گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷
-
سجاد96 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
منم یه گزارش فوری بدم برگردم درسzzzZzZ
گزارش دیروز :
جمع ساعت مطالعه : حدود 15 ساعت
تست زیست ای کیو ف 1 دوم+مطالعه 40-50 صفحه از فاگوزیست+تست فصل 9 سوم (گیاهی )تست ای کیو شیمی بخش 1 دوم
تست فیزیک بازتاب نور
تست دینی 2گزارش مطالعه تابستان:
1.5 دور مطالعه زیست 1 + 1 دور مطالعه زیست 2 + تست کل کتاب دوم مهر و ماه و سوم ناقص + مطالعه پیش 1 + تست کامل + فصول 6.7 پیش 2مطالعه کل شیمی دو (به جز بخش کوچیک الی ) + استو+یه بخشی از مخلول ها+سینتیک
مطالعه کل ریاضی 2 + ریاضی 3 (بجز حد و مشتق) + کل پیش 1
مطالعه حرکت شناسی + الکتریسته ساکنو مطالعه مبحثی دروس عمومی + زرد عمومی
هممم فک کنم پاییز بکوب چن دور هم تموم کنم درسارو خخخخ
فسیل میشی اینقدر درس میخونیaaalizadeh79 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
گزارش دیروز :
تست زیست ای کیو ف 1 دوم+مطالعه 40-50 صفحه از فاگوزیست+تست فصل 9 سوم (گیاهی )تست ای کیو شیمی بخش 1 دوم
تست فیزیک بازتاب نور
1.5 دور مطالعه زیست 1 + 1 دور مطالعه زیست 2 + تست کل کتاب دوم مهر و ماه و سوم ناقص + مطالعه پیش 1 + تست کامل + فصول 6.7 پیش 2مطالعه کل شیمی دو (به جز بخش کوچیک الی ) + استو+یه بخشی از مخلول ها+سینتیک
فسیل میشی اینقدر درس میخونی
فسیل میشم اره درسته واقعا. ولی مجبورم به هدف برسم براش تلاش کنم -
reza213 @dr-sobhan اگه کسی مذهبی نباشه و عاشورا هم بخونه چی ؟ میخواین سوال علمی بپرسین جواب بدم؟ من نیومدم که شما نظر بدین من گزارش مینویسم. بقیه هم میتونن مقایسه کنن و پیشرفت بکنن. به غیر اینجا هر روز به مشاورم گزارش میدم
سجاد96 موفق باشی
-
سجاد96 موفق باشی
aaalizadeh79 شما هم همین طور دوست عزیز
-
reza213 @dr-sobhan اگه کسی مذهبی نباشه و عاشورا هم بخونه چی ؟ میخواین سوال علمی بپرسین جواب بدم؟ من نیومدم که شما نظر بدین من گزارش مینویسم. بقیه هم میتونن مقایسه کنن و پیشرفت بکنن. به غیر اینجا هر روز به مشاورم گزارش میدم
باشه دکتر ! صندلی ک تو دانشگاها ب اندازه کافی هست ایشالا اندازه تلاشت نتیجه بگیری ! ما ک حسود نیستیم
-
آقا سجاد و دروغ؟!
ایشون هر روز در همین حد درس میخونن , تلاش کردن که عیب نیست ...
به جای فاز اومدن سعی کنین بهش برسید ...AHP در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
آقا سجاد و دروغ؟!
به جای فاز اومدن سعی کنین بهش برسید ...تایم درس خوندن من ب من مربوطه !شماهم خودت اگه دوسداری تایمتو برسون بهش به بقیه تز نده
ما هم فاز نیومدیم گفتیم ب بقیه استرس ندید بازم میگم ب بقیه استرس ندید -
از صب تا حالا 3-4 ساعت فیزیک
بعد از ظهر هم خونه نیستم تا شب :| نمیرسم چیز دیگه ای بخونم -
گزارش دیروز :
تست فیزیک بازتاب نور
فسیل میشی اینقدر درس میخونی -
بعد از ظهر هم خونه نیستم تا شب :| نمیرسم چیز دیگه ای بخونمHossEin freedom در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
بعد از ظهر هم خونه نیستم تا شب :| نمیرسم چیز دیگه ای بخونمتایم مهم نیست مهم کیفیته
با دیدن تایمای بالا هم اصلا استرس نگیر
-
AHP در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
آقا سجاد و دروغ؟!
به جای فاز اومدن سعی کنین بهش برسید ...تایم درس خوندن من ب من مربوطه !شماهم خودت اگه دوسداری تایمتو برسون بهش به بقیه تز نده
ما هم فاز نیومدیم گفتیم ب بقیه استرس ندید بازم میگم ب بقیه استرس ندید -
HossEin freedom در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
بعد از ظهر هم خونه نیستم تا شب :| نمیرسم چیز دیگه ای بخونمتایم مهم نیست مهم کیفیته
@dr-sobhan در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
مثل اینه که بگی گاری رو تایر فراری روش بزاریم کیفیتش رو زیاد کردیم ...
-
@dr-sobhan در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
مثل اینه که بگی گاری رو تایر فراری روش بزاریم کیفیتش رو زیاد کردیم ...
AHP
@dr-sobhanآقا بحث رو سیاسیش نکنید !!!
دیگه کِش ندید خواهشاً -
AHP
دیگه کِش ندید خواهشاًHossEin freedom در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
AHP
دیگه کِش ندید خواهشاًوات د؟!
سیاست؟!پایه های علم سیاست فرو ریخت!
-
AHP
دیگه کِش ندید خواهشاًوات د؟!
وات د؟!
عزیز مطمئنی حالت خوبه ؟ چرا مسخره میکنی !؟
اصلا بیا بزن تو گوشم" بحث رو سیاسی نکنید " یه اصطلاحه! یعنی اینکه موضوع رو جدی نکنید و خیلی سرش بحث نکنید !
چون همیشه بحث های سیاسی به جاهای باریک و دعوا و جار و جنجال کشیده میشه برا همین ضرب المثل شده و اینطوری میگن
حالا شاید شما نشنیده باشی ! -
وات د؟!
عزیز مطمئنی حالت خوبه ؟ چرا مسخره میکنی !؟
اصلا بیا بزن تو گوشم" بحث رو سیاسی نکنید " یه اصطلاحه! یعنی اینکه موضوع رو جدی نکنید و خیلی سرش بحث نکنید !
چون همیشه بحث های سیاسی به جاهای باریک و دعوا و جار و جنجال کشیده میشه برا همین ضرب المثل شده و اینطوری میگن
حالا شاید شما نشنیده باشی !HossEin freedom
خخ اکی! -
@dr-sobhan دوست عزیز من کاری ندارم کسی خوشش بیاد یا نیاد-استرس بگیره یا نگیره... من تلاش کردم رسیدم به این تایم مطالعه فیکس از این بابت هم خوشحالم.
اینکه میگید به بقیه استرس نده اصلا من نمیفهمم شما چی میگید؟؟!! هر شخصی دید خودش رو داره. خیلی از دوستام هستن به جای اینکه نمیدونم به قول شما استرسی! بشن اومدن گفتن ما هم تلاش میکنیم.نمیدونم بعضیا هم شاید به قول شما استرس بگیرن.
من هر تایپیکی رفتم -هر انجمنی چیزی تو فضای مجازی رفتم قوانینش رو رعایت کردم و به همه احترام گذاشتم. این که شما منو "دروغگو" خطاب کردید و تهمت ناروا زدید مشکلی نیس ازش میگذرم و دیگه هیچی نمیگم.قوانین تایپیک : "سلام خدمت دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
این تاپیکو برای رقابت بیشتر و انگیزه گرفتن زدم که هر شب بیایم ساعت مطالعه و تعداد تستی رو که توی اون روز زدید رو اینجا بذارید و خودتون رو با بقیه مقایسه کنید و پیشرفت بدیم به تعداد تست و ساعت مطالعمون
امیدوارم بذارید ساعت مطالعه و تعداد تستاتون رو با تاریخ
به امید موفقیت همه آلایی ها"هیچ جایی در مورد استرس و این چیزا حرفی نزده. ازتون میخوام احترام بذارین همونطوری که من احترام میذارم. ما الان تو سنی نیستیم که مثل بچه دبستانی ها بیایم یقه همدیگه رو بگیریم اونم برای هیچی.
-
یه صلوات بفرستید و همدیگه رو ماچ کنید
از این به بعد فقط تایم های مطالعه رو اینجا وارد کنید که زیادی شلوغ نشه !