خراب بودن فیلم های آقای موقاری واسه ۱۲ ام
-
توی فیلم های صفر تا صد دوازدهم از جلسه ۱۵ ام ب بع اصلا باز نمیشه و حتی دانلود هم نمیشه ...
این تاپیک رو زدم ک بپرسم چیکار کنم؟ چون ک من خیلی وقت نیست توی آلاء هستم ؟ باید ب کی بگم ؟
-
توی فیلم های صفر تا صد دوازدهم از جلسه ۱۵ ام ب بع اصلا باز نمیشه و حتی دانلود هم نمیشه ...
این تاپیک رو زدم ک بپرسم چیکار کنم؟ چون ک من خیلی وقت نیست توی آلاء هستم ؟ باید ب کی بگم ؟
مریم واعظی
سلام
هر تاپیکی که زدید با توجه به موضوعش گروه ها رو منشن کنید
گروه های مرتبط با تاپیک تون رو منشن میکنم
ادمین @M-an دانش-آموزان-آلاء -
مریم واعظی
سلام
هر تاپیکی که زدید با توجه به موضوعش گروه ها رو منشن کنید
گروه های مرتبط با تاپیک تون رو منشن میکنم
ادمین @M-an دانش-آموزان-آلاء@sania-andiravan آها مرسی من نمیدونستم
-
مریم واعظی سلام
من همین الان داشتم می دیدم...
سالمه.. -
مریم واعظی سلام
من همین الان داشتم می دیدم...
سالمه..kianoosh alavi جلسه ۱۵ واسم اوکی شده ، جلسه ۱۶ ولی اصلا باز نمیشه ، واسه شما جلسه ۱۶ باز میشه ؟
-
kianoosh alavi جلسه ۱۵ واسم اوکی شده ، جلسه ۱۶ ولی اصلا باز نمیشه ، واسه شما جلسه ۱۶ باز میشه ؟
مریم واعظی من فیلم 16،17 و... رو امتحان کردم
باز میکنه... -
-
مریم واعظی
سلام مجدد
من خودم رفتم چک کردم پخش میکرد
با اپلیکشن هم باز کردم سایت رو نمیدونم@sania-andiravan سلام ب روی ماهت
ممنون پس حتما مشکل از گوشی خودمه -
مریم واعظی من فیلم 16،17 و... رو امتحان کردم
باز میکنه...kianoosh alavi آها ممنون ، مشکل از گوشی خودمه ، خدا کنه ک مشکلم حل بشه
-
مریم واعظی
برای منم هر از گاهی اینجوری می شه