سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
سوال احتمال
-
سلام . بچه ها کسی هست که جواب این سوال رو بدونه
لطفا جواب هم توضیح بده
*به چند طریق می توان 7 نفر را در دو اتاق 2 تخته و یک اتاق سه تخته اسکان داد ؟ -
به ما چع،اونا باید باهم کنار بیان.خخخ
از بین هفت نفر،سه نفر رو انتخاب کن،ضربدر،از بین چهارنفر باقیمانده دو نفر رو،خودبخود دونفر بعدی هم انتخاب میشه(اشتباه نکنی ضرب 2 نداره،فک نکنی کع برای اینکه ک کدوم از این دوتا برن توی هراتاق،قبلا توی چینش لحاظ شده)،ضربدر،سه فاکتوریل جابجایی تختای اتاق سه نفره،ضربدر دوتا دوفاکرتیل دو تخته ها...(بنظرم)
اگ بجای اتاق،ماشین های توی صف میگفت سه فاکتوریل جابجایی ماشین هاهم داشت،خداروشکر طراح خسته بوده.ههه -
alisoltany
توی جزوه گفته 7 فاکتوریل بر روی 3 فاکتوریل( برای سه تخته ) ضرب در 2 فاکتوریل ( برای دو تخته ) ضرب در دو فآکتوریل ( برای دو تا اتاق دو تخته )
البته اون هایی که تو پرانتز نوشتم استدلال خودم هست .
به نظرت درست هست ؟ چون توی جزوه فقط فاکتوریل نوشته و توضیحی نداده -
قسمت اولش درسته،ترتیب و ترکیب،من بازش کردم گیج نشی،ولی ب نظرم (6*)کم داره،چون دوتا اتاق دونفرس نه یک اتاق 4 نفره،درنتیجه از بین چهارتای باقیمانده باید دوتا دونفر جدا کرد ک شیش حالت داره بعد گذاشتشون توی اتاق و ....کاش بقیه هم نظر بدن.