چجوری این اتفاق افتاده؟
-
تو این تست : تست 100
استاد ثابتی اومدن گفتن چون f وارون نداریم میایم جای هر چی x و y هست عوض میکنیم و ... و ادامه حل سوال رو میرن
حالا سوال من چه موقع اجازه این کار "جای x و y رو عوض میکنیم" داریم؟ چه جایی باید انجام بشه؟
راه حل رو فهمیدم ولی خیلی تفهمیم نشدم و احتمالا مشابه همچین سوال رو ببینم ازین راه یا به ذهنم نمیاد که برم یا اگر برم غلط میشه
اگر ایده این کار رو بلدین ممنون میشم به منم توضیحش بدین منطق پشتشو
دانش-آموزان-آلاء آرش عباسی نظری دارین؟
@miss-Mir1381 فکر کنم کلا بیخیال انجمن شدین. ولی حالا تگ کردن که ضرر نداره
پ.ن : این تحلیل قلمچی 7 ابان حسابان راه ابریشم هستش.
-
-
سلام
مثلا اگر جایی از شما سوال کنند که یک تابع اف و یک تابع اچ داریم که توی طول ۴ با هم تقاطع دارن.
حالا اگر از شما بپرسند وارون هایشان در چه عرضی متقاطع اند شما پاسخ می دهید در عرض ۴اینجا به جای اینکه دنبال این بگردیم که اون دوتا تابع در چه طول هایی متقاطع اند،
دنبال این می گردیم که :::وارون هایشان:::: در چه :::عرض هایی::: متقاطع ایند.دلیل اینکار هم این هست که اگر بخواهیم مستقیم از g استفاده کنیم، با تابع وارون اف مواجهه می شویم که نمی توانیم پیدایش کنیم
پس از این بیان استفاده کردیم و از پیدا کردن وارون اف خلاص شدیم.یک چیز دیگر:
شما مثلا می خواهید تابع y = 2x + 5 را وارون کنید
به احتمال زیاد ایکس رو تنها می کنید و بعد جای ایکس و ایگرگ را عوض می کنید.
اما...
می توان همین ابتدا جای ایکس و ایگرگ را عوض کرد
یعنی می توانیم بیان کنیم که وارونش می شود x = 2y + 5 ولی چون
عادت در نوشتن این است که ایگرگ تابع تنها باشد.یعنی در وارون پیدا کردن لازم نیست اول ایکس را تنها کنیم و بعد مرتب بکنیم
بلکه می توانیم همان ابتدا جای ایکس و ایگرگ را عوض کنیم و سپس ضابطه را مرتب کنیم.
که استاد هم برای ان تابع خطی همین کار رو انجام دادن -
سلام
مثلا اگر جایی از شما سوال کنند که یک تابع اف و یک تابع اچ داریم که توی طول ۴ با هم تقاطع دارن.
حالا اگر از شما بپرسند وارون هایشان در چه عرضی متقاطع اند شما پاسخ می دهید در عرض ۴اینجا به جای اینکه دنبال این بگردیم که اون دوتا تابع در چه طول هایی متقاطع اند،
دنبال این می گردیم که :::وارون هایشان:::: در چه :::عرض هایی::: متقاطع ایند.دلیل اینکار هم این هست که اگر بخواهیم مستقیم از g استفاده کنیم، با تابع وارون اف مواجهه می شویم که نمی توانیم پیدایش کنیم
اما...
عادت در نوشتن این است که ایگرگ تابع تنها باشد.یعنی در وارون پیدا کردن لازم نیست اول ایکس را تنها کنیم و بعد مرتب بکنیم
بلکه می توانیم همان ابتدا جای ایکس و ایگرگ را عوض کنیم و سپس ضابطه را مرتب کنیم.
که استاد هم برای ان تابع خطی همین کار رو انجام دادنآرش عباسی در چجوری این اتفاق افتاده؟ گفته است:
سلام
اما...
که استاد هم برای ان تابع خطی همین کار رو انجام دادنبه شدت کامل و واضح بود. همه چی کامل تفهیم شد. ممنون
-
-
amirmohammad shakeri
خواهش می کنم
یک سوالی هم ازتون داشتم
شما می دونید پیش آزمون ها و پس آزمون ها تقریبا چه زمانی بارگزاری میشن؟
و برای همه درسها در یک زمان در سایت قرار می گیرند؟آرش عباسی در چجوری این اتفاق افتاده؟ گفته است:
amirmohammad shakeri
خواهش می کنم
یک سوالی هم ازتون داشتم
و برای همه درسها در یک زمان در سایت قرار می گیرند؟سلام. راستش نه والا. من خودم گزینه ای دو هستم ولی چون تستای قلمچی جونداره دارم تحلیل اونارو هم میبینم
برای خود گزینه 2 هم خودم همون روز تحلیل رو کامل انجام دادم و وقتی ویدیو هاش اومد فقط رفتم تستای مد نظرم رو حلش رو دیدم
-
آرش عباسی در چجوری این اتفاق افتاده؟ گفته است:
amirmohammad shakeri
خواهش می کنم
یک سوالی هم ازتون داشتم
و برای همه درسها در یک زمان در سایت قرار می گیرند؟سلام. راستش نه والا. من خودم گزینه ای دو هستم ولی چون تستای قلمچی جونداره دارم تحلیل اونارو هم میبینم
برای خود گزینه 2 هم خودم همون روز تحلیل رو کامل انجام دادم و وقتی ویدیو هاش اومد فقط رفتم تستای مد نظرم رو حلش رو دیدم