گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷
-
فااطمه چشم
-
فااطمه شرمنده
راس میگه دا مثلا ازمون نظر خواستن اون وقت داریم میگیم ساعت و فلان
ببخشید -
fatemeh201678
شمام پنجشنبه جمعه ها نمیخونی یا فقط من اینطوریم_pourya_ در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
fatemeh201678
شمام پنجشنبه جمعه ها نمیخونی یا فقط من اینطوریمفقط تو اینجوریعی
-
_pourya_ در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
fatemeh201678
شمام پنجشنبه جمعه ها نمیخونی یا فقط من اینطوریمفقط تو اینجوریعی
aaalizadeh79 مشکل کارم کجاس؟البته ج توتایپیک تودلی
️
-
سلام ی سوال داشتم من کنکور 96 بودم ولی امسال برا 97 موندم تو این ی سال تغیری ایجاد نشده اخه اقای اقاجانی تو یکی از ویدوهاشون ک جدول تناوبی رو تدریس میکردن گفتن این حفضیات جدول تناوبی بود برای کنکور 96 منم فک کردم شاید ی تغیییر کوچیکی تو کتاب ایجاد شده باشه ممنون میشم جواب بدین با تشکر
-
سلام ی سوال داشتم من کنکور 96 بودم ولی امسال برا 97 موندم تو این ی سال تغیری ایجاد نشده اخه اقای اقاجانی تو یکی از ویدوهاشون ک جدول تناوبی رو تدریس میکردن گفتن این حفضیات جدول تناوبی بود برای کنکور 96 منم فک کردم شاید ی تغیییر کوچیکی تو کتاب ایجاد شده باشه ممنون میشم جواب بدین با تشکر
mo س.ن فرقی نمیکنه
-
mo س.ن فرقی نمیکنه
fatemeh201678 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
mo س.ن فرقی نمیکنه
ممنون واقعن -
سلام دوسستان... کی پشت کنکور ریاضیه ..من نمیدونم چرا حال ندارم بیشتر از 5 ساعت درس بخونم..من اینجوریم یا شما هم اینجوری هستین؟!!!!!!!!
-
fatemeh201678 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
mo س.ن فرقی نمیکنه
ممنون واقعنmo خواهش
-
سلام دوسستان... کی پشت کنکور ریاضیه ..من نمیدونم چرا حال ندارم بیشتر از 5 ساعت درس بخونم..من اینجوریم یا شما هم اینجوری هستین؟!!!!!!!!
javad0140 سلام..من هستم..اره اول مهربیشتردرس میخوندم اماالان ی هفته هس ک واقعاسخت شده واسم زیادخوندن
-
چند ساعت میخونی
-
سلام یه اطلاعاتی می خواستم در مورد اساتید مجموعه. عربی آقای جلادتی بهتره یا آقای ناصح زاده و در درس انگلیسی کدوم دبیر بهتره و چرااا؟؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
@amirkonkuri97 آقای ناصح زاده خیلی ریشه ای درس میده از پایه میسازه تا بالا، من حرفشونو بهتر میفهمم
-
@amirkonkuri97 آقای ناصح زاده خیلی ریشه ای درس میده از پایه میسازه تا بالا، من حرفشونو بهتر میفهمم
aaalizadeh79 اوکی مرسی .و انگلیسی چطور؟؟؟
-
aaalizadeh79 اوکی مرسی .و انگلیسی چطور؟؟؟
@amirkonkuri97 اطلاعی ندارم ولی چون همش لغته انفرادی بخونی بهتره
-
@amirkonkuri97 اطلاعی ندارم ولی چون همش لغته انفرادی بخونی بهتره
aaalizadeh79 باشه مرسی ک راهنمایی کردید
-
15 مهر: دو ساعت قرابت معنایی
-
۱۵مهر
۴:۳۰شیمی
۱:۰۰هندسه ت
۱:۰۰ادبیات
۰:۳۰فیلم گرامرزبان
۰:۳۰تست دینی وغرابت
۰:۳۰مرورتاریخ ادبیات وکلمه زبان و واکنش ها -
javad0140 از۶تا ۸ساعت ب۲تا۴ساعت رسیده بودم حتی بعضی روزا نیم ساعت یاهیچی تاامشب ک شد۸ساعت