو سه اند و فاصله کیو 3 با کیو 2 هم رادیکال دو برابر فاصله کیو 4 با کیو 2 هست پس اندازه کیو 3 باید دو رادیکال دو برابر کیو 4 باشه و علامتش هم باید قرینه باشه تا نیرو کیو 4 رو خنثی کنهAmirReza Soleimani بله متوجه شدم خیلی ممنون از کمکتون
-
AmirReza Soleimani بله متوجه شدم خیلی ممنون از کمکتون
زهرا حیدری
خواهش میکنم -
زهرا حیدری سلام
-
زهرا حیدری سلام
kianoosh alavi حل سوال...