سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
انتقاد از اقای طلوعی
-
Amirreza Vafaei Moghadam حرف شما درمورد این بخش متن پیامای دوستان درسته ،ولی حتی این که نباید چون خوب درس رو متوجه نشدن به استاد توهین کنن روهم می تونستید با لحنی که دلخوری پیش نیاد مطرح کنید
-
دوستان عزیز
یه انتقاد انقدر دعوا نداره که با هم دعوا میکنید.
بالغانه تر میشه با هم صحبت کرد.فکرنمیکنم اهالی این تاپیک هم رو از نزدیک دیده باشن. اما انگاری دشمنی دیرینه ای با هم دارن.
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Pilot Ali on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
به آقا طلوعی پیام دادم
همه نظراتتون رو با اسکرین شات براشون فرستادم و بهشون گفتم... و گفتم راه حلی بگه برای اینکه مشکلتون حل بشه
@دانش-آموزان-آلاء -
-
تو سال کنکور سنگ هیچ دبیریو به سینتون نزنین، اونا فقط یه وسیله برای یادگیری سریع تر و بهتر هستن وگرنه خودتونم میتونین همینارو یاد بگیرین
پس الکی درگیر این چیزا نشین
-
Pilot Ali
بیا پایین
....
کاملا باهات مخالفم
چی میگی تست حل کن دست به قلم شو بعد انتقاد کن
من خودم کلی کلی فیزیکم پیشرفت کرده
هر تستی رو که حل کنه استاد قبلش من حل میکنم.. الان واقعا فیزیک برام آسون شده تا جایی که تدریس ایشون رو دیدم
...
خیلی تعجب میکنم که انتقاد میکنی از استاد طلوعی اولین باره میبینم پس این نشون میده مشکل از شماست نه استاد
...
و البته اینم یادت باشه باید با دقت به فیلم ها نگاه کنی و حواست باشه و نکات ریز وارد کنی.. -
Pilot Ali
شما اگه با نکته تستی خوندن حال نمیکنی، باید میرفتی فیزیک استاد کازرانیان رو تهیه میکردی
ایشون کلا با فرمول های کتاب کار میکنن و من ندیدم نکته تستی خاصی بگن
البته خودمم اولش که دیدم توی شتاب ثابت، چندین فرمول رو ایشون با هم یکی کردن، احساس کردم که ممکنه یک جایی گیر بکنم و نتونم با نکته آقای طلوعی حل کنم. چون که خب برام قابل باور نبود اینهمه فرمول، یکی شده باشن!
اینجوری بگم که تا حالا تستی ندیدم که نتونم با این راه حل، اون رو حل کنم
به قول خود استاد، انگار یه پازل رو داریم تکمیل میکنیم توی این راه حل
ولی خب شاید بعضیا حال نکنن با راه حل های تستی جلو برن
بالاخره سلیقه هست دیگه... -
@amir-bernousi با احترام ولی دبیر حداقل ۵۰% تاثیر داره .
من قبل آلاء یعنی ۱۰ام که بودم فقط میخوندم که نمره بگیرم تموم شه بره چون دبیرای مدرسمون طوری بودن که حتی من نمیتونستم یه هدف انتخاب کنم چون امیدی نداشتم .
اساتید هایی مثل استاد طلوعی ، استاد موقاری اگه وارد زندگی من نمیشدن الان من نمیدونستم وضعیتم چه جوری بود .
استاد خیلی مهمه خیلی ، در حدی که سرنوشت میسازه به نظرم .اگه معلم بد باشه آدم از اون درس زده میشه و شایدم متنفر .
و شما هم Pilot Ali اگه نمیتونی با استاد طلوعی ارتباط برقرار کنی ، استادت رو عوض کن .
موفق باشی
-
Amirreza Vafaei Moghadam انقدر خوشم میاد استاد طلوعی اول حال و احوال میکنه بعد با آدم حرف میزنه
-
Pilot Ali
سلام
منم واقعا با بعضی تست ها مشکل دارم
خود استاد میگن فرمولای کتاب لازم نیست ولی در بعضی از تستا از اونا استفاده میکنن و منم کاملا گیج میشم
الان برای مثال تست 78 جزوه خودشون رو نگاه کنید که چجوری حل میکنن . واقعا با فیلمای تدریس نمیشه اون تستو حل کرد
فک کنم استاد یه جوری درس میده که باید یه بار خودت خونده باشی
الان چون خودم دهم و یازدهم خونده بودم واقعا خیلی خوب با ایشون پیشرفت کردم -
Pilot Ali برای یازدهم و دهم که خیلی تدریسشون خوبه ، دوازدهمم که تا جایی که من دیدم خوب بوده ، هنوز به اونجایی که میگی نرسیدم ولی فکر کنم اون مبحث برات سخته و نیاز به توضیح داشتی ، وگرنه تا الان که خیلی خوب بوده ،
-
Pilot Ali من با شما موافقم فقط در تدریس حرکت شناسی ما بقی فصول عالیی واقعا از صفر تدریس میکنن
-
-
meraj mohamadi
مگه شما فصلای دیگه دوازدهم رو دیدین؟ -
Hani Sdiqi 0 دوست من مشکلم این بود که اقای طلوعی بدون توضیح و جا انداختن مفهوم جلو رفتن و به حل تست پرداختند و مثل تدریسای دیگه شون که عالی هم بودن عمل نکردند و خداروشکر وقت گداشتم و مفهومشو یاد گرفتم والان میتونم بفهمم که معنی این صحبتایی که توی تستا میکنند چی هستش
-
mahsaaa rezaeee دوست من ، شخصا تا وقتی مفهوم یه چیزیو درک نکنم حتی اگه اون 2+2 هم باشه من نمیفمم و نمیتونم جواب بدم، همونطور که پاسخ دادم مشکلم فقط این بود که پایه و اساس حرکت شناسی رواقای طلوعی عزیز درست و کامل بیان نکردن ولازم بودن سر مفهوم بیشتر صبحت کنند