گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷
-
@dr-sobhan اگه با دیدن ساعت مطالعه همچین فرد پر تلاشی استرس میگیری, به من مربوط نیست ولی همه که قرار نیست رتبه برتر بشن ...
AHP در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
@dr-sobhan اگه با دیدن ساعت مطالعه همچین فرد پر تلاشی استرس میگیری, به من مربوط نیست ولی همه که قرار نیست رتبه برتر بشن ...
من نگفتم من استرس میگیرم چون یکی از دوستام پزشکی تهران میخونه یکی پزشکی شهید بهشتی امسال قبول شد نفر سوم هم ک مشاورمه ربه تک رقمیه و همهشون هوامو دارن و نمیذارن هم استرس بگیرم و خودمم ب اندازه کافی تجربه دارم ک بدونم چیکار کنم و چیکار نکنم
آهان گفتی من قرار نیست رتبه برتر بشم ؟جدی جدی جدی دعا میکنم شماها رتبه برتر بشید و اینکه من میشم یا نه ... دیگه خواست و حکمت خداست ...
-
papilon در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
سلام.
ببخشید من یه سوال راجع به کتاب درسی کنکور دارم
فارغ تحصیل هستم
۳ سال گذشته
یه سری کتاب درسی دارم اما نمیدونم تغییر کردن یا نه
باید کجا سوالمو بذارم ؟
واسه کنکور ۹۵ بودن
الان باید مجددا کتاب درسی و منابع کنکور تهیه کنم یا اینکه همونا رو بخونم ؟
نه از کنکور 95 تا الان تغیرات اساسی ای نداشتن
منم کتابام برای کنکور 95 هستن و مشکلی هم ندارم باهاشون !حالا بازم دیگه میل خودتونه ... -
papilon نه تغییر نکرده، من کتاب دست دوم گرفتم مال 92 و 93 و مشکلی ندارن. 95 که دیگه جدید حساب میشه
aaalizadeh79
خیلی ممنون دکتر جان
-
@dr-sobhan دوست عزیز من کاری ندارم کسی خوشش بیاد یا نیاد-استرس بگیره یا نگیره... من تلاش کردم رسیدم به این تایم مطالعه فیکس از این بابت هم خوشحالم.
اینکه میگید به بقیه استرس نده اصلا من نمیفهمم شما چی میگید؟؟!! هر شخصی دید خودش رو داره. خیلی از دوستام هستن به جای اینکه نمیدونم به قول شما استرسی! بشن اومدن گفتن ما هم تلاش میکنیم.نمیدونم بعضیا هم شاید به قول شما استرس بگیرن.
من هر تایپیکی رفتم -هر انجمنی چیزی تو فضای مجازی رفتم قوانینش رو رعایت کردم و به همه احترام گذاشتم. این که شما منو "دروغگو" خطاب کردید و تهمت ناروا زدید مشکلی نیس ازش میگذرم و دیگه هیچی نمیگم.قوانین تایپیک : "سلام خدمت دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
این تاپیکو برای رقابت بیشتر و انگیزه گرفتن زدم که هر شب بیایم ساعت مطالعه و تعداد تستی رو که توی اون روز زدید رو اینجا بذارید و خودتون رو با بقیه مقایسه کنید و پیشرفت بدیم به تعداد تست و ساعت مطالعمون
امیدوارم بذارید ساعت مطالعه و تعداد تستاتون رو با تاریخ
به امید موفقیت همه آلایی ها"هیچ جایی در مورد استرس و این چیزا حرفی نزده. ازتون میخوام احترام بذارین همونطوری که من احترام میذارم. ما الان تو سنی نیستیم که مثل بچه دبستانی ها بیایم یقه همدیگه رو بگیریم اونم برای هیچی.
سجاد96 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
@dr-sobhan دوست عزیز من کاری ندارم کسی خوشش بیاد یا نیاد-استرس بگیره یا نگیره... من تلاش کردم رسیدم به این تایم مطالعه فیکس از این بابت هم خوشحالم.
اینکه میگید به بقیه استرس نده اصلا من نمیفهمم شما چی میگید؟؟!! هر شخصی دید خودش رو داره. خیلی از دوستام هستن به جای اینکه نمیدونم به قول شما استرسی! بشن اومدن گفتن ما هم تلاش میکنیم.نمیدونم بعضیا هم شاید به قول شما استرس بگیرن.
من هر تایپیکی رفتم -هر انجمنی چیزی تو فضای مجازی رفتم قوانینش رو رعایت کردم و به همه احترام گذاشتم. این که شما منو "دروغگو" خطاب کردید و تهمت ناروا زدید مشکلی نیس ازش میگذرم و دیگه هیچی نمیگم.قوانین تایپیک : "سلام خدمت دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
این تاپیکو برای رقابت بیشتر و انگیزه گرفتن زدم که هر شب بیایم ساعت مطالعه و تعداد تستی رو که توی اون روز زدید رو اینجا بذارید و خودتون رو با بقیه مقایسه کنید و پیشرفت بدیم به تعداد تست و ساعت مطالعمون
امیدوارم بذارید ساعت مطالعه و تعداد تستاتون رو با تاریخ
به امید موفقیت همه آلایی ها"هیچ جایی در مورد استرس و این چیزا حرفی نزده. ازتون میخوام احترام بذارین همونطوری که من احترام میذارم. ما الان تو سنی نیستیم که مثل بچه دبستانی ها بیایم یقه همدیگه رو بگیریم اونم برای هیچی.
من کاملا ب حرفتون احترام گذاشتم و براتون آرزوی موفقیت هم کردم
در ضمن نگفتم دروغ میگید
گفتم مشخصه دروغه یا نه ! حالا شما خودتون تصمیم گرفتید ازین حرفم برداشت کنید ک حرفتون راسته یا دروغ وگرنه من حرفی نزدم -
خخخخ اشکال نداره کم کم زیادمیشه
-
فیزیک و ریاضی برنامه خاصی دارم براش -تا اخر پاییز به سطح خوبی میرسم تابستون بیشتر رو درک مفهوم فیزیک کار کردم چون فیزیکم ضعیفه -الان راهشو یاد گرفتم
-
منکه دوسه روزه نتونستم بخونم احساس میکنم ی هزارتایی رتبم جابجاشد
-
امروز خیلی حال داد
کلن 7 ساعت خوندم 5 ساعتش فیزیک 1 بود یک ساعت زبان فارسی پیش و یک ساعت قرابت معنایی استاد سبطی. هر چند هیچ تستی از فیزیک نتونستم حل کنمفردا جزوش رو پرینت میگیرم بلکه بفهمم چی به چیه
-
این تاپیک فقط برای دادن گزارش ساعات مطالعه هست.
اینطوری نمیشه یه عده از دوستان اسپم بدن و من بخوام همش حذف کنم.لطفا رعایت کنید
( و خداوند تاپیک تودلی را مایه ی رحمت قرار داد تا در آن به نقل قول بپردازید
)
-
من ک هیچی نخوندم دعام کنید ان شاالله از فردا شروع میکنم
-
من ک هیچی نخوندم دعام کنید ان شاالله از فردا شروع میکنم
@mohadeseh-m-m انشاا.. فردابااراده شروع میکنی
-
سلام دوستان من یکم این چند روز چون نتونستم خوب درس بخونم یخورده در اومدم از راه
ینی از زندگی کنکوری یکم دور شدم چیکا کنم حالا ؟ هی میرم سمتش نمیدونم چیکار کنم برنامه هامم قاطی کردم
-
منکه دوسه روزه نتونستم بخونم احساس میکنم ی هزارتایی رتبم جابجاشد
-
سجاد96 دادا کرنومتر میگیری یا همینطور چشمی میگی 15 ساعت؟؟ از چند ساعت شروع کردی ک رسیدی به اینجا؟؟ صبح از چند بیدار میشی و میخونی؟؟
-
reza213 من یه کرنومتر دارم خرابه همش عددش عوض میشه یا صفر میشه
انگیزه نمیزاره که لامصب .عین این صلوات شمارا ک یهوو دستت میره رو اون دکمه کوچیکه صفر میشه .حالت گرفته میشه اون همه صلوات دادی
صالحی خخخخ کلا بیخیالش شو
-
صالحی خخخخ کلا بیخیالش شو
-
سلام دوستان من یکم این چند روز چون نتونستم خوب درس بخونم یخورده در اومدم از راه
ینی از زندگی کنکوری یکم دور شدم چیکا کنم حالا ؟ هی میرم سمتش نمیدونم چیکار کنم برنامه هامم قاطی کردم
صالحی دوباره بنویس طوریکه قبلیاروهم بینشون جبران کنی
-
@mohadeseh-m-m انشاا.. فردابااراده شروع میکنی
fatemeh201678 فداتم عزیزم ان شاالله تو هم به اون چیزی ک میخوای برسی