برای شروع از آبان با راه ابریشم چه کنم؟
-
سلام
دوستان من میخوام از حالا راه ابریشم شروع کنم نمیدونم فیلم ها را همشا دانلود کنم یا نه بعد اینکه چجور فیلمای عقب مونده را جبران کنم ؟ چاپار هم برای ریاضی و شیمی هم نیست یکی به من کامل کمک کنه باید چیکار کنم
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام
دوستان من میخوام از حالا راه ابریشم شروع کنم نمیدونم فیلم ها را همشا دانلود کنم یا نه بعد اینکه چجور فیلمای عقب مونده را جبران کنم ؟ چاپار هم برای ریاضی و شیمی هم نیست یکی به من کامل کمک کنه باید چیکار کنم
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاعلی طهماسبی درس هایی که چاپار داره چاپار ببین
درس هایی که نداره فقط دوازدهم اش رو بخون
ریاضی هم دو تا درس نامه داره که تورق هاش میشه همون چاپار باید ببینی -
علی طهماسبی درس هایی که چاپار داره چاپار ببین
درس هایی که نداره فقط دوازدهم اش رو بخون
ریاضی هم دو تا درس نامه داره که تورق هاش میشه همون چاپار باید ببینی@آرمان-میرانی
پس دهم و یازدهم چی میشه -
سلام سلام سلام
من پیشنهاد میدم اگر پیله ها رو مشاهده نکردید اول پیله ها رو مشاهده کنید.بعد با فرسنگی که االان هست مثلا فرسنگ ۲ همراه بشید و درس های عقب مونده رو در حین خوندن قرسنگ ۲ جبران کنید و بخونید.کار نشد نداره یا علی
-
سلام سلام سلام
من پیشنهاد میدم اگر پیله ها رو مشاهده نکردید اول پیله ها رو مشاهده کنید.بعد با فرسنگی که االان هست مثلا فرسنگ ۲ همراه بشید و درس های عقب مونده رو در حین خوندن قرسنگ ۲ جبران کنید و بخونید.کار نشد نداره یا علی
amirreza fallah یه چیز هایی مثل ریاضی و فیزیک آخه فرسنگ یک و دو به هم مرتبط هستند
-
@آرمان-میرانی
پس دهم و یازدهم چی میشهعلی طهماسبی حالا اینجوری تو شروع کن باز تعطیلات عید دهم یازدهم رو جبران میکنی
-
علی طهماسبی حالا اینجوری تو شروع کن باز تعطیلات عید دهم یازدهم رو جبران میکنی
@آرمان-میرانی
بعد چرا تو پنل کاربری دو تا فرسنگ یک داریم کدوما باید دانلود کنم -
@آرمان-میرانی
بعد چرا تو پنل کاربری دو تا فرسنگ یک داریم کدوما باید دانلود کنم -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد