اسفنج ها
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان چرا این غلطه؟
به طور معمول در دستگاه گردش مواد اسفنج ها تنها گردش درونی مایعات موجب انتقال مواد مورد نیاز به یاخته های بدن میگردد
@sara-haghighatrad
فکر میکنم مشکل کلمه "مایعات" باشه...چون فقط آب به گردش درمیاد تا جایی که من میدونم -
@sara-haghighatrad
فکر میکنم مشکل کلمه "مایعات" باشه...چون فقط آب به گردش درمیاد تا جایی که من میدونمSaudade 19 خب مگه آب مابع نیست🤔
-
@sara-haghighatrad
فکر میکنم مشکل کلمه "مایعات" باشه...چون فقط آب به گردش درمیاد تا جایی که من میدونمSaudade 19
این دلیل پاسخنامس ولی نفهمیدم

-
Saudade 19 خب مگه آب مابع نیست🤔
@sara-haghighatrad
آره ولی منظور فقط یک مایع به گردش درمیاد مایعات نه...از این دلیلای چرت و پرت منم خوشم نمیاد ولی چیز دیگه ای به ذهنم نرسید (: -
@sara-haghighatrad
آره ولی منظور فقط یک مایع به گردش درمیاد مایعات نه...از این دلیلای چرت و پرت منم خوشم نمیاد ولی چیز دیگه ای به ذهنم نرسید (:Saudade 19 ممنونم🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Saudade 19

@sara-haghighatrad
کدوم کتابه؟ -
@sara-haghighatrad
کدوم کتابه؟Saudade 19 ای کیو
-
Saudade 19

@sara-haghighatrad
فکر کنم منظورش همون حرف من بوده:beaming_face_with_smiling_eyes:
اگه دوستان برداشت دیگه ای که کردن راهنمایی کنن -
@sara-haghighatrad
فکر کنم منظورش همون حرف من بوده:beaming_face_with_smiling_eyes:
اگه دوستان برداشت دیگه ای که کردن راهنمایی کننSaudade 19 خب پس تاپیک رو روی حل نشده میگذارم بقیه هم نظرشونو بگن🌸
-
S Sara_R has marked this topic as unsolved on
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Saudade 19 خب پس تاپیک رو روی حل نشده میگذارم بقیه هم نظرشونو بگن🌸
@sara-haghighatrad ببین میگه اسفنج گردش درونی مایعات نداره یعنی مثلا مثل ماها یا ماهی ها یا حشرات گردش مواد به قول معروف درون پیکری نداره اب با بیرون بدن در تماسه اصلا سوال کاری به مایعات و مایع یا همولنف وخون نداره:) منظورش اونیه گفتم
خلاصش اینه یعنی تو اسفنج یجورایی حفرات جزء بدن نیستن -
@sara-haghighatrad ببین میگه اسفنج گردش درونی مایعات نداره یعنی مثلا مثل ماها یا ماهی ها یا حشرات گردش مواد به قول معروف درون پیکری نداره اب با بیرون بدن در تماسه اصلا سوال کاری به مایعات و مایع یا همولنف وخون نداره:) منظورش اونیه گفتم
خلاصش اینه یعنی تو اسفنج یجورایی حفرات جزء بدن نیستنheydar taherinejad ممنونم🌸
-
سلام دوستان چرا این غلطه؟
به طور معمول در دستگاه گردش مواد اسفنج ها تنها گردش درونی مایعات موجب انتقال مواد مورد نیاز به یاخته های بدن میگردد
@sara-haghighatrad سلام در اسفنج ها و جانوران دارای حفره گوارشی / اصن دستگاهی شکل نمیگیره
-
@sara-haghighatrad سلام در اسفنج ها و جانوران دارای حفره گوارشی / اصن دستگاهی شکل نمیگیره
hamed bagheri 0
ولی متن کتاب و ببینید