بچه ها کسی هست کمک کنه؟
-
@f-seif-0 عالی بود ولی یه مشکل من امسال مدرسه نمیرم
فقط درسنامه راه ابریشم دارم همینسالار باقری
خب چه بهتر
با همون راه ابریشم پیش برو اموزشارو از همون ببین اونجاهاییم بلد هستی نیاز نیس ببینی دوباره -
سالار باقری
خب چه بهتر
با همون راه ابریشم پیش برو اموزشارو از همون ببین اونجاهاییم بلد هستی نیاز نیس ببینی دوباره@F-Seif-0 عالی بود ولی یه مشکل من امسال مدرسه نمیرم امسال سال اول کنکورمه
فقط درسنامه راه ابریشم دارم همین
و وقت هم نمیکنم کتابم رو بخونم یعنی دیگه نیازیم نمیبینم کتابو بخونم ولی حجم فیلما زیاده تا میام اونا رو ببینم میشه یک شنبه هفته دوم
و یکم هم کتاب تست دارم و دوست دارم اوناروهم بررسی کنم ولی هر کاری میکنم نمیرسم تستای راه ابریشمو هم کامل بزنم -
@F-Seif-0 عالی بود ولی یه مشکل من امسال مدرسه نمیرم امسال سال اول کنکورمه
فقط درسنامه راه ابریشم دارم همین
و وقت هم نمیکنم کتابم رو بخونم یعنی دیگه نیازیم نمیبینم کتابو بخونم ولی حجم فیلما زیاده تا میام اونا رو ببینم میشه یک شنبه هفته دوم
و یکم هم کتاب تست دارم و دوست دارم اوناروهم بررسی کنم ولی هر کاری میکنم نمیرسم تستای راه ابریشمو هم کامل بزنم -
سلام خسته نباشین
بچه ها یه مشکل دارم
من هم راه ابریشم رو دارم برای کل درسا به جز ریاضی و هم کتاب تست دارم
و تعداد فیلماهم یکم زیاده و تا میام درسنامه رو تموم کنم میشه وسط هفته دوم و تست های راه ابریشمو هم پراکنده میزنم و تست های کتابای دیگمو نمیرسم و کلا دو هفته برا قلمچی خراب میشه میخاستم ببینم راه حلی ندارین من به برنامه قلم چی برسم بهم لطفا کمک کنین
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400سالار باقری
سلام.باید واقع بین بود.راه ابریشم این حجم از تست و درسنامه رو داره.کتاب تست ها هم که ماشالا هر کدوم نیم وجب قطر دارن و یه کلی تست
به نظر من به راه ابریشم تکیه کن،الزامی هم نیست که همه تست های راه ابریشم زده بشه،همین که یادگیری کامل بشه کفایت میکنه،قلمچی دو ایستگاه جبرانی داره که میشه اونجا بقیه تست هایی که مونده رو کار کرد
سعی کن تا پایان هفته اول درسنامه ها کامل بشه،هفته دوم هم تست هاش رو کار کن -
@f-seif-0 ممنون که برام وقت گذاشتین
-
@f-seif-0 ممنون که برام وقت گذاشتین
سالار باقری
موفق باشی -
سالار باقری
سلام.باید واقع بین بود.راه ابریشم این حجم از تست و درسنامه رو داره.کتاب تست ها هم که ماشالا هر کدوم نیم وجب قطر دارن و یه کلی تست
به نظر من به راه ابریشم تکیه کن،الزامی هم نیست که همه تست های راه ابریشم زده بشه،همین که یادگیری کامل بشه کفایت میکنه،قلمچی دو ایستگاه جبرانی داره که میشه اونجا بقیه تست هایی که مونده رو کار کرد
سعی کن تا پایان هفته اول درسنامه ها کامل بشه،هفته دوم هم تست هاش رو کار کن@mr-fantastic ممنون از نظرتون
-
سالار باقری
سعی کن تا پایان هفته اول درسنامه ها کامل بشه،هفته دوم هم تست هاش رو کار کن@mr-fantastic راستی آقای فنتستیک بنظرتون تستای راه ابریشم کافیه
چون من خیلی از تستارو میزنم ولی سر آزمون گند میزنم و بیشتر سوالا تازگی برام دارن خودم فکر میکنم تست کم باعثشه حالا نمیدونم باید چیکار کنم -
@mr-fantastic راستی آقای فنتستیک بنظرتون تستای راه ابریشم کافیه
چون من خیلی از تستارو میزنم ولی سر آزمون گند میزنم و بیشتر سوالا تازگی برام دارن خودم فکر میکنم تست کم باعثشه حالا نمیدونم باید چیکار کنمسالار باقری
دیشب یه جلسه بود با رییس کانون شهرمون.دقیقا همین بحث اومد.گفت الزامی نیست کسی که تست های زیاد میزنه بتونه درصد خوب بگیره،باید تیپ تست های مختلف رو ببینه.به نظرم تست های راه ابریشم(مخصوصا شیمی)انواع تیپ تست ها رو دارن.اون آزمون هدفگذاری و مشابه پارسال که داخل پنل قلمچی فعال میشه رو حتما سعی کن کامل بررسی کنی،اونم تیپ تست های مختلف رو داره،باعث میشه قبل آزمون آماده باشیم،اونا خیلیی کمک کننده هستن -
سالار باقری
دیشب یه جلسه بود با رییس کانون شهرمون.دقیقا همین بحث اومد.گفت الزامی نیست کسی که تست های زیاد میزنه بتونه درصد خوب بگیره،باید تیپ تست های مختلف رو ببینه.به نظرم تست های راه ابریشم(مخصوصا شیمی)انواع تیپ تست ها رو دارن.اون آزمون هدفگذاری و مشابه پارسال که داخل پنل قلمچی فعال میشه رو حتما سعی کن کامل بررسی کنی،اونم تیپ تست های مختلف رو داره،باعث میشه قبل آزمون آماده باشیم،اونا خیلیی کمک کننده هستن@mr-fantastic مرسی
-
@mr-fantastic مرسی
سالار باقری
خواهش میکنم