گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷
-
من مثلاازساعت۷/۳۰اینامیشینم تا۱۲ظهر بعدمیبینم م۲ساعت،۲:۳۰درس خوندم
شماهااینطوری نیستید؟
-
شماهااینطوری نیستید؟
fatemeh201678 خخخخ دقیقا تابستونا بودم
-
fatemeh201678
خو نه طبعیه منم تابستون یه شمال رفتم دوهفته افتادم
_pourya_ هعی بددردیه مریض شدن تواین زمان
-
شماهااینطوری نیستید؟
fatemeh201678
خب افرین که 12 میشینی
من 11 باید برم استراحت دیگ حسش نمیاد اونجا
ولی پارسال اره وقتی کرنومتر میخونی خیلی اینطوری میشه -
fatemeh201678 خخخخ دقیقا تابستونا بودم
alientezami79 اعصاب ادم داغون میشه اینطوری..بااینکه بین درس هم زیاددنبال کارای متفرقه نمیرم امانمیدونم واس چ اینجوری میشه
-
fatemeh201678
خب افرین که 12 میشینی
من 11 باید برم استراحت دیگ حسش نمیاد اونجا
ولی پارسال اره وقتی کرنومتر میخونی خیلی اینطوری میشه_pourya_ منم باکرنومترمیخونم..ن دیه حتی شده روکتابم میخوابم اماتغییرمکان نمیدم
️
-
alientezami79 اعصاب ادم داغون میشه اینطوری..بااینکه بین درس هم زیاددنبال کارای متفرقه نمیرم امانمیدونم واس چ اینجوری میشه
fatemeh201678 راستشو بخوای میشینم یهو تعداد گل های روی فرش رو میشمرم یا مثلا یه جایی دیدم تو حیاط میشینم نیم ساعت فک میکنم توهم؟
-
ولی ب ساعت مطالعه بالا نیس خدایی و خودمم نمیدونم ب چیه هنو اگه نه قبول شده بودم
یکی از دوستام 3 صب پا میشد تا 12 میخوند
کل دی وی دی های کنکور اسان استم دید و قبول نشد_pourya_ خخخخ
-
سلام
دوستان بهتره گفتگو هاتون در تاپیک تودلی باشه تا نظم تاپیک هایی مثل مطالعه روزانه بهم نخوره و پست هایی که کاربرا ساعت مطالعه مینویسن مشخص باشه.
ممنون -
fatemeh201678 راستشو بخوای میشینم یهو تعداد گل های روی فرش رو میشمرم یا مثلا یه جایی دیدم تو حیاط میشینم نیم ساعت فک میکنم توهم؟
alientezami79 اره حتی شده الکی پامیشم ی چیز درس مینویسم ک مثلاوجدانم اروم باشه غیردرسی نیس
-
فااطمه چشم
-
فااطمه شرمنده
راس میگه دا مثلا ازمون نظر خواستن اون وقت داریم میگیم ساعت و فلان
ببخشید -
fatemeh201678
شمام پنجشنبه جمعه ها نمیخونی یا فقط من اینطوریم_pourya_ در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
fatemeh201678
شمام پنجشنبه جمعه ها نمیخونی یا فقط من اینطوریمفقط تو اینجوریعی
-
_pourya_ در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
fatemeh201678
شمام پنجشنبه جمعه ها نمیخونی یا فقط من اینطوریمفقط تو اینجوریعی
aaalizadeh79 مشکل کارم کجاس؟البته ج توتایپیک تودلی
️
-
سلام ی سوال داشتم من کنکور 96 بودم ولی امسال برا 97 موندم تو این ی سال تغیری ایجاد نشده اخه اقای اقاجانی تو یکی از ویدوهاشون ک جدول تناوبی رو تدریس میکردن گفتن این حفضیات جدول تناوبی بود برای کنکور 96 منم فک کردم شاید ی تغیییر کوچیکی تو کتاب ایجاد شده باشه ممنون میشم جواب بدین با تشکر
-
سلام ی سوال داشتم من کنکور 96 بودم ولی امسال برا 97 موندم تو این ی سال تغیری ایجاد نشده اخه اقای اقاجانی تو یکی از ویدوهاشون ک جدول تناوبی رو تدریس میکردن گفتن این حفضیات جدول تناوبی بود برای کنکور 96 منم فک کردم شاید ی تغیییر کوچیکی تو کتاب ایجاد شده باشه ممنون میشم جواب بدین با تشکر
mo س.ن فرقی نمیکنه