جزوه های راه ابریشم منتشر شدن
-
سلام من فقط جزوه زبان را خریدم یعنی راه ابریشمش را ندارم ولی متأسفانه جزوه پاسخنامه نداره
، خواهشا پاسخنامه ها را یه جایی بزارین که خریداران جزوه هم بتونن استفاده کنن
احسان نوروزی کیوی
مگر اینکه فقط برای تستش خریده باشی -
احسان نوروزی کیوی
مگر اینکه فقط برای تستش خریده باشیمحمدوحید اسکندری بله من برای تستش خریدم ولی دیدم پاسخنامه نداره
-
با سرعتی که داره پیش میره احتمالش هست همشون زودتر از دوازدهم اماده شن؟
چون همشونو یکدفعه ارسال میکنید و دوازدهم آبان هم چهارشنبس و میفته هفته ی بعدش.
اگه زودتر اماده شه که خیلی عالیه. -
سلام من فقط جزوه زبان را خریدم یعنی راه ابریشمش را ندارم ولی متأسفانه جزوه پاسخنامه نداره
، خواهشا پاسخنامه ها را یه جایی بزارین که خریداران جزوه هم بتونن استفاده کنن
-
reza 4
چاپخانه قول ۱۲ روز کاری رو به ما داده، نمیشه قول داد زودتر آماده بشه اما داره تلاش میشه -
@m-an کاشکی میشد اینایی که همش رو هم سفارش دادن درس های رو که اینجوری زود تر آماده میشه رو زود بفرستن
-
@m-an کاشکی میشد اینایی که همش رو هم سفارش دادن درس های رو که اینجوری زود تر آماده میشه رو زود بفرستن
@آرمان-میرانی موافقم باهات البته نمیخایم فشار بیاریم جوری که هزینه های آلا بره بالا
ولی اگر بشه عالیه -
احسان نوروزی کیوی
سلام
جزوه به دستتون رسیده؟
پاسخنامه کامل در فیلم ها هست
کلید تست ها رو هم براتون قرار میدیم@m-an نه من منظورم اینه که کسایی که فقط جزوه را خریدن یعنی راه ابریشم زبان را ندارن که از فیلم ها نگاه کنن، برای اونا فقط پاسخنامه را قرار بدین
-
امروز جزوه دینی و عربی هم چاپش تموم شد.
طبق هماهنگی که با چیبخونم شد، بچههای چیبخونم محبت میکنند:تمام سفارشهای شامل جزوات زیر هست رو زود تر ارسال میکنند
۱. شیمی
۲. ادبیات
۳. عربی
۴. دینی
۵. زباناین ۵ جزوه رو تونستیم زود تر از قولی که داده بودیم از چاپ خونه تحویل بگیریم، با کمک چیبخونم هم زود تر براتون ارسال میکنیم.
امروز ریاضی تجربی هم تموم شده بود ولی چاپش مشکل داشت رفت از اول چاپ بشهبنابراین اگر کسی کل جزوات رو سفارش داده دو تا بسته پستی دریافت خواهد کرد، یکی شامل این جزوات و یکی هم ما بقی جزوات.
-
@m-an نه من منظورم اینه که کسایی که فقط جزوه را خریدن یعنی راه ابریشم زبان را ندارن که از فیلم ها نگاه کنن، برای اونا فقط پاسخنامه را قرار بدین
-
طبق هماهنگی که با چیبخونم شد، بچههای چیبخونم محبت میکنند:تمام سفارشهای شامل جزوات زیر هست رو زود تر ارسال میکنند
۱. شیمی
۲. ادبیات
۳. عربی
۴. دینی
۵. زباناین ۵ جزوه رو تونستیم زود تر از قولی که داده بودیم از چاپ خونه تحویل بگیریم، با کمک چیبخونم هم زود تر براتون ارسال میکنیم.
امروز ریاضی تجربی هم تموم شده بود ولی چاپش مشکل داشت رفت از اول چاپ بشهبنابراین اگر کسی کل جزوات رو سفارش داده دو تا بسته پستی دریافت خواهد کرد، یکی شامل این جزوات و یکی هم ما بقی جزوات.
@m-an واقعا ممنون سنگ تموم گزاشتین
-
سلام به همه به خصوص راه ابریشمی ها
بچه ها کار چاپ و صحافی و بسته بندی جزوه های %(#ff0000)[زبان و ادبیات] تموم شد
از امروز هم، میره برای ارسال
اگه یکی از این دو درس یا هر دو رو سفارش دادین، منتظر پست باشین که داره میاد
جزوه های راه ابریشم، جدید دیزاین شدن و رنگی چاپ شدن، یعنی شما با یه هزینه خیلی کمتر از بیرون می تونید از
سایت چی بخونم سفارش بدین%(#020087)[راستی میدونید که رنگها حس بینایی رو تحریک می کنن که موجب
بهبود و تقویت توانایی یادگیری
میشن]باهم ببینیم جزوه ها چطور شدن
جزوه زبان راه ابریشم آلاء
جزوه ادبیات راه ابریشم آلاء
اینم جزوه شیمی راه ابریشم
(هنوز کار صحافی شیمی تموم نشده)
کیا منتظر پستچی هستن؟
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@راه-ابریشمی-ها-زبان
@راه-ابریشمی-ها-ادبیات -
۱. شیمی
۲. ادبیات
۳. عربی
۴. دینی
@m-an سلام
یعنی این ۵ تا جزوه دارن میان خونه هامون؟یا اینکه هنوز حرکت نکردن ؟
و اینکه میشه بگید حدودا مثلا چندم میرسه دستمون ؟
( ۴تا عمومیا رو سفارش دادم)
جزوه های عمومی به دستم برسه تکلیفم با این درسای عقب افتاده مشخص میشه . -
احسان نوروزی کیوی
سلام
جزوه به دستتون رسیده؟
پاسخنامه کامل در فیلم ها هست
کلید تست ها رو هم براتون قرار میدیم@m-an
کلیدها کجا قرار میگیرن؟ -
۱. شیمی
۲. ادبیات
۳. عربی
۴. دینی
@m-an خیلی ممنون
-
۱. شیمی
۲. ادبیات
۳. عربی
۴. دینی
@m-an سلام ببخشید
من ۳ بار سفارش دادم
یه بار عربی و زبان رو
یه بار ادبیات و شیمی رو
یه بار فیزیک آقای طلوعی رو
حالا فقط عربی و زبان برای من میان فعلا یا ادبیات هم باهاشون میاد؟ -
@m-an سلام ببخشید
من ۳ بار سفارش دادم
یه بار عربی و زبان رو
یه بار ادبیات و شیمی رو
یه بار فیزیک آقای طلوعی رو
حالا فقط عربی و زبان برای من میان فعلا یا ادبیات هم باهاشون میاد؟سید حسین قربانی 1
عربی و زبان و ادبیات و شیمی باهم اینهفته براتون میاد
طبق پیامی ک در کانال تلگرامی گذاشتن -
سید حسین قربانی 1
عربی و زبان و ادبیات و شیمی باهم اینهفته براتون میاد
طبق پیامی ک در کانال تلگرامی گذاشتنreza 4 ممنونم
-
احسان نوروزی کیوی
کلید تست ها در دسترس این دوستان قرار خواهد گرفت
اما توجه داشته باشید ما گفتیم این جزوه ها مناسب کسانی هست که راه ابریشم رو دارن@m-an میشه بگید کجا قرار میگیره