تست های برگزیده دینی
-
سلام.قراره سوالات دینی منتخب کتاب ها و آزمون های آزمایشی رو اینجا به اشتراک بذاریم و با هم بررسی کنیم.اگه فکر میکنید تو این درس حرفی برای گفتن دارید،اینجا جای شماست.پس معطل نکنیم...بریم برای شروع
-
به نام خدا
تست شماره 1
درس اول دینی دهم- جامع ترین هدف انسان ها همان هدفی است که..........باشد و قرآن کریم در پاسخ چه سخنی میگوید که در آخرت بی بهره اید؟
- پاسخگوی دو ویژگی "بی نهایت طلبی" و "استعداد های متنوع" - پروردگارا به ما در دنیا نیکی عطا کن
- گزینش آن برابر با دستیابی به سایر اهداف - خداوندا به ما در دنیا نیکی عطا کن
- پاسخگوی دو ویژگی "بی نهایت طلبی" و "استعداد های متنوع" - خداوندا به ما در دنیا نیکی عطا کن
- گزینش آن برابر با دستیابی به سایر اهداف - پروردگارا به ما در دنیا نیکی عطا کن
تا فردا وقت دارید رو سوال فکر کنید و جوابتون رو بفرستید، بعد از اون پاسخ تست قرار داده میشه
-
S Saudade 19 marked this topic as a question on
-
به نام خدا
تست شماره 1
درس اول دینی دهم- جامع ترین هدف انسان ها همان هدفی است که..........باشد و قرآن کریم در پاسخ چه سخنی میگوید که در آخرت بی بهره اید؟
- پاسخگوی دو ویژگی "بی نهایت طلبی" و "استعداد های متنوع" - پروردگارا به ما در دنیا نیکی عطا کن
- پاسخگوی دو ویژگی "بی نهایت طلبی" و "استعداد های متنوع" - خداوندا به ما در دنیا نیکی عطا کن
تا فردا وقت دارید رو سوال فکر کنید و جوابتون رو بفرستید، بعد از اون پاسخ تست قرار داده میشه
Saudade 19 گزینه ۴ میشه؟
-
Saudade 19 گزینه ۴ میشه؟
@sara-haghighatrad
نمیخواین یکم بیشتر فکر کنین..؟ -
@sara-haghighatrad
نمیخواین یکم بیشتر فکر کنین..؟Saudade 19 نه
غلطه؟ -
Saudade 19 نه
غلطه؟@sara-haghighatrad
باشه
بقیه هم نظرشون رو بگن بعدش عرض میکنم -
S Saudade 19 has marked this topic as solved on
-
@sara-haghighatrad
باشه
بقیه هم نظرشون رو بگن بعدش عرض میکنم -
S Saudade 19 has marked this topic as unsolved on
-
سلام.قراره سوالات دینی منتخب کتاب ها و آزمون های آزمایشی رو اینجا به اشتراک بذاریم و با هم بررسی کنیم.اگه فکر میکنید تو این درس حرفی برای گفتن دارید،اینجا جای شماست.پس معطل نکنیم...بریم برای شروع
Saudade 19 یه دسته بندی هم کنید بد نیست . مثلا یه روز قرار بذارید کل تست های درس یک دهم رو برسی کنید . من کتاب میکرو دارم . خیلی سبز دارم . ابریشم رو هم دارم .
اگر این کارو کنید خیلی تایپیک جالبی میشه
اگر نظری دارید بگین . چه روز هایی کدوم درس دینی رو برسی کنیم؟ -
به نام خدا
تست شماره 1
Saudade 19 فکر کنم گزینه ۳
-
Saudade 19 یه دسته بندی هم کنید بد نیست . مثلا یه روز قرار بذارید کل تست های درس یک دهم رو برسی کنید . من کتاب میکرو دارم . خیلی سبز دارم . ابریشم رو هم دارم .
اگر این کارو کنید خیلی تایپیک جالبی میشه
اگر نظری دارید بگین . چه روز هایی کدوم درس دینی رو برسی کنیم؟mahdi shokry
کل تست ها؟ زیاد نمیشه؟
بنظرم نیاز نیست هر روز تاپیک آپ بشه... هروقت هرکی تست قشنگی پیدا کرد اینجا به اشتراک بذاره و بعد چند ساعت هم جوابشو بگه...همین -
mahdi shokry
کل تست ها؟ زیاد نمیشه؟
بنظرم نیاز نیست هر روز تاپیک آپ بشه... هروقت هرکی تست قشنگی پیدا کرد اینجا به اشتراک بذاره و بعد چند ساعت هم جوابشو بگه...همین -
Saudade 19 فکر کنم گزینه ۳
mahdi shokry
مطمئنی؟ -
mahdi shokry
مطمئنی؟Saudade 19 بله
-
mahdi shokry
مطمئنی؟Saudade 19 گزینه یک و سه چرا مثل همه
-
Saudade 19 گزینه یک و سه چرا مثل همه
mahdi shokry
نه مثل هم نیست
دقت کنی میبینی -
mahdi shokry
نه مثل هم نیست
دقت کنی میبینیSaudade 19 فرق بین سه و یک فقط پروردگارا و خدایا هست دیگه یا من بَد میبینم؟؟
-
Saudade 19 فرق بین سه و یک فقط پروردگارا و خدایا هست دیگه یا من بَد میبینم؟؟
mahdi shokry
حالا تو پاسخ تست که قرار میدم دقیق تر توضیح میدم
ولی اگه بخوای میتونی گزینه ات رو عوض کنی تا قبل قرار دادن جواب...یا بذاری بمونه -
به نام خدا
تست شماره 1
Saudade 19 گزینه یک دقیقا پاسخه
-
Saudade 19 گزینه یک دقیقا پاسخه
Reza Khaledi
مطمئنی؟
این سومین گزینه ای هست که انتخاب میشه
یه نفر هم 2 رو انتخاب کنه دیگه همشون انتخاب شدن (: -
Saudade 19
کی جواب و میگین؟