-
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
هر رگی که در نبود خون نیز دیواره ی ان باز میماند مسئول خروج خون میباشد
اینو غلط گرفته پاسخنامه و رگ کرونری رو مثال نقض گرفته ولی به نظر خودم این گزینه به هرحال درسته نظر شما چیه؟
mehranmirzaei -
سلام
اینو غلط گرفته پاسخنامه و رگ کرونری رو مثال نقض گرفته ولی به نظر خودم این گزینه به هرحال درسته نظر شما چیه؟
mehranmirzaeiنوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام
mehranmirzaeiمنم همنظر توام
به هرحال کرونرم سرخرگه و ویژگی سرخرگ اینکه اگه هم خون نبود بسته نمیشه -
سلام
به هرحال کرونرم سرخرگه و ویژگی سرخرگ اینکه اگه هم خون نبود بسته نمیشهنوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehranmirzaei ممنون
-
mehranmirzaei ممنون
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
سلام
به هرحال کرونرم سرخرگه و ویژگی سرخرگ اینکه اگه هم خون نبود بسته نمیشهنوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehranmirzaei سلام ببخشید ولی بنظرم پاسخنامه درست گفته سرخرگ کرونری با اینحال که سرخرگه خون رو به قلب وارد میکنه نه خارج...سوال روی محور بسته بودن یا باز بودن سرخرگ نمیچرخه روی جهت جریان خون میچرخه....
-
mehranmirzaei سلام ببخشید ولی بنظرم پاسخنامه درست گفته سرخرگ کرونری با اینحال که سرخرگه خون رو به قلب وارد میکنه نه خارج...سوال روی محور بسته بودن یا باز بودن سرخرگ نمیچرخه روی جهت جریان خون میچرخه....
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehranmirzaei سلام ببخشید ولی بنظرم پاسخنامه درست گفته سرخرگ کرونری با اینحال که سرخرگه خون رو به قلب وارد میکنه نه خارج...سوال روی محور بسته بودن یا باز بودن سرخرگ نمیچرخه روی جهت جریان خون میچرخه....
ایشالله ترم 2 دانشگاه کامل میخونید
که هم سرخرگ کرونری وجود داره هم سیاهرگ کرونری
که ساختارش عینه سایر سرخرگ و سیاهرگ های بدنه -
mehranmirzaei سلام ببخشید ولی بنظرم پاسخنامه درست گفته سرخرگ کرونری با اینحال که سرخرگه خون رو به قلب وارد میکنه نه خارج...سوال روی محور بسته بودن یا باز بودن سرخرگ نمیچرخه روی جهت جریان خون میچرخه....
ایشالله ترم 2 دانشگاه کامل میخونید
که هم سرخرگ کرونری وجود داره هم سیاهرگ کرونری
که ساختارش عینه سایر سرخرگ و سیاهرگ های بدنهنوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehranmirzaei آها خیلی ممنونم که توضیح دادید