فیلم آموزشی سایت قلم چی یا آلا برای پایه دوازدهم و کنکوری که زمانش کمه
-
دوازدهم
@کنکورسراسری-کنکورسراسری
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء -
سلام به نظرتون فیلمهایی که تو سایت قلمچی گذاشته میشن برای تدریس مباحث خوب هستند؟؟ البته میدونم آلا بهترینه اما منی که دوازدهمم وقت زیادی برای دیدن دو ه های صفرتا صد ندارم و دوست دارم مثلا تو یه جلسه دریو تدریس ببینم بهد برم تست زنی . به نظرتون خوبن فیلمای تدریس قلم چی ؟؟ استفاده کنم ؟؟ ضرر نکنم؟؟ دوازدهمیا مخصوصا جواب بدین تو رو خدا .البته باز هم تاکید میکنم آلا بهترینه ولی من زمانم کمه و راه ابریشم اینام ندارم .
mohammad m 1
اشتباه میکنی هنوزم زمان داری بهترین تصمیم رو برای خودت بگیر -
mohammad m 1
اشتباه میکنی هنوزم زمان داری بهترین تصمیم رو برای خودت بگیرMohammad Gh ینی چی خب . بهترین تصمیم اینه که زودتر و در زمان کمتر درسارو یاد بگیرم و از روی کتاب تست تست بزنم . که خب در این زمان باید به فیلمای سایت قلم چی پناه ببرم ولی برا کسی که دهمه و یا پایش ضعیفه آلا بهترینه . اینو هی میگم که دوستان آلایی فک نکنن که ...
-
دوازدهم
@کنکورسراسری-کنکورسراسری
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
سلام به نظرتون فیلمهایی که تو سایت قلمچی گذاشته میشن برای تدریس مباحث خوب هستند؟؟ البته میدونم آلا بهترینه اما منی که دوازدهمم وقت زیادی برای دیدن دو ه های صفرتا صد ندارم و دوست دارم مثلا تو یه جلسه دریو تدریس ببینم بهد برم تست زنی . به نظرتون خوبن فیلمای تدریس قلم چی ؟؟ استفاده کنم ؟؟ ضرر نکنم؟؟ دوازدهمیا مخصوصا جواب بدین تو رو خدا .البته باز هم تاکید میکنم آلا بهترینه ولی من زمانم کمه و راه ابریشم اینام ندارم .
mohammad m 1
سلام دوست عزیز
من از قلمچی استفاده نکردم اما مثلن یکی از دوستام شیمی رو استفاده کرده بودن راضی بود
اگه تایم فیلماش کمتر از الا هست و خودت با دبیراش میتونی درستو بفهمی استفاده کن
ارامش داشته باش انقد مضطرب نباش -
mohammad m 1
سلام دوست عزیز
من از قلمچی استفاده نکردم اما مثلن یکی از دوستام شیمی رو استفاده کرده بودن راضی بود
اگه تایم فیلماش کمتر از الا هست و خودت با دبیراش میتونی درستو بفهمی استفاده کن
ارامش داشته باش انقد مضطرب نباش -
دوازدهم
@کنکورسراسری-کنکورسراسری
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
mahsaaa rezaeee بله منم وقتم کمه مثلا نمیتونم برای یه فصل چهار جلسه یا بیشتر صرف فیلم دیدن فقط کنم ! پس خوبن فیلمای قلم چی که من استفاده کنم . به نظرتون برای کدوم درسا خوبن ؟ مخصوصا دهم و یازدهم .چون دوازدهم حضوری میرم زیاد مشکلی ندارم تو بحث یادگیری . ولی نصف دهم و کل یازدهم غیر حضوری بود واقعا لطمه خوردم هچی بلد نیستم تست هم نزدم . این فیلمای قلمچی برای دهم و یازدهم کدوما خوبن؟ برای زبان ولی از آلا میخونم چون تدریس آقای عزتی دوس دارم و میفهمم زبانو
mohammad m 1 من راضی بودم.
من فقط شیمی و ریاضیو قبلا دیده بودم اوکی بود بقیه رو نمیدونم.
خودتونم ببینید یه مدت باهاش پیش برید دستتون میاد
-
دوازدهم
@کنکورسراسری-کنکورسراسری
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءدانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دوازدهم
@کنکورسراسری-کنکورسراسری