آزمون آغازین
-
سلام کسی میدونه این ازمون اغازین چیه تاثیری بر کنکور یا نمره نهایی داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه میتونید بگید زودتر ممنونم -
خیلی مسخرس تا الان از ما سه تا گرفتن
دهم رو تموم کردیم ما هنوز دارن از نهم امتحان میگیرن -
سلام کسی میدونه این ازمون اغازین چیه تاثیری بر کنکور یا نمره نهایی داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه میتونید بگید زودتر ممنونمzahra z 2
سلام
تنها چیزی که امکان دار0 رو کنکورت تاثیر داشته باشه نمرات امتحان نهاییه
البته فکر کنم برای دانشگاهای بقیه الله اینا معدل یکم مهمه
ولی درکل این امتحانات اغازین اینا هیییییییچگونه تاثیری نخواهد داشت با خیال راحت راهت رو ادامه بده
من معدل نهاییم 19.8 بود
رتبم شد 5000 و هیچ تاثیری رو نتیجه کنکورم نداشت
البته 401 تاثیرش40درصده 402 شصت درصد ممکنه رو رتبه های این حدودم تاثیر بزاره در نتیجه شما فعلن تمرکزت رو بزار رو کنکور موقع نهایی حالا بخون بالا 18-19بیاری -
خیلی مسخرس تا الان از ما سه تا گرفتن
دهم رو تموم کردیم ما هنوز دارن از نهم امتحان میگیرن@yasin-sheibak
حالا این امتحانا میتونه ی تمرین باشه براتون خیلیم بد نیست ولی نیازی نیس براش درس بخونی یا بخاطرش از درسای خودت بزنی
جهت محک حافظت امتحانشونو بده -
لطفا اگه میتونید بگید زودتر ممنونمzahra z 2 خوب چه کاریه بیان بپرسن اقا شما از نهم چیزی یادتونه ما با شفافیت میگیم نه
خودشون هم اذیت نکن این همه ازمون طرح کن -
سلام. هیچ تاثیری نداره چون میخوان حضوری کنن مثلا قصد دارن ببینن چیا بلدیم
-
لطفا اگه میتونید بگید زودتر ممنونمzahra z 2 سلام به ما گفتن تاثیری نداره و برای اینه که ببینیم شما در چه سطحی هستید
-
سلام هیچ تاثیری نداره احتمالا یکم رو مستمریت تاثیر بدن اونم اگر معلمتون بخواد به شخصه حالشو ندارم و ندادم:/
Fatemeh Maleki
اصلا سایت باز نمیشه شما چطوری وارد شدین؟ -
Fatemeh Maleki
اصلا سایت باز نمیشه شما چطوری وارد شدین؟Nazanin Rahdar من از ساعت ۶ مدام دارم وارد میشم ولی همش خطا میزنه