6- اتمام حجت و شروع
-
سلام
مشاور صحبت می کنه چند تا نکته رو به شما همراهان گوشزد می کنم
سکانس 1
كنكور يه مسابقست يه مسابقه كه براي موفقيت بايد حرفه اي عمل كرد ، در واقع كنكور جاي حرفه اي هاست و اگر بدون آمادگي و أبزار لازم وارد مسابقه بشيد از پيش باختيد. پس خوب خودتون رو آماده كنيد و با آمادگي كامل به اين مسابقه وارد بشيد ما هم كمكتون مي كنيم.
سکانس 2
يك كنكوري بايد قدم هاشو محكم و مطمئن برداره و اين ميسر نميشه الا با داشتن هدف و انگيزه ي لازم براي رسيدن به اون هدف .شما امسال يك هدف بزرگ داريد و اون موفقيت در كنكوره. حواستون باشه شما ١٢ سال از بهترين سال هاي زندگيتون رو صرف تحصيل كرديد و امسال مهمترين سال زندگي تحصيلي شماست پس بايد بهترين و بيشترين تلاشتون رو انجام بديد. بنابراين همين اول كاري هدف خودتون از كنكور رو تعيين كنيد و با توكل به خدا براي رسيدن به اون هدف تلاش كنيد. لازم به ذكره كه هدفتون رو معقول و متناسب با توانايي هاتون انتخاب كنيد.
سکانس 3
دوستان کنکوری؛همانطور که میدانید منابع طرح سوال در کنکور سراسری کتاب های اول، دوم، سوم و چهارم دبیرستان است . به همین چند سال دبیرستان خودتون فکر کنید شما در این سه سال نصف راه رو طی کردید و نیمه مهم آن باقی مانده است البته این فرض که شما نیمی از راه را طی کرده اید در صورتی درست است که شما دروس پایه خود را خوب یاد گرفته باشید و به آنها مسلط باشید اگر اینطور است که خوش بحالتان نیمه بعدی راه را باکیفیتی بهتر ادامه میدهید و اگر تا بحال دروس خود را جدی نگرفتید زمان آن فرارسیده که نواقص خود را جبران کنید و با تلاش بیشتر نیمه ی بعدی راه را طی کنید و امسال بیشتر سختی بکشید و درعوض به نتیجه ی دلخواه خود برسید. نا امید نشوید و مطمئن باشید با تلاش میتوانید به اهداف خود برسید.
سکانس 4
دوستان و همراهان گرامی در 12 سال گذشته که درس می¬خواندید معمولآ فشار درس ها کمتر بود و شما امسال با یک افزایش مباحث و مطالب مواجه شدید که خود وقت و انرژی قابل توجهی را طلب میکند. به افراد موفق نگاه کنید بارزترین ویژگی آنها قدرت تحمل سختی و سختی کشیدن است ، بدون تحمل سختی و کسب توانایی هایی مثل پشتکار شما به هیچ موفقیتی نمی¬رسید. جدای از تمام نواقص کنکور مثبت ترین رکن کنکور این است که شما را در شرایطی قرار می¬دهد که سختی کشیدن و تحمل سختی را تجربه و تمرین کنید و شما را مهیای زندگی آینده تان می¬کند. از این فرصتی که در اختیارتان هست به خوبی استفاده کنید و بدانید شما برای بدست آوردن هر چیزی مجبورید که بهایش را بپردازید موفقیت در کنکور هم خرج دارد و آن تلاش زیاد،دقت و تمرکز بر آن است. پس بازیگوشی را کنار گذاشته و با نهایت تمرکز و تلاش به مطالعه دروس خود بپردازید و جمله ی ( وقت طلاست ) را که بارها شنیده اید آویزه ی گوشتان کنید . از فکر اینکه مبحث یا مباحثی را در کنکور کنار بگذارید بیرون بیایید و به جای این فکر سعی و تلاش خود را زیاد کنید تا بتوانید تمامی مطالب را به خوبی مطالعه کنید .نابرده رنج گنج میسرنمی¬شود
سکانس 5
با تلاش زیاد و تمرکز بر روی نقاط ضعف خود ، خودتان را بازسازی کنید و خود رابرای مسابقه ی بزرگی که در پیش دارید آماده کنید. بهترین کسی که شمارا می¬شناسد، خود شما هستید چون هر فردی از شرایط خود آگاه است و بهتر از دیگری خود را می¬شناسد . پس بهترین برنامه ریز و مدیر برای شما، خودتان هستید البته در این بین از مشورت با آگاهان این عرصه غفلت نورزید. تصمیم گیری و برنامه ریزی کار آسانی نیست این توانایی یک روزه به دست نمی آید و به تمرین و آگاهی نیاز دارد اما دست یافتنی و نیازمند کمی تلاش است. در صورت صبر و پایداری مطمئن باشید که موفقیت از آن شماست .
سکانس 6
دوستان و همراهان عزیز سال کنکور سال انتخاب هاست سال هدفمند بودن ، سال از بین همه ی راه ها یک راه ،(راه موفقیت )؛ را انتخاب کردن سال کنترل احساسات ، سال سرپوش گذاشتن روی خواسته ها برای رسیدن به یک هدف ، سال پشت سر گذاشتن بحران ها و... امسال سالی است که باید روی یک هدف تمرکز کنید امسال سالی است که شما باید به همه حتی خودتان ثابت کنید حاضر هستید برای رسیدن به اهدافتان همه سختی ها را تحمل کنید و دست از تلاش برندارید پس از همین امروز شروع کنید داشته هایتان را و مراحل پیش رویتان را هم آنالیز کنید و طبق آنها برنامه ریزی کنید و پیش بروید .
سکانس 7
برنامه ندارم ؟
میشه به من برنامه بدین ؟
متاسفانه کنکوری های ما هرکس رو میبینن ازش برنامه می¬خوان این حرکت واقعا به ضررشونه شما در سال کنکور به یک همراه و کارشناس احتیاج دارید که کارهای شمارو کنترل کنه و در مواقع لزوم راهنماییتون کنه اما این نکته رو بازهم متذکر می¬شم که شما باید فقط و فقط با توصیه و برنامه های یک نفر پیش برید وگرنه دودش صاف میره تو چشم خودتون ،تجربه ثابت کرده که تک برنامه بودن و با یک نفر پیش رفتن بیشتر جواب میده تا اینکه شما چند برنامه رو همزمان یا مقطعی بخواید انجام بدید .
سکانس 8
اصولأ برنامه ای خوبه که چهار ویژگی زیر رو داشته باشه :
1- واقعی و علمی باشه
سنگ بزرگ نشانه نزدن است؛ پس معقول و با توجه به توانایی فردی خود و با توجه به حجم دروس برنامه ریزی کنید.
یعنی کسی که تا دیروز کلا 2 ساعت هم درس نمی خونده یهو نباید به 12 ،13 ساعت درس خوندن فکر کنه و باید آرام و گام به گام ساعت مطالعش رو زیاد کنه . یا کسی که سرعت ریاضی حل کردنش هر 5 الی 6 دقیقه یک مسئله هستش یهو نباید تو 1 ساعت 30 تا تست ریاضی تو برنامش بذاره. یک چیزی رو هم در نظر بگیرید برنامه ریزی اولش سخته و شما اذیت می شید و احساس می¬کنید دارید کاری بیهوده انجام می¬دید اما این احساس کاذب رو کنار بذارید و بدونید کارتون درست و منطقیه و با برنامه پیش برید .
2- کوتاه مدت و با نگاه به آینده باشه
اگر شما یک برنامه بلند مدت داشته باشید و در همان ابتدای کار یا در نیمه های راه به مشکل بخورید دیگه برنامتون قابل ترمیم و درست شدن نیست اما برنامه های کوتاه مدت به راحتی قابل تغییر و جایگزینی با یک برنامه کوتاه مدت دیگر است. همچنین شما باید این رو در نظر بگیرید که زمانی شما به قله موفقیت می¬رسید که قدم هایتان را گام به گام و مطمئن بردارید و شما با یک گام یا دو گام که به نوک قله نمی رسید لذا باید قدم به قدم پیش رفت. بنابراین ترجیح من این است که برنامه را کوتاه مدت بچینید.
3- انعطاف پذیر باشه ........................................................
4- محدودیت ها و تعهد ها را دارا باشه .......................................................
خسته شدم بقیش رو به مرور می گم
از امروز کار ما به صورت جدی دنبال میشه با ما همراه باشید و مطالب رو دنبال کنید.سر به زیر و سربلند باشید
مشاور اسماعیلی -
سلام ، من اول تشکر میکنم از خانواده زحمت کش آلا
بعد اینکه شما قول 29دادید که برنامه برای فارغ التحصیلان میدید -
بعد اینکه شما قول 29دادید که برنامه برای فارغ التحصیلان میدید -
طیب در 6- اتمام حجت و شروع گفته است:
بعد اینکه شما قول 29دادید که برنامه برای فارغ التحصیلان میدیدreza213 در 6- اتمام حجت و شروع گفته است:
طیب در 6- اتمام حجت و شروع گفته است:
بعد اینکه شما قول 29دادید که برنامه برای فارغ التحصیلان میدیدسلام ، خیلی ممنونم از الا برای کانال برنامه ریزی