سطوح ساختاری پروتئین ها
-
سلام.راستش من اصلا سطوح ساختاری رو درک نکردم. فقط به عنوان یه مطلب داخل کتب یادش گرفتم ولی اصلا مفهومش رو نفهمیدم. ممکنه یه توضیح کلی بدین ممنون میشم.
-
سلام.راستش من اصلا سطوح ساختاری رو درک نکردم. فقط به عنوان یه مطلب داخل کتب یادش گرفتم ولی اصلا مفهومش رو نفهمیدم. ممکنه یه توضیح کلی بدین ممنون میشم.
Nazanin Rahdar بطور کلی پروتئین ها دارای چهار سطح هستن که که با گذروندن هر سر سطح یه سری تغییرات درشون ایجاد میشه.هر پلی پپتید بسته به کاری که قراره انجام بده توی یه سطح متوقف میشه ولی دیگه کامل ترین سطح سطح چهارم هست
-
Nazanin Rahdar در سطوح ساختاری پروتئین ها گفته است:
سلام نازنین جان
حسین کاملا درست گفته
ببین برای ساخت یه ساختمون (که اینجا پروتیئنه) باید حداقل 3 مرحله بگذره تا تبدیل بشه به ساختمون
که این مراحل رو میگیم سطح بندی پروتئین ها -
سلام نازنین جان
حسین کاملا درست گفته
ببین برای ساخت یه ساختمون (که اینجا پروتیئنه) باید حداقل 3 مرحله بگذره تا تبدیل بشه به ساختمون
که این مراحل رو میگیم سطح بندی پروتئین هاmehranmirzaei
استاد حداقل سطح پروتئین دو هست یا سه؟؟
خیلی سبز دیدم یچیزی نوشته بود که بعضی پروتئین ها ممکنه گروهRشون ابگریز نباشه و ساختار 3رو تشکیل نده مثلن پروتئین های صفحه ای غشا
ولی نشر الگو میگف حداقلش سطح 3هست
چه کنیم؟ -
سلام نازنین جان
حسین کاملا درست گفته
که این مراحل رو میگیم سطح بندی پروتئین هاmehranmirzaei
ممنون. و این یعنی همه ی پروتئین ها یا سه سطحی هستن یا هر چهر تاسطح رو دارن؟ کمتر ندارن؟ -
mehranmirzaei
خیلی سبز دیدم یچیزی نوشته بود که بعضی پروتئین ها ممکنه گروهRشون ابگریز نباشه و ساختار 3رو تشکیل نده مثلن پروتئین های صفحه ای غشا
چه کنیم؟@f-seif-0 در سطوح ساختاری پروتئین ها گفته است:
mehranmirzaei
چه کنیم؟
حداقل 3
حداکثر 4 -
mehranmirzaei
ممنون. و این یعنی همه ی پروتئین ها یا سه سطحی هستن یا هر چهر تاسطح رو دارن؟ کمتر ندارن؟Nazanin Rahdar در سطوح ساختاری پروتئین ها گفته است:
mehranmirzaei
ممنون. و این یعنی همه ی پروتئین ها یا سه سطحی هستن یا هر چهر تاسطح رو دارن؟ کمتر ندارن؟نه دیگه حداقل باید 3 سطح کامل بشه
-
@f-seif-0 در سطوح ساختاری پروتئین ها گفته است:
mehranmirzaei
چه کنیم؟
حداقل 3
حداکثر 4mehranmirzaei
خیلی ممنون -
کلا ۴ سطحه
سطح اول تشکیل پیوند پپتیدی هستش بین آمینو اسید ها که نوع آمینو اسید تعداد تکرار و تنوع اون ها خیلی مهم هست
سطح دوم تشکیل پیوند هیدروژنی هستش همون یه رشته پلی پپتیدی پیچ و تاب میخوره یکم و تشکیل پیوند هیدروژنی میده
تو ساختار سوم بازم همون یه رشته پلی پپتیدی پیچ و تاب بیشتری میخوره و علاوه بر تشکیل پیوند بیشتر هیدروژنی پیوند یونی و اشتراکی هم میده . سطح ۳ اولین جایی هست که پروتین. تشکیل میشه مثل آلبومین
سطح ۴ از بیش از یک رشته پلی پپتیدی تشکیل شده مثلا تو همو گلوبین ۴ رشته هست که زیر واحد میگن به هر کدوم -
کلا ۴ سطحه
سطح اول تشکیل پیوند پپتیدی هستش بین آمینو اسید ها که نوع آمینو اسید تعداد تکرار و تنوع اون ها خیلی مهم هست
سطح دوم تشکیل پیوند هیدروژنی هستش همون یه رشته پلی پپتیدی پیچ و تاب میخوره یکم و تشکیل پیوند هیدروژنی میده
تو ساختار سوم بازم همون یه رشته پلی پپتیدی پیچ و تاب بیشتری میخوره و علاوه بر تشکیل پیوند بیشتر هیدروژنی پیوند یونی و اشتراکی هم میده . سطح ۳ اولین جایی هست که پروتین. تشکیل میشه مثل آلبومین
سطح ۴ از بیش از یک رشته پلی پپتیدی تشکیل شده مثلا تو همو گلوبین ۴ رشته هست که زیر واحد میگن به هر کدومزهرا جعفری 2 تا سطح ۲ پروتینی تشکیل نشده و پروتین تو سطح ۳ تشکیل میشه.
اولین پیوند هیدروژنی در سطح ۲ رخ میده
پیوند یونی تو سطح ۳ -
mehranmirzaei
ممنون. و این یعنی همه ی پروتئین ها یا سه سطحی هستن یا هر چهر تاسطح رو دارن؟ کمتر ندارن؟نه دیگه حداقل باید 3 سطح کامل بشه
mehranmirzaei
بسیار ممنونم