تست
-

جواب این تست چیه؟؟؟ و دلیل انتخابتون رو بگید لطفا -

جواب این تست چیه؟؟؟ و دلیل انتخابتون رو بگید لطفاyasin sheibak گزینه ی ۳میشه؟
-

جواب این تست چیه؟؟؟ و دلیل انتخابتون رو بگید لطفاyasin sheibak
سلام سوخت های فسیلی هم منشا زیستی دارند(رد 1 و 4) و تجدید پذیر محسوب نمیشن(رد 2) پس سه میشه -

جواب این تست چیه؟؟؟ و دلیل انتخابتون رو بگید لطفاyasin sheibak سلام گزینه سه
-
yasin sheibak سلام گزینه سه
@roghayeh-eftekhari سلام مرسی از جوابت چرا گزینه سه؟!
-
yasin sheibak
سلام سوخت های فسیلی هم منشا زیستی دارند(رد 1 و 4) و تجدید پذیر محسوب نمیشن(رد 2) پس سه میشهAmirReza Soleimani خوب اگ سوخت فسیلی هم جزوشون محسوب میشه...سوخت فسیلی باران اسیدی تولید میکنه وسرطان زا هم هست
-
yasin sheibak گزینه ی ۳میشه؟
Nila YS نمیدونم منم سر گزینه ها گیج شدم یکی میگه 2 یکی میگه 3:face_with_tears_of_joy:
-
@roghayeh-eftekhari سلام مرسی از جوابت چرا گزینه سه؟!
yasin sheibak سلام مجدد خواهش میکنم ببینید کلا گیاهان سرشار از سلولزن خب سوخت های زیستیم از گیاهان هستن
اون دوتا موردم تونکات خونده بودم و میدونستم جزء ویژگی های سوخت های زیستی -

جواب این تست چیه؟؟؟ و دلیل انتخابتون رو بگید لطفاyasin sheibak این درست ولی خوب سوخت فسیلی هم منشا زیستی داره....
-
yasin sheibak این درست ولی خوب سوخت فسیلی هم منشا زیستی داره....
yasin sheibak و اینکه با توجه به اینکه شما میگید گزینه سه درمورد سوخت زیستی صحبت میکنه گزینه یک هم درمورد سوخت زیستی صحبت میکنه که از چی بدست اومده...
-
AmirReza Soleimani خوب اگ سوخت فسیلی هم جزوشون محسوب میشه...سوخت فسیلی باران اسیدی تولید میکنه وسرطان زا هم هست
yasin sheibak
سلام گزینه 3 یه شرط دیگه هم اضافه کرده که باید سرشار از سلولز باشه ولی سوخت فسیلی سلولز نداره هیدروکربن داره و در طول زمان تغییر کرده -
yasin sheibak
سلام گزینه 3 یه شرط دیگه هم اضافه کرده که باید سرشار از سلولز باشه ولی سوخت فسیلی سلولز نداره هیدروکربن داره و در طول زمان تغییر کردهAmirReza Soleimani اوهوم درست میگی
-
مرسی از دوستانی که جواب دادن♥
-
مرسی از دوستانی که جواب دادن♥
yasin sheibak خواهش میکنم🙏