7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
ازمایش ایوری
-
@سجاد-ذوالفقاری با گرما ا
-
@سجاد-ذوالفقاری باکتری ها تو ازمایش ایوری چون عصاره مد نظرمونه(برخلاف ازمایش گریفیت) با گرما کشته نمیشن باید روش دیگه ای رو انجام بدیم
-
sara cherry در ازمایش ایوری گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری باکتری ها تو ازمایش ایوری چون عصاره مد نظرمونه(برخلاف ازمایش گریفیت) با گرما کشته نمیشن باید روش دیگه ای رو انجام بدیم
اها خوب توی عصاره سلول ها دیگه زنده نیستن
صرفا مخلوطی از مواد آلی و ... ستروش اینکه چطوری عصاره به دست مساد رو کتاب نگفته و نیازیم نیست که بدونیم واسه کنکور
-
سجاد ذولفقاری
-
sara cherry اون یکی پیامم به دوستمون رو بخون
-
@سجاد-ذوالفقاری اخه اتفاقا خود کتاب پرسیده تو متن با چه روشی
-
@سجاد-ذوالفقاری اخه اتفاقا خود کتاب پرسیده تو متن با چه روشی
خوب کتاب روش به دست اوردن عصاره رو نخواسته
ببینید
یه عصاره به دست میاد از باکتری هاا و روش به دست اومدنشو نمیدونیمحالا این عصاره رو به چهار قسمت تقسیم میکنیم و میخوایم که توی هرکدومشون یک ماده ی آلی رو تخریب کنیم واسه این تخریب :
اگه پروتئیین رو بخوایم تخریب کنیم از پروتئاز (آنزیم تخریب کننده پروتئیین) استفاده میکنیم ((این جواب همون سوال کتاب))
اگه لیپید رو بخوایم تخریب کنیم از لیپاز (آنزیم تخریب کننده لیپید ) استفاده میکنیم
اگه کربوهیدرات رو بخوایم تخریب کنیم از کربوهیدراز (آنزیم تخریب کننده کربوهیدرات ) استفاده میکنیم
اگه نوکلئیک اسیدها (همون دنا و رنا) رو بخوایم تخریب کنیم از نوکلئاز (آنزیم تخریب کننده نوکلئیک اسید ) استفاده میکنیم
-
sara cherry اگر جوابش رو برای کنکور میخوایید واقعا اهمیتی نداره. وقتتون اینجوری هدر میره برای زیست، حیفه
-
یعنی در ازمایش گریفیت عصاره از بین رفته بود؟حتی دنا؟پس چطور انتقال صورت گرفت؟
-
mahan hosein poor نه میگم اگر با گرما کشته میشدن عصاره ارز بین میرفت پس حالا که از بین نرفته با چی کشته شدن باکتری ها