سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
قدرتمندترین کتاب تست که میشناسی چیه؟
-
@parastu23 در قدرتمندترین کتاب تست که میشناسی چیه؟ گفته است:
m.jafari9877 در قدرتمندترین کتاب تست که میشناسی چیه؟ گفته است:
@dr-bernosi در قدرتمندترین کتاب تست که میشناسی چیه؟ گفته است:
منابع استاندارد کنکور
ادبیات و دینی و عربی وزبان همونایی که گفتم
ریاضی ابی کانون + خیلی سبز یا مهروماه
فیزیک گاچ
شیمی مبتکران
زیست الکو یا تخته سیاهبه نظر من شیمی مبتکران اصلا در سطح کنکور نیست و اصلا به درد نمیخوره من اصلا راضی نبودم از خریدش
IQ یا گاج میکرو بهترهشیمی مبتکران خوبه
درسنامش آره .. ولی سطح تستاش بالا نیست
-
Dr.Saraaa در قدرتمندترین کتاب تست که میشناسی چیه؟ گفته است:
منابع استاندارد کنکور
فیزیک گاچ
شیمی مبتکران
زیست الکو یا تخته سیاهبه نظر من شیمی مبتکران اصلا در سطح کنکور نیست و اصلا به درد نمیخوره من اصلا راضی نبودم از خریدش
تاحالا من از کسایی ک قبول شدم گفتن مبتکرا تست زدیم
-
مبتکران در حد خوبیه! برای 80 زدن دیگه از ای کیو استفاده میشه
-
منابع استاندارد کنکور
فیزیک گاچ
شیمی مبتکران
اونا منظورشون کتاب "تکمیلی" مبتکران هست :"
-
منابع استاندارد کنکور
فیزیک گاچ
شیمی مبتکران
اونا منظورشون کتاب "تکمیلی" مبتکران هست :"
نه ازشون پرسیدم تکمیلی یا واجب؟گفتن واجب
-
خیلی ممنون از راهنمایی همه ی عزیزان
-
این پست پاک شده!
-
آره ,اومده بودم اینارو بهتون بگم برم
-
میگم دوستانی که منو راهنمایی کردید یه وقت عذاب وجدان نگیرید که چیزیو به من نگفتیدو ایناها یا اینکه بعدا بفهمید اشتباهی راهنمایی کردید,اخه من خودم این مدلیم ,خیالتون راحت من خودم زرنگم و بهترین کتابو انتخاب میکنم
و فقط به حرفای شما اکتفا نمیکنم -
m.ϻ در قدرتمندترین کتاب تست که میشناسی چیه؟ گفته است:
میگم دوستانی که منو راهنمایی کردید یه وقت عذاب وجدان نگیرید که چیزیو به من نگفتیدو ایناها یا اینکه بعدا بفهمید اشتباهی راهنمایی کردید,اخه من خودم این مدلیم ,خیالتون راحت من خودم زرنگم و بهترین کتابو انتخاب میکنم
و فقط به حرفای شما اکتفا نمیکنمبه حرفای این سایتا هم اکتفا نکن خب:) خودت یکمشو بخون ببین باهاش راحتی یا نه
-
و فقط به حرفای شما اکتفا نمیکنمبه حرفای این سایتا هم اکتفا نکن خب:) خودت یکمشو بخون ببین باهاش راحتی یا نه
اره به حرفای اینا هم اکتفا نمیکنم
اره اتفاقا میخوام همون کارو کنممرسی دوست عزیزم
-
دوستان من تو سایتی دیدم که راجع به کتاب زیست ایکیو و شیمی ایکیو اینا رو گفته بود
راجع به زیست ایکیو
حالا من واسه اینکه سرم کلاه نره یه کتاب تست دیگه هم در کنار ایکیو کار میکنم چون از تستای ایکیو خیلی خوشم اومده
اینم راجع به شیمی ایکیو
گفته این کتاب به نظرم خیلی خیلی خوبه ولی خب برای قشر خاصی از دانش آموزا … تست های خیلی خوبی داره ولی درسنامش کمه برای کسی که میخواد از صفر شروع کنه … برای همین این کتاب رو مکمل اون کتب شماره ۱ و ۲ کنید تا بهترین نتیجه رو کسب کنید!
اینم ادرس سایتش
http://maktabestan.ir/1396/03/بهترین-منابع-کنکور-97.html
اگه تبلیغ محسوب میشه @ادمین ها لطف کنن پاک کنن
دوستان من نمیدونم این حرفا چقد صحت داره ها
-
-
من چند تا نمونه ازشون دیدم خیلی توپن،چون من کتابای خودمو دوست دارم بیشتر از اینا دیگه نرفتم سراغ ای کیو ،ولی اگه شما کتابا رو کامل نکردی حتما کنار کتاب تست که عادیه حتما ای کیو یا یه کتاب سخت و جوندار بخر ،مثلا من خودم شیمی 2 تکمیلی مبتکران رو اکثر تستاشو زدم و الان شیمی 2 اکيه ،يا مثلا همون یک قدم به صد های فیزیک میکرو گاج که توی کتاب میکرو هستن هم مکمل آن،
خلاصه اینکه تو دروس اختصاصی کنار کتاب تستاتون کتاب مکمل که سخت تر و مفهومی ان و حتی کتابای المپیاد استفاده کنین ،البته کتاب المپیاد منظورم اینه که بعده مطالعه کامل هر بخش درسی ،برين و بیشتر اطذسطح کتاب بخونین تا همه چی صد بشه.
مثلا : شیمی خوندیم ،تست عادی زدیم ،تست ای کیو هم زدیم ،بعد میريم سراغ نکات طلایی و نکات الپيادي ،نکات الپيادي برا این که مفهوم دقیق مسلط بشیم ،ولی وقت زیادی بهش نده ،در حد درک کمی بیشتر از کنکور تا سرعت عمل و قدرت استدلال بره بالا
-
سلام
مورد شیمی که خیلی بحث هست مبتکران یا ای کیو یا فار.... البته خودم هیچ کدوم ازاینا رو نداشتم ولی تست های ایکیو ومبتکران دیدم من درصد درصد میگم ایکیو تستاش بروز تره مطابق سختی کمی بالاتر کنکور هاست ولی مبتکران تستش خوب هست اما چند سالیه که تغییری توی تستش نیست فقط تست کنکور اضافه میشه
زیست برای تست الگو یا جامع مهروماه
ریاضی مهروماه وخیلی سبز , من ایکیو پیشنهاد نمی کنم چون بعضی تستاش خیلی سخت شاید دلسرد شی از تست زدن
عربی جامع گاج
دینی جامع گاج نقرهای
ادبیات مبحثی بخوای الگو عالیه که توی زمینه ادبیات خوبه قرابت نشر دریافت هم عالیه جامع نقره ای
فیزیک الگو یا گاج نقره ای
زبان مبتکران
-
پویا در قدرتمندترین کتاب تست که میشناسی چیه؟ گفته است:
سلام
مورد شیمی که خیلی بحث هست مبتکران یا ای کیو یا فار.... البته خودم هیچ کدوم ازاینا رو نداشتم ولی تست های ایکیو ومبتکران دیدم من درصد درصد میگم ایکیو تستاش بروز تره مطابق سختی کمی بالاتر کنکور هاست ولی مبتکران تستش خوب هست اما چند سالیه که تغییری توی تستش نیست فقط تست کنکور اضافه میشه
زیست برای تست الگو یا جامع مهروماه
ریاضی مهروماه وخیلی سبز , من ایکیو پیشنهاد نمی کنم چون بعضی تستاش خیلی سخت شاید دلسرد شی از تست زدن
عربی جامع گاج
دینی جامع گاج نقرهای
ادبیات مبحثی بخوای الگو عالیه که توی زمینه ادبیات خوبه قرابت نشر دریافت هم عالیه جامع نقره ای
فیزیک الگو یا گاج نقره ای
زبان مبتکران
سلام
خیلی ممنون
-
من بازم تحقیق کردم یه سری دوستان هم گفتن زیسته ایکیو گاج هم خوبه از نظره منم خوبه ولی درکنارش کتاب تست دیگه ای هم کار میکنم خیلی ممنونم از همگی
موفق باشید
خداحافظ :hand: