گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷
-
تنفسش را به پیش رفتیم
شیمیش تمام بکردیم
ارایه بر دل کندیم
عربی را تعریبیدیم!
لیکن از دست شیطان رچیم
گول استراحت خوردیم!
حدودا 7 ساعت@dr-bernosi در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
تنفسش را به پیش رفتیم
شیمیش تمام بکردیم
ارایه بر دل کندیم
عربی را تعریبیدیم!
لیکن از دست شیطان رچیم
گول استراحت خوردیم!
حدودا 7 ساعتگزارش مطالعه های قبل از تو سو تفاهم بود
-
این هفته فقط 53 ساعت!
میدونم واقعاً کمه ولی مطمئنم که بیشتر و بیشترش میکنم -
fazix در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
ای خدا مهمون داریم:/
مهمون:(اعوذو بالله من المهمان لعین الرجیم ...
واقعا چرا این مهمون ها ما رو درک نمیکنن؟! :|
-
ماک خونمون کاروانسرایه
-
ماک خونمون کاروانسرایه
fatemeh201678 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
ماک خونمون کاروانسرایه
همین که همت کردی و میخونی خیلی خوبه !! حالا شرایط هم کم کم یا درست میشه یا نهایتاً دیگه بهش عادت میکنی!!
خوشحالم که میبینم دیگه نیازی به روحیه دادن نداری ! ایول
-
fatemeh201678 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
ماک خونمون کاروانسرایه
همین که همت کردی و میخونی خیلی خوبه !! حالا شرایط هم کم کم یا درست میشه یا نهایتاً دیگه بهش عادت میکنی!!
خوشحالم که میبینم دیگه نیازی به روحیه دادن نداری ! ایول
HossEin freedom ی مدتی خیلی حالم بدبوداما دیگه دارم خودمومیزنم ب بیخیالی...اماخب هنوزمث اول نمیتونم پیوسته وخوب بخونم
-
2 ساعت دیفرانسیل
یک ساعت زبان فارسی و تاریخ ادبیات
دو ساعت شیمی
دو ساعت فیزیک -
@dr-lila در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
فااطمه شما دانشجو روانشناسی هستید برا کنکور میخونید برا ارشد یا برا کلاس؟کدوم یونی هستید
سلام بله دانشجوی روانشناسی هستم دارم هم برای ارشد شروع میکنم به خوندن وهم اینکه برای دانشگاه که بتونم معدل خوبی کسب کنم. من ساری دانشگاه میرم.
-
دیشب یادم رفت بنویسم
سلام
3ساعت احساس وادراک چون کنفرانس دارم دوشنبه
1ساعت هم اندیشه اسلامی 1
همین
قول میدم دفعه بعد بیشتر بخونم بوخداکه -
فااطمه ترم چندی//؟خواهر منم روانشناسی میخونه اگ هم ترم باشید خوبه باهم میخونید
من ترم 3 هستم
-
فااطمه از بچه های ترم پنج یونیتون کسی میاد اینجا
من اطلاعی ندارم چون غالب کاربران انجمن کنکوری هستن دانشجوهامون بیشتر از کاربرای قبلی انجمن هستن یا افرادی که مجددا قصد دارن کنکور بدن.
-
سلام خدمت دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
این تاپیکو برای رقابت بیشتر و انگیزه گرفتن زدم که هر شب بیایم ساعت مطالعه و تعداد تستی رو که توی اون روز زدید رو اینجا بذارید و خودتون رو با بقیه مقایسه کنید و پیشرفت بدیم به تعداد تست و ساعت مطالعمون
امیدوارم بذارید ساعت مطالعه و تعداد تستاتون رو با تاریخ
به امید موفقیت همه آلایی هاalireza_ysf75 من 5/6 ساعت میخونم ولی ی فصل ب طور کامل نمیتونم تموم کنم و تستم وقت نمیشه یعنی در روز فقط ی فصل میخونم ب نظرتون چیکار کنم ک مث بقیه چنتا درس از هرکدوم ی فصل بخونم اخ اینجوری خیلی کند پیش یرم@administrators 22ستاره alireza_ysf75 aaalizadeh79 ArashSr @Dr-Bernosi fatemeh201678
fazix fbhn HossEin freedom -
alireza_ysf75 من 5/6 ساعت میخونم ولی ی فصل ب طور کامل نمیتونم تموم کنم و تستم وقت نمیشه یعنی در روز فقط ی فصل میخونم ب نظرتون چیکار کنم ک مث بقیه چنتا درس از هرکدوم ی فصل بخونم اخ اینجوری خیلی کند پیش یرم@administrators 22ستاره alireza_ysf75 aaalizadeh79 ArashSr @Dr-Bernosi fatemeh201678
fazix fbhn HossEin freedom@dr-lila قرار نیست تو یه روز یه فصل رو تموم کنی، هر فصل رو چندین قسمت تقسیم کن، بعد میبینی که هر قسمت رو مثلن میشه تو یه ساعت خوند و تستاشو مثلن تو یه ساعت زد، بعد برو قسمت بعدی و همینطور ادامه بده تا فصل تموم شه.
-
@dr-lila قرار نیست تو یه روز یه فصل رو تموم کنی، هر فصل رو چندین قسمت تقسیم کن، بعد میبینی که هر قسمت رو مثلن میشه تو یه ساعت خوند و تستاشو مثلن تو یه ساعت زد، بعد برو قسمت بعدی و همینطور ادامه بده تا فصل تموم شه.
aaalizadeh79 و تو یه روز اگه 8 ساعت مثلن درس میخونی این میشه هشت تا یک ساعت، بعد میشه چهارتا دو ساعت که یه ساعت تست و یه ساعت خوندنه، اینجوری میتونی تو یه روز چهارتا کتابو جا بدی، اگه مثلن هشتا کتاب داشته باشی و هر فصل ازونا رو به چهار قسمت تقسیم کنی، بعد هشت روز یک فصل از تمام کتابا رو خوندی و تستاشم زدی.
-
امروز 2 ساعت تحلیلی
نیم ساعت لغت ادبیات
دو ساعت گسسته
یک ساعت فیزیک