راه ابریشم جلال موقاری
-
سلام @دانش-آموزان-آلایی
بچه هاا کسی میدونه راه ابریشم جلال موقاری کی شروع شده و اگر الان بخرم بهش میرسم ؟
و اینکه کل مباحث رو پوشش میده و صفر تا صد هست یا فقط جامع است ؟ -
سلام
از اول مهر
کل مباحث رو پوشش میده و صفر تا صده
اره ،میتونی خودتو برسونی.... -
سلام
از اول مهر
اره ،میتونی خودتو برسونی....kianoosh alavi شما خودت گرفتی؟ خوبه؟
-
سلام
از اول مهر
اره ،میتونی خودتو برسونی....kianoosh alavi در راه ابریشم جلال موقاری گفته است:
سلام
از اول مهر
اره ،میتونی خودتو برسونی....
بعد ببخشید میگم آنلاین درس میده ؟ یا آفلاین -
kianoosh alavi شما خودت گرفتی؟ خوبه؟
محمد امین آسیم اره راضیم
من خودم صفرتا صد رایگان دهم و یازدهم رو هم دیدم،من فرق زیادی ندیدم تو تدریس اقای موقاری(دمشون گرم)اما بحث متمایز کننده راه ابریشم تست هاش هست به نظرم -
محمد امین آسیم اره راضیم
من خودم صفرتا صد رایگان دهم و یازدهم رو هم دیدم،من فرق زیادی ندیدم تو تدریس اقای موقاری(دمشون گرم)اما بحث متمایز کننده راه ابریشم تست هاش هست به نظرمkianoosh alavi در راه ابریشم جلال موقاری گفته است:
محمد امین آسیم اره راضیم
من خودم صفرتا صد رایگان دهم و یازدهم رو هم دیدم،من فرق زیادی ندیدم تو تدریس اقای موقاری(دمشون گرم)اما بحث متمایز کننده راه ابریشم تست هاش هست به نظرمراستش من فقط جزوشو میخوام خودمم دارم صفر تا صد رایگانشو میبینم اما واقعا بدون جزوه خیلی وقت گیره و خیلی باید بنویسی
نمیشه فقط جزوشو بگیرم؟
ببخشید خیلی سوال میکنم اخه اطلاعاتی ندارم -
kianoosh alavi در راه ابریشم جلال موقاری گفته است:
محمد امین آسیم اره راضیم
من خودم صفرتا صد رایگان دهم و یازدهم رو هم دیدم،من فرق زیادی ندیدم تو تدریس اقای موقاری(دمشون گرم)اما بحث متمایز کننده راه ابریشم تست هاش هست به نظرمراستش من فقط جزوشو میخوام خودمم دارم صفر تا صد رایگانشو میبینم اما واقعا بدون جزوه خیلی وقت گیره و خیلی باید بنویسی
نمیشه فقط جزوشو بگیرم؟
ببخشید خیلی سوال میکنم اخه اطلاعاتی ندارممحمد امین آسیم
شما اگه فقط جزوه رو میخوای خب تو همین انجمن بگرد شاید جزوه دستنویس بچه هارو پیدا کردی
دیگه لازم نیست خرید بکنی جزوه رو
یا با یه هزینه خیلی کمتر فقط خود کتاب راه ابریشم زیست رو از سایت چی بخونم تهیه کنید -
kianoosh alavi در راه ابریشم جلال موقاری گفته است:
محمد امین آسیم اره راضیم
نمیشه فقط جزوشو بگیرم؟
ببخشید خیلی سوال میکنم اخه اطلاعاتی ندارممحمد امین آسیم سلام اگه راه ابریشمی نیستی جزوه رو توصیه نمیکنم چون حالا درسنامه داره تست هم داره ولی پاسخنامه ندارن پاسخنامه تو خود فیلماشه
-
محمد امین آسیم
شما اگه فقط جزوه رو میخوای خب تو همین انجمن بگرد شاید جزوه دستنویس بچه هارو پیدا کردی
یا با یه هزینه خیلی کمتر فقط خود کتاب راه ابریشم زیست رو از سایت چی بخونم تهیه کنیدmahan alizadeh در راه ابریشم جلال موقاری گفته است:
محمد امین آسیم
یا با یه هزینه خیلی کمتر فقط خود کتاب راه ابریشم زیست رو از سایت چی بخونم تهیه کنیداره من تستاشو نمیخوام اما دیگه وافعا وقت زیادز نیس که بخوام هنگامی که فیلمای رایگانشو میبینم جزوه بنویسم و فقط میخوام جزوش اماده باشه و فیلمارو ببینم درسنامه ی کتابش دقیقا مثل درسنامه ی فیلماشه؟
-
محمد امین آسیم سلام اگه راه ابریشمی نیستی جزوه رو توصیه نمیکنم چون حالا درسنامه داره تست هم داره ولی پاسخنامه ندارن پاسخنامه تو خود فیلماشه
Mahdi Solgi در راه ابریشم جلال موقاری گفته است:
محمد امین آسیم سلام اگه راه ابریشمی نیستی جزوه رو توصیه نمیکنم چون حالا درسنامه داره تست هم داره ولی پاسخنامه ندارن پاسخنامه تو خود فیلماشه
اخه فقط جزوه ی درسنامشو میخوام و تستاشو نمیخوام