راراه ابریشم زیست بخرم یا نه
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط fatemehahmadi انجام شده
سلام من کل فیلم های صفر تاصد زیست استاد موقاری رو دیدم قبلاو امسال زیست رو 44 زدم تو کنکور به نظرتون ابریشم زیست رو بخرم؟ از لحاظ درسنامه اصلالازم ندارم و فعلا خودم دارم تست میزنم
-
سلام من کل فیلم های صفر تاصد زیست استاد موقاری رو دیدم قبلاو امسال زیست رو 44 زدم تو کنکور به نظرتون ابریشم زیست رو بخرم؟ از لحاظ درسنامه اصلالازم ندارم و فعلا خودم دارم تست میزنم
fatemehahmadi به نظرم خودتون تست بزنید کافیه
اینکه ۴۴ زدید یعنی یه پایه ی خوبی دارید و امسال با تست زدن میتونید به بالای ۷۰ برسید -
fatemehahmadi میتونم بپرسم چقدر تست زدید پارسال که زیست رو ۴۴ زدید؟
-
خب با این اوصاف فکر کنم نیازی ندارین
چون خب جزوه دارین و تست
خودتون برای پیشرفت میتونید از منابع سخت تر مثل ای کیو و مهروماه و ... استفاده کنید -
fatemehahmadi میتونم بپرسم چقدر تست زدید پارسال که زیست رو ۴۴ زدید؟
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید حسین قربانی 1 خیلی سبز سه پایه رو داشتم و تست های قلمچی
درصدم خیلی خوب نشد ولی خیلی تلاش کرده بودم -
به نظرم وقتی صفر تا صد هارو با جزوه ایی که خودتون درست کردین بخونین فکر کنم کافی باشه البته کلاس های نکته و تست و تورق شاید بتونه کارتون رو راه بندازه من چون دوازدهم رو اصلا نخونده بودم با راه ابریشم شروع کردم که واقعا درس رو خوب یاد میگیری ولی اگر وقتش رو اشتم صفر تا صد هارو میدیدم که وقت نیست !