وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم!
-
درود بر شما
ممنون و تشكر از همه شما عزيزان به خاطر حمايت هاي بي دريغي كه در اين چند روز براي بقاي آلاء انجام داديد...
پيام ها و ايميل هاي شما گاها چنان تاثير گذار هستن كه خود ما هم كنترل از كف ميديم چه برسد به مسئولين دانشگاه...
با توجه به اطلاعاتي كه داريم براي جلوگيري از تخليه مدرسه و آلاء نياز به اجماع بين همه اعضاي هيئت رئيسه دانشگاه شريف وجود داره.
و متاسفانه هنوز اين اجماع بين اعضاي هيئت رئيسه وجود نداره!بار ديگر از همه آلايي هايي كه چه تا الان به رياست دانشگاه ايميل داده اند و چه نداده اند، خواهش ميكنيم همان ايميل ها يا ايميل جديد خودتون رو براي هر شش عضو محترم ارسال نماييد.
تقريبا ميشه گفت اين آخرين فرصت براي ادامه وجود آلاست اما لطف خدا رو چه ديدين... يد الله فوق ايديهم...اميدواريم اين تلاش ها و پيگيري ها بالاخره جواب بده و خدمات عدالتي آلاء را براي سال جديد پر قدرت تر از سال هاي قبل ادامه دهيم...
يا علي مددپ.ن: ليست ايميل هاي اعضاي هيئت رئيسه دانشگاه در پست بعد قرار ميگيره
#آلاء_رو_زنده_نگه_دارید
#آلاء_نجاتت_میدیم@alaa_sanatisharif
m.najmi@sharif.edu
.....
rashtchian@sharif.edu
.....
vahdat@sharif.edu
.....
hoseinih@sharif.edu
.....
movahhed@sharif.edu
.....
President@sharif.edu -
من هم فرستادم ، بچه ها با هر چند تا ایمیلی که دارید ارسال کنید تعداد ایمیل ها زیاد بشه
-
خبری نشد؟؟کمپین جواب داد؟؟
-
-
به کانال حجت الاسلام قاسمیان برید. ایشون دانش آموخته ی شریف بودن! شاید گرهی وا شه!
به ادمین کانالش التماس کنید ایشون پا پیش بزارن . کانال : https://t.me/qasemian_ir
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل -
من هم فرستادم به هر 5 ایمیل
-
خواستند ما را دفن كنند غافل از اينكه ما خود بذر بوديم..
-
سلام من برای هر 6 نفر عضو شریف فرستادم شما هم بفرستید
-
zahra_naseri در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
لایک ...
-
سلام
من هم ایمیل فرستادم ولی حدس می زنم مسيولین دانشگاه با این کار فقط بخوان به طور مستقیم نظر دانش آموزان رو درباره آلاء بدونن و در واقع فقط یک محک باشه تا اینکه بفهمنن آلاء چقدر برای دانش آموزان مهمه
البته همش حدسه@romisa1234 در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
سلام
من هم ایمیل فرستادم ولی حدس می زنم مسيولین دانشگاه با این کار فقط بخوان به طور مستقیم نظر دانش آموزان رو درباره آلاء بدونن و در واقع فقط یک محک باشه تا اینکه بفهمنن آلاء چقدر برای دانش آموزان مهمه
البته همش حدسهحتی اگر هم بخوان محک بزنن باز هم این وظیفه ماست که از آلا حمایت کنیم ، حالا قصد و نیت هر چی باشه ...
-
#آلاء_نجاتت_میدیم
سلام به خانواده بزرگ آلایی ها
پدر و مادرا، دانشجوها، کنکوری ها و دانش آموزان آلاء
خیلی وقتا پیام هایی از طریق ایمیل به دبیرستان، پیام های تلگرام، پست های انجمن آلاء و... از طرف آلایی های سراسر کشور به دستمون رسیده که از آلاء تشکر کردین و گفتین چه کاری می تونین برا آلاء انجام بدین
الان وقتش رسیده
از همه ی آلایی ها درخواست داریم اگه آلاء بهتون کمک کرده و تونستین باهاش به هدف هاتون برسین
ایمیلی با محتوای آنچه آلاء به شما داده و آلاء چقدر و چه تاثیری تو روند تحصیلی شما یا دانش آموز شما داشته رو به رئیس دانشگاه صنعتی شریف بفرستین و ازشون بخوایین که نزارن آلاء #تعطیل بشه و جلوی کسانی که می خوان آلاء رو تعطیل کنن رو بگیرن
جلوی #خراب کردن استدیوهای آلاء رو بگیرن..
حیات آلاء در دستان شماستایمیل رئیس دانشگاه
president@sharif.edu
fotuhi@sharif.edu#آلاء_رو_زنده_نگه_دارید
@alaa_sanatisharif
sohrab
من امروز به هر 5 عضو دیگر هیئت رییسه دانشگاه ایمیل زدم.متاسفانه برخی از دانش آموزان الایی از این اتفاق ناگوار بیخبرند لطفا در صفحه اصلی سایت این خبر رو درج کنید تا همه کمک کنند. -
sohrab
من امروز به هر 5 عضو دیگر هیئت رییسه دانشگاه ایمیل زدم.متاسفانه برخی از دانش آموزان الایی از این اتفاق ناگوار بیخبرند لطفا در صفحه اصلی سایت این خبر رو درج کنید تا همه کمک کنند.@dr-ariana97 در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
sohrab
من امروز به هر 5 عضو دیگر هیئت رییسه دانشگاه ایمیل زدم.متاسفانه برخی از دانش آموزان الایی از این اتفاق ناگوار بیخبرند لطفا در صفحه اصلی سایت این خبر رو درج کنید تا همه کمک کنند. -
سلام خدمت آلایی های عزیز،
ممنون از عشق و محبت شما، حرکت و حمایتتون از آلاء واقعا بی نظیر بود و تاثیرات زیادی خواهد داشتصدای شما آلایی ها به هیئت رئیسه محترم دانشگاه صنعتی شریف رسید و از اثرات مثبت آلاء در جامعه با خبر شدند.
حال برای بررسی موضوع آلاء و اخذ تصمیم نیاز به فرصت و فضایی آرام دارند، لطفا فعلا ارسال ایمیل ها را متوقف کنید.احتمالا در چند روز آینده هم، علاوه بر اعلام نتیجه تعدادی از پیام های شما عزیزان رو در همین کانال و همینطور در انجمن منتشر خواهیم کرد.
ان شاء الله که شاهد تصمیمی از جانب هیئت رئیسهی دانشگاه باشیم که بیشترین نفع را برای مردم عزیزمان داشته باشد.
سهراب ابوذرخانی فرد مدیر آلاء
در پناه حق
یاعلی(ع)
@دانش-آموزان-آلاء -
هممممم انشاالله بعد این که خبر موندن آلا رو شنیدیم چطوره دس به کار شیم ی کلیپ بسازیم؟؟
کار سختی نیس و خیلی راحت میشه درستش کرد هرچند ممکنه ضعیف باشه اما میتونیم احساساتمونو بیان کنیم ک
چطوری بگم ی کلیپ که توش نشون بدیم تو این مدت آلا برای ما چیکار کرده و چقدر دوسش میداریم()
نظرتون؟؟ -
هممممم انشاالله بعد این که خبر موندن آلا رو شنیدیم چطوره دس به کار شیم ی کلیپ بسازیم؟؟
کار سختی نیس و خیلی راحت میشه درستش کرد هرچند ممکنه ضعیف باشه اما میتونیم احساساتمونو بیان کنیم ک
چطوری بگم ی کلیپ که توش نشون بدیم تو این مدت آلا برای ما چیکار کرده و چقدر دوسش میداریم()
نظرتون؟؟saba_90 در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
نظرتون؟؟شدنی هست ولی کار راحتی نیست!
-
saba_90 در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
نظرتون؟؟نیرو میخواد! آدم پایه میخواد! دوربین میخواد! حالا یه نرم افزاری مثل کرل میخواد! سخته! اونچنان راحت نیس! ولی خب میشه