تنظیم فرایند های گوارشی
-
-
جواب گزینه ۲ هست دوستان
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ آبان ۱۴۰۰، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
A Azz سلام به نظر من چون گفته هر ماهیچه ای غلطه چون ما از مری تا مخرج ماهیچه های ارادی هم داریم که شبکه یاخته های عصبی با فعالیت ان ها مرتبط نیست
-
A Azz سلام به نظر من چون گفته هر ماهیچه ای غلطه چون ما از مری تا مخرج ماهیچه های ارادی هم داریم که شبکه یاخته های عصبی با فعالیت ان ها مرتبط نیست
ghazal sharifpour
یعنی ماهیچه های ارادی از طریق شبکه یاخته های عصبی دستور دریافت نمیکنن؟ -
ghazal sharifpour
یعنی ماهیچه های ارادی از طریق شبکه یاخته های عصبی دستور دریافت نمیکنن؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ آبان ۱۴۰۰، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهA Azz توی یازدهم میخونید که ماهیچه های اسکلتی که ماهیچه ارادی هستن از طریق بخش پیکری دستگاه عصبی محیطی پیام عصبی دریافت میکنند
اما اینجا شبکه عصبی روده ای از مری تا مخرج برا فعالیتشون کاری نداره نه -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ آبان ۱۴۰۰، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه چیزی !
ماهیچه حلقوی بنداره ها در حالت عادی منقض هستند! ینی همواره داره بهشون پیام داده میشه که منقبض بمانید ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿
یا اینکه نه اینا کلا استراحتشون انقباضه ، فعالیتشون انبساط!؟؟؟؟؟؟¿¿¿¿¿ -
یه چیزی !
ماهیچه حلقوی بنداره ها در حالت عادی منقض هستند! ینی همواره داره بهشون پیام داده میشه که منقبض بمانید ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿
یا اینکه نه اینا کلا استراحتشون انقباضه ، فعالیتشون انبساط!؟؟؟؟؟؟¿¿¿¿¿دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme Akhoondi چون در حالت عادی بسته هستند پس در حال انقباض هستند اما هنگام عبور مواد باز میشن و به استراحت در میان
چون من یه جایی خوندم نوشته بود که با انقباض مانع از عبور مواد میشوند